Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
koffer82
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Kedves Alex!
Tudom, hogy képtelenség minden kérdésre válaszolni, de mivel reggel óta itt seggelek a gép előtt, kénytelen-kelletlen magam oldottam meg a problémát. Lehet, hogy tudni fogod, hogy mi volt a gond, de nekem minden esetre érdekes volt.
Írtam, hogy nem tudok ftp-n belépni jelszóval, mondván, hogy Login incorrect.
Megoldásom:
deluser ftp
(mivel törölte az ftp groupot is
addgroup -g 55 ftp
adduser -h /kezdőkönyvtár -G ftp -u 55 -H ftp1
Megadtam kétszer a jelszót, és láss csodát! Műxik.
Ezután töröltem ezt is, és újra létrehoztam az ftp nevű usert, és asszed működött?!
Na erre varjál gombot.
És mivel a 8081-es porton működő kis progidat is átírtam, ezért azt is tudom most használni.Akinek ilyen gondja van, annak remélem tudtam segíteni, ha nem világos valami, akkor keressetek meg.
A második kérdésemet feltenném még egyszer, hátha tudsz/tudtok segíteni.
A 1043nd antennáit lehet-e úgy használni, hogy egyet kivezetek a tetőre hogy kommunikáljon egy másik routerrel, a másik kettő pedig lent szórja a netet. Persze nem csak beállításra gondoltam, hanem arra, hogy fog-e működni így, vagy pedig az antennák összedolgoznak, és ha különmunkára fogom az egyiket, akkor trutyi lesz az egész.
Az meg hogy ezt hogy állítom be, az még egy érdekes dolog lesz. Szerintem az is lesz 1-2 nap seggelés
Köszi, és Üdv:
Jan
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
addgroup -g 55 ftp