Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKalton
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia!
Mit jelent a Wifi státusznál bitrate 54MB/s?
Ugye ez egy 300 mbps wifi képességű eszköz. A beállításoknál alapból 802.11g+n.Nem keverem a megabyte és megabit egységeket, A kérdésem az, hogy akkor ez most a 300mbps-os képesség?
N-es notebookon speedtestel a 80/25 digi netből, 66/25-öt tudok mérni. Ez jónak számít vagy el lehetne érni a teljes sávszélességet? -
dni
őstag
A hivatkozott hsz alapján állítottam be a WiFI-t, de csak 60Mbps-ig jutok el sebességbn a router szerint.
6, 8, 13-as csatornákat próbáltam, a környékünkön csak 1-1 wifi hálózat van az 1-es, 11 csatornákon.
WiFi Kliens:
Card Type: AirPort Extreme (0x14E4, 0xD6)
Firmware Version: Broadcom BCM43xx 1.0 (5.100.98.75.19)OS X 10.7.3
Ötlet?
-
dni
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mert nem működik jól a Cisco EPC3925-ben.
-
-
dni
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Mester félreértés történt, még egy régi hszemhez szerettem volna kérni segítséget.
Dni:
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani, hogy ne a wan lábának az ip címét, hanem a tényleges külső ip címet küldje el a dyndns.org-nak? (vagy amúgy is így működik a dolog, csak nálam van valami gubanc?vargalex:
Hi!
Másik router mögött ülsz? Mert ha nem (és a wan interface valóban a külső IP-t kapja), akkor a default config-nak megfelelőnek kell lennie. Persze a DDNS config-nál a Source of IP address-t akár URL-re is állíthatod.
De véletlenül nem adtad el bekonfigolva valakinek a régi routeredet és így az ő IP-jével is frissíti a dyndns-t?
AlexDni:
Ha egy másik router mögött ülök, akkor hogyan tudom elérni, azt, külső ip-met küldje el?
-
mgrincs
tag
válasz
McKalton
üzenetére
Szerintem nekiállsz, és próbálgatod.
Az én konfigom, a releváns részekkel:/etc/config/transmission:
"open-file-limit": 15,
"peer-limit-global": 50,
"peer-limit-per-torrent": 10,
"speed-limit-down": 600,
"speed-limit-up": 70,
Ezzel a 6/1-es nettel még jut a http-nek is hely, és a routerre kötött HDD-ről nézik a törpék a rajzfilmet doszt. Nem HD-t az igaz.Mindezt 1-1,5-ös load mellett.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
McKalton
üzenetére
Hi!
Ha a kiegészítő webes felületről formáztad, akkor az engedélyezte is automatikusan a transmission-t, valamint el is indította. Így a webes felületét el is éred a http://192.168.1.1:9091 címen. Ahogy a blogomban olvashatod, a default felhasználónév: transadmin, jelszó: pass123.
Ezt a Luci-ban a Services->Transmission menüpontban meg tudod változtatni, valamint ott van egy gomb is a webes felület közvetlen eléréséhez.Amennyiben ez a webes felület nem nyerné el a tetszésedet, úgy természetesen vannak Windows-ra telepíthető remote GUI-k is. Az egyik legnépszerűbb a Transmission-remote-gui.
-
-
dni
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Itt mit keféltem el, hogy már egy jó ideje homokórázik?
Configuration / Apply
Applying changes
/etc/config/fstab
fstab.cfg062640=swap
fstab.cfg062640.device=/dev/sda1
fstab.cfg062640.enabled=0 -
McKalton
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Na ez jó ötlet. Putty megy.
Firefox beizzítva. Kérdésem gondolom a HDD-t az elspő lehetőséggel formázzam ugye?
Illetve az ftp-t hogy fogom tudni elérni mondjuk total commanderből?
beállított új jelszót de nem megy.
A login
root jelszó admin (csak átmenetileg)
az ftphez beállítottom az admin-t.
De a szokásos ftp elérési módon hibát ad a jelszót illetően. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Hunsaman
üzenetére
Hi!
Egyszer már kérdeztem: a kliens router LAN címét módosítottad a default 192.168.1.1-ről pl. 192.168.2.1-re? Ugyanis 2 azonos IP nem igazán lesz nyerő szerintem. Én most teszteltem, éppen a Client (WDS) módú routerre vagyok csatlakozva (saját build egy 1043ND-n), az első router az itthoni D-Link DIR-825 szintén saját build-elésű OpenWrt-vel. Az elsődleges routeren semmit nem változtattam. A kapcsolat teljesen jó, 270 Mbps a két router között.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
McKalton
üzenetére
Hi!
Többen jelezték, hogy a formázó felület nem megy Internet Explorer alatt. Én Google Chrome, illetve Firefox alatt teszteltem!
Gyári firmware-nál nincs telnet, OpenWrt esetében csak a jelszó beállításáig. Ha a Luci-ban már beállítottad a jelszót, akkor a telnet automatikusan letiltásra kerül, csak ssh-n éred el a routert.
-
McKalton
tag
sziasztok!
Vargalex, feltettem a routeremre az általad készített fw-t. Tökéletesen felment rá. Viszont észrevettem furcsaságokat. ebben kérem segítségedet.
Mielőtt frissítettem volna openwrtre:
A gyári fw-t frissítettem a legújabb tp-link oldaláról letölthető verzióva. Frissítés felment viszont reboot közben megált az explorer oldal sok idő után is no válasz. Áramtalanítás majd újra be ez után már a friss fw fogadott.Openwrt telepítés:
Gondoltam mostmár jöhet a telepítás 1 pendrivot és egy HDD-t is kipróbáltam ment a gyári fw-vel a felismerés ftp elérés lejátszás róluk.
Feltettem a vargalex féle fw-t. Itt újra előjött a probléma reboot oldalon megállt, vártam majd kihúz bedug és indult a Luci oldala. Mindent simán beállított de mikor elértem a HDD formázáshoz. Ott előjött egy probléma méghozzá az, hogy felismeri a HDD t vagy pendriveot, de hiába nyomok rá a make partitions gombokra nem történik semmi csak felvillannak a led kijelző (USB). Nem tudom elindítani sem a formázást. Ez mitől lehet?
A két eszköz NTFS rendszerű most ezt lehetne róluk törölni.Kérdésem az hogy mi lehet ez vagy mi a megoldás.
Még egy dolog nem tudom a puttyot elindítani. Beírom az ip-t jelszót telnet load, open és hiba inactive. Miközben pingelni tudom az eszközt. Ez azért is érdekes mert a gyári fw-s routert sem tudtam elérni, sem az openwrt fw-sem.
Ez mitől lehet? -
-
dni
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valami miatt nem volt elérhető a router, újraindítottam, a 4 partíció nem készült el így újraindítottam a formázást. Most úgy tűnik rendesen halad a formázás.
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
SteveBeard
üzenetére
Kösz, sikerült

-
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy HDD formázás kb mennyi ideig tart (320GB)? Közben el kellene érnem a routert lucin vagy ssh-n keresztül?
-
cipofuzo87
tag
Sziasztok!
Ide vezetett az utam a Milyen routert vegyek topicból.
OpenWRT-vel mennyire egyszerű megoldani a QoS-t? Milyen szintű QoS konfigra van lehetőség? -
SteveBeard
senior tag
válasz
tejeskifly
üzenetére
-
tejeskifly
aktív tag
minidlna-val van gondom!
0.98-as verzióvalé jó volt, mióta frissítettem nemjó.
beállítom a media dir-t, /mnt/FILM mappára.
Viszont, a média lejátszó a /var vagy a /tmp mappát nyitja meg. Mi lehet a gond?
-
tejeskifly
aktív tag
minidlna-val van gondom!
0.98-as verzióvalé jó volt, mióta frissítettem nemjó.
beállítom a media dir-t, /mnt/FILM mappára.
Viszont, a média lejátszó a /var vagy a /tmp mappát nyitja meg. Mi lehet a gond?
-
raidx
őstag
1, A router nem tesz különbséget számítógép, TV vagy más között.
2, Az éppen nem használt csatornák nem fogyasztanak sávszélt akkor sem ha a rádugott készülék üzemel (de nem használja per pillanat a netet)
3, Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező routert nem könnyű találni.
4, A torrentezést pontosítani kéne! A routeren fusson a torrent kliens? Vagy a számítógépen fut?
5, A routerek általában 1 be és 4 kimenettel rendelkeznek (otthoni használatra szántak)
6, Nem tiszta, hogy a készülékek vezetékkel vagy wifivel csatlakoznának a routerhez.
7, Sávszélességi problémák nem elsősorban a routertől függnek (szolgáltató, beállítások, csatlakoztatott eszközök, stb.)
8, Az ajánlható tipusok pár ezer, tizen ezer vagy pár tízezer kategóriából kerüljenek ki? -
rruzsi
tag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Hi!
Miért kérdeztél rá a Mediatombra? Esetleg használod vagy valakit tudsz aki igen?
-
rruzsi
tag
válasz
Hunsaman
üzenetére
Hi!
Bocsi, mindig eltűnök, de gyerek, család stb. nem mindig jutok gépközelbe.
Az első dolog, hogy amit írtam már nem tudom hol, az kicsit módosításra szorul mivel most volt egy kis időm tesztelni a dolgot, mind a két router itthon van. A lényeg: Luci -ban akárhogy próbálkoztam csak a "Client Wds" üzemmóddal működik sima "client" módban nem. Azt mondtad, hogy ezen már túl vagy ugye gondolom "client wds" módban sikerült.
1. A második routerről a ping www.google.com mit mond?
2. A gép a routerre vezetékkel sem müxik? -
Coolmat
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Üdv!
Megnéznéd légyszíves, hogy az új verzióban működik-e a hd-idle? Az aktuális 1.02.1-es verziódban valamiért nem tudom rendesen működésre bírni, nem állítja le a winchester motorját ha nincs semmi hdd aktivitás (0.9-el ill. 1.0-val még jól működött). A keret egy Coolink 2,5"-os (valamilyen JMicron vezérlős) benne egy Toshiba 250GB-os winchesterrel.
Előre is köszönöm!

-
doberman
senior tag
válasz
Hunsaman
üzenetére
szia.
mikor ennyire elakadok egy problémába akkor szokásom visszatérni az alapokhoz... jelen esetben feltenném magamnak a kérdést: mi szükséges ahhoz, hogy egy eszköz egy hálózat része legyen, és kommunikáljon? ip cím, maszk, átjáró és dns... ezek ellenőrzésével kezdeném, ha ez mind jó akkor tűzfal szabály.. sztem.sokunknak élénk szívverést okoz egy új firm-ről szóló információ morzsáknak, de inkább gyúrja Alex tovább mint egy bosszantó hibával terhelt routerrel heteket szívni nem?
z
-
blasius10
csendes tag
Helló!
hiába ttem mount pointsnál elfogadva a dev/sda-t(1Gb-os külső csak próbálni) nem látszik filesystemsben sem,hogy ott lenne, mountpintsnal enable kipipálva..
,hiába rebootoltam is stb...s hol érem el a külső vinyót?:$ -
vargalex
Topikgazda
válasz
doberman
üzenetére
A kiszivárogtatást már így is túlzásba vittem!
Eddig ez nem volt egyáltalán szokásom.Egyébként a firmware már készen van (néhány napja), csak a repo-ba kerülő csomagok közül dolgozok még néhányon (már 1185 csomagból áll a repom). Most éppen az nfs max block size 32KB-ra növelésén ügyködöm. 16KB-ra már sikerült feltornázni az alap 8KB-ról, de még nem adom fel!
-
S900
csendes tag
Ja, egy kérdés lemaradt még: a router akkor is osztja a sávszélességet, ha valamelyik egységet nem használom, vagy csak akkor, ha használom? Illetve pl. tv-nél ha be van kapcsolva a készülék, de a netet rajta nem használom, akkor is használja a bejövő sávszélesség ráeső részét, vagy csak akkor, ha konkrétan a netes alkalmazás részét használom a tv-nek (Bocs, ha nem túl szakszerűen hadovázok, de remélem érthető vagyok...)?
-
S900
csendes tag
Sziasztok! Teljesen friss hús vagyok a fórumon. A segítségeteket szeretném kérni. Digi előfizető vagyok, a netem egy modemen keresztül kapcsolódik a gépemhez. Szeretném kábelen tovább vinni (megosztani) a netet a plazma tv-mhez illetve a blu-ray lejátszómhoz (mindkettő Panasonic). Olyan routerre lenne szükségem, ami alapvetően a számítógépet szolgálná ki és csak alkalom adtán a tv-t ill. a lejátszót. A lényeg, hogy megbízható, egyszerűen kezelhető legyen és tudjak vele torrentezni, 4 db kimenete legyen, titkosítható legyen, kapcsolódási és sávszélességi probléma mentes legyen és nem lenne egy utolsó szempont a magyar kezelő felület sem, de nem mindenáron ragaszkodom hozzá. A net, a számítógép és a Tv egy közös szobában van. Ha kérhetem pontos tipust írjatok, amilyet ti is bátran mernétek használni! Jöhet üzenetben vagy akár itt is, ahogy jobb!
Köszönöm a segítséget!!! (
Kicsit sürgős lenne a dolog....) -
doberman
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez volt csak a mézes madzag.

Remélhetőleg gyorsabb is lesz valamivel.
-
válasz
doberman
üzenetére
Igen, a kernel verziószáma!

-
doberman
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tisztelettel én is bukmárkoltam...
Olvasom, hogy Vargalex úr "főzi" az új firm-et... ( a mindenható növessze hosszúra szakállát)
Valami infó esetleg kiszivárgott már?z
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát mindenképp jobb így, hogy értem is mit csinálok, igaz nem programozónak készülök, de ilyen apróbb dolgokat legalább meg tudok oldani, már amikor sikerül hibátlanul begépelni a parancsot.

(#24241) Speeedfire:
Köszi! Elmentve könyvjelzők közé. -
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Így már értem, csak az a,b,c-s megnevezés bekavart.

Köszönöm a segítséget! Sikerült leválasztani.
-
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Ha csak HDD (vagy PenDrive) van rákötve, akkor csak /dev/sda eszközöd van. Attól függően, hogy ezen a /dev/sda eszközön hány partíció van, következnek a számozások! Az első partíció a /dev/sda1, a második a /dev/sda2, és így tovább... Hogy mi hova van mountolva, azt megnézheted a df -h paranccsal, az összes csatlakoztatott eszközt pedig az fdisk -l parancs listázza. Ha lenne második HDD is rajta, akkor az lenne a /dev/sdb eszköz, a partíciói pedig lennének a /dev/sdb1, /dev/sdb2, stb...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére

Viszont itt van egy dolog, ami még nem világos. Lecsatolandó meghajtó jele ? -
.:LoMAX:.
aktív tag
Mar 9 20:08:06 OpenWrt daemon.info pppd[856]: PPP session is 61399
Mar 9 20:08:06 OpenWrt daemon.warn pppd[856]: Connected to 00:23:33:72:45:1a via interface eth0.2
Mar 9 20:08:06 OpenWrt daemon.info pppd[856]: Using interface pppoe-wan
Mar 9 20:08:06 OpenWrt daemon.notice pppd[856]: Connect: pppoe-wan <--> eth0.2
Mar 9 20:08:08 OpenWrt daemon.notice vnstatd[2164]: Interface "pppoe-wan" enabled.
Mar 9 20:08:11 OpenWrt daemon.info pppd[856]: Remote message: ^M^JYou are already logged in - access denied^M^J^J
Mar 9 20:08:11 OpenWrt daemon.err pppd[856]: PAP authentication failed
Mar 9 20:08:11 OpenWrt daemon.notice pppd[856]: Connection terminated.Szolgáltatónál szakadás volt, és ez újracsatlakozásnál ez volt a logban, ami érdekel, hogy a openwrt-ben van a "You are already logged in - access denied" szöveg be van építve, és minden sikertelen csatlakozásnál ezt írja ki? Mert nem voltam bejelentkezve, 3-4 perc kellett, hogy helyre álljon a kapcsolat, azaz a router csatlakozni tudjon.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ezt sem akarja benyelni. Valami gondja van most pl.: a -1 paranccsal.

-
mrhitoshi
veterán
Milyen paranccsal kell leválasztani a külső merevlemezt ?
umount parancsot nem fogadja el.
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
DD-WRT fanoknak egy kis újdonság... Új build, idén az első, 3.2-es kernellel!
Since we did alot of development and code changes (introduction of kernel 3.2 for alot of devices for example) we cannot guarantee that this build will work on all listed devices, but we hope that it does on 90% at least.
leave a note within the svn bugtracker or the forum if you have troubles.
please do not flash this version if you dont know to recover.good luck
Sebastian (BrainSlayer)
-
Hunsaman
tag
nos:
1.router 192.168.1.1 címen, DHCP bekapcsolva
2. router 192.168.1.2 címen, mindig ezt kapja, itt DHCP, tűzfal kikapcsolva
pingelni tudom az 1. routert, sőt az 1. routeren lógó PC megosztott dolgait is látom, elérem a 2.-en keresztül, tehát hálózat megy.
Csak az internet nem.
Ha beSSH-zok a 2. routerbe, hogyan tudok valami Weboldalt pingelni? -
szabolcs.sz
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, már vagy másfél éve van egy ilyen routerem, de most jött el az ideje az openwrt-nek. olvastam sokat (de nem eleget), feltettem az aktuális vargalex firmwaret, és most jönnek a kérdések.A routert elsősorban samba, nfs, ftp és tftp szervernek szánom, vékonykliensek okosításához és network boot folyamatához, illetve általánosságban mentésekhez (nem elsődleges meghajtóként). Később szeretnék még uvc webkamerát, és canon powershot
webkamerátfényképezőgépet
is vezérelni vele.A router mellé egy külső wd merevlemezt szeretnék használni, 320GB 3.5"-os, usb2 felületen. www.wdc.com/en/library/dual-option/2879-001094.pdf - itt van. Azért ezt, mert ez egyben egy usb hub is, és időnként tudom használni az asztali géphez, van firewire portja is, eszméletlen gyors. Így a routerre további usb-s eszközök is csatlakoztathatóak, plusz van egy kártyaolvasó is benne.
Azt vettem észre, hogy áramszünet után, ha nem kapcsolom be a merevlemezt (soft-power-off kapcsoló van csak rajta), nem indul el a router, folyamatosan villog a sys led.
nem találja a swap partíciót, meg az ext4-es másikat (sdc1 és sdc2 lettek).Van-e arra valami megoldás, hogy ilyen esetben elinduljon a router mintha nem is lenne semmi rákötve, illetve hogyan kell "szabályosan" leállítani ? Az lenne jó, ha a qss gombot fel tudnám erre használni valahogy, hogy kézzel indíthassak-leállíthassak mindent, ami merevlemez-függő.
Aztán van-e olyan FAQ vagy hasonló gyűjtemény az 1. hozzászóláson kívül, hogy friss telepítés után hogyan tovább ? Az alap dolgok maguktól értetődőek voltak, van net, van wifi, guest-ként látom a 320-as merevlemezt, de jó lenne tovább is lépni.
szeretném a samba-t beállítani, illetve ez a mount/umount dolog érdekes lenne, mivel jó lenne, ha nem csak simán kihúznám a merevlemezt, hanem adatvesztés réme nélkül lehetne ide-oda hurcolni.Az is klassz lenne, ha az esetlegesen rádugott USB memóriát, vagy CF kártyát is mountolná automatikusan, a leválasztás meg menne a qss-gombra, mivel gyakran kell ezeket is használnom majd.
Egyébként minden elismerésem a fejlesztőknek és nektek, 2 napja csak ide-oda ugrálok a keresővel a többezer hozzászólásban, és minél többet olvasok, annál inkább úgy érzem, egyre kevesebbet tudok...
-
dbius
veterán
válasz
Hunsaman
üzenetére
Akkor nem ez a hiba.
Viszont a két router különböző tartományokból oszt IP címeket a hozzájuk csatlakozó gépeknek? Ha nem, akkor az is okozhatja a hibát, legalábbis véleményem szerint.
A példa kedvéért, ha:
1. router 192.168.1.1-től osztja a címeket, akkor a
2. router 192.168.2.1-től, vagy más tartományból ossza.Illetve megnézheted, hogy a 2. router tud-e csatlakozni a netre, a webes felületén próbálj pingelni különböző weboldalakat.
Ha a pingelés működik, akkor a 2. router "kap netet", a hozzá csatlakozó gépek pedig csak beállítási hiba miatt nem.
-
wiERHcSc
tag
Hi all!!!
Olyan kérdésem le hogy a dyndns-t a startup fülön újra lehet indítani? Ha igen mi a neve?
Ha ott nem akkor a parancssorból, hogy kell? Minden működik de a Dyndns nem
az oldalukon voltam fenn az IP jó.Előre is köszi!
wiER
-
.:LoMAX:.
aktív tag
DDNS-ben hogyan és mit kell beállítani, hogy lássam a logban, hogy sikeres volt-e a frissítés vagy, hogy milyen hiba volt?
Mert legutóbb nem frissített, és nem is volt a logban semmi hiba üzenet, de csak kézi frissítésre volt hajlandó frissíteni a no-ip-n az ip címemet. -
-
FishAir
senior tag
Sziasztok.
Egy olyat szeretnék megvalósítani, hogy NAS-ról szeretnék telepíteni windowst a hálózatra csatlakozott gépekre. Vargalex féle openwrt van fent. Valami kiinduló pontot tudnátok adni, esetleg egy leírást? Addig eljutottam, hogy a DHCP résznél engedélyezni kell a ftptp-t és gondolom a tfptpd-hpa csomagot is telepíteni kell. Valószínű mountolnom kell a NAS azon könyvtárát, ahol a windows leledzik és ezt megadni tftp server root-nak valamint az iso nevét?
Csak a pontos lépéseket nem tudom, illetve, hogy melyik config fileban miket kell átírni.
Bármilyen leírást szívesen veszek, akár angolul is. Köszi előre is. -
tejeskifly
aktív tag
Amúgy mediatomb miben más, mint minidnla vagy ushare?
-
deminos
aktív tag
Hi all!
Sokat olvastam vissza és tudom, hogy google a barátom, de eddig biztos és értelmes választ nem találtam a problémámra. A gond pedig a következő: teljesen random időközönként nem lehet wifi-n keresztül csatlakozni a routerhoz. Van, hogy 1 hétig jó, van amikor 1 óra után semmi ( a kábelen csatlakozó gépeknél e közben semmi gubanc). Egy egyszerű router újraindítás segít rajta, de ezt nem akarom minden alkalommal megcsinálni, ezért kérném a ti segítségeteket. Van-e erre a problémára valami tuti megoldás? Amúgy dd-wrt van most fent, a gyárit kb. 1 percig használtam, úgyhogy ott nem tudom mi a helyzet és nem is szándékozom visszarakni.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
válasz
SteveBeard
üzenetére
No ezért a linkért örök hála !
-
Hunsaman
tag
válasz
SteveBeard
üzenetére
Gyárit sikerült már beállítanom többször is, OpenWRT nem sikerül.

-
Hunsaman
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
BSSID-nek. Logika van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

4:E3:AC | Encryption: WPA PSK (CCMP)
S

Várjuk szeretettel !! Vagy inkább kíváncsian........ A beállításokat a mostani firmből át lehet majd tenni ? Nincs kedvem vacakolni......
Kicsit sürgős lenne a dolog....)

az oldalukon voltam fenn az IP jó.