- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerokrisz
tag
válasz
lasarus1988 #28594 üzenetére
Akkor azt mondod, ha egy tartományon belül, vagyis ha csak olyan 150-200gép lesz (azok ugye elférnek annyiban) akkor az kevésbé terhelné meg? Mert a router ugye csak a DHCP miatt kell, mivel elég macerás minden gépen IP-t belőni, illetve figyelni hogy ne legyen 2 egyforma. Valamint, ha annyi gép lesz, akkor ugye a több tartomány miatt is kell.
De ha azt mondod, hogy egy tartományon belül kevésbé megterhelő a routernek akkor megpróbálom úgy megoldani.
De mondjuk ennél szerintem azért jobb ez a router.
De ha nagyon necces hogy ezzel menne, akkor még talán egy ilyesmi belefér. Mondjuk ez nem tudom hogy jobb e, mert jelenleg nincs túl nagy keretünk rá. A nagyja így is a switchekre fog elmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest