Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

- 

Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

McKalton
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom. TP-Link WDR4300-as routerről van szó. Az elöbb vissza akartam rakni a gyári firmwaret luciból a vargalex által ajánlott vágott sima fw-vel ez a neve: wdr4300v1_120810_cut.bin
el is indult de pár másodperc után kiírt egy ilyet: CGI dont response vagy valami hasonlót vártam sokáig, de nem tudom elérni a routert, idöközbe már újraindítottam de továbbra is semmi.
A ledek a power világít, a system villog, a wifik villognak. Elolvastam a gyári kézikönyvet ott ez jót jelent ha a system villog stb.
De miért nem jön be semmi a 192.168.1.1-re.
Mi lehetett a gond illetve mi lehet a megoldás tudna valaki segíteni? Már Vargalexnek is írtam, de így karácsonykor lehet hogy nem néz olyan sűrűn ide és hátha más is tudja mi lett a gond.Please help me! :-)

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
 - Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
 - Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
 - HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
 - Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex