- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
fourstar
csendes tag
válasz
vargalex #26635 üzenetére
de fevillan a többi leddel együtt kb fél másodpercre. tanulság 1 : sysupgradet soha nem szabad flashelni ( sokszor cserélgettem már a te verzióidat (nem sysupgrade) soha semmi gond. 2 olyan routert kell venni amelyiken van soros port meg JTAG és problema egy szál se.
Valamikor beszélgettünk a tv-inkről ott már semmi gond van u-boot hozzáférés igy azt csinálok vele amit akarok. Na ilyen lesz a következő routerem , még1x nem szivom meg mert ugyis machinálni fogom a korlátokat kiszedni belőle. Ezért egy WNDR3800-ra gondoltam mi a vélemény jó vétel ? te is támogatod a build-del ez a router meg alkatrész lesz a proci jo benne meg a flash is , majd jo lesz valamire. Tudomásod szerint nincs olyan megfizethető router amivel az IPTV-vel nem kéne tovább görcsölnöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest