Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• koffer82

csendes tag

válasz vargalex #25464 üzenetére

Kedves Alex!
    Tudom, hogy képtelenség minden kérdésre válaszolni, de mivel reggel óta itt seggelek a gép előtt, kénytelen-kelletlen magam oldottam meg a problémát. Lehet, hogy tudni fogod, hogy mi volt a gond, de nekem minden esetre érdekes volt.
    Írtam, hogy nem tudok ftp-n belépni jelszóval, mondván, hogy Login incorrect.
    Megoldásom:
    deluser ftp
    (mivel törölte az ftp groupot is:) addgroup -g 55 ftp
    adduser -h /kezdőkönyvtár -G ftp -u 55 -H ftp1
    Megadtam kétszer a jelszót, és láss csodát! Műxik.
    Ezután töröltem ezt is, és újra létrehoztam az ftp nevű usert, és asszed működött?!
    Na erre varjál gombot.
    És mivel a 8081-es porton működő kis progidat is átírtam, ezért azt is tudom most használni.

Akinek ilyen gondja van, annak remélem tudtam segíteni, ha nem világos valami, akkor keressetek meg.

A második kérdésemet feltenném még egyszer, hátha tudsz/tudtok segíteni.
    A 1043nd antennáit lehet-e úgy használni, hogy egyet kivezetek a tetőre hogy kommunikáljon egy másik routerrel, a másik kettő pedig lent szórja a netet. Persze nem csak beállításra gondoltam, hanem arra, hogy fog-e működni így, vagy pedig az antennák összedolgoznak, és ha különmunkára fogom az egyiket, akkor trutyi lesz az egész.
    Az meg hogy ezt hogy állítom be, az még egy érdekes dolog lesz. Szerintem az is lesz 1-2 nap seggelés :P

Köszi, és Üdv:
    Jan

Új hozzászólás Aktív témák