- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lajkó
őstag
Szombaton hozott a futár Pick-pack pontra egy ilyen routert. Frankón megy meg minden. De nem is ez a poén!
Átvettem úgy, hogy a csajszi el sem kérte a személyimet! Mondom neki, hogy akárki jön ide odaadja neki simán, mindenféle igazolás nélkül?! Mire a csaj: AHAA! Gondoltam magamban, hogy Anyádat! :-) -
Lajkó
őstag
Hogy mit fogok majd szólni a dts-hd/dolby truehd-hoz? Na az alá még jó sokáig nem lesz vasam!
Epenisz?
Hmm, olyanom még úgysem volt! Lehet meg is unom hamar!
Meg ha meglesz a gamer vas, akkor úgy is visszább zuhanok a ranglétrán! A mostani Asus 1011px megint szűk keresztmetszet, mert nem tudok vele teljes sávszéllel letölteni(max 50Mbit, bár a feltöltést még visítva megeszi. Lehet érdemes lenne ezt a 1011px-et valami linux-al beállítani seed-szervernek(vagy akár nas-nak)?úgyse sokat eszik...
Jah, meg az alapkérdés: Megéri nekem a plusz tizest a 4900-as?
suste: A leterheltség miatt említettem meg a moncsi paramétereit, mivel ugye az is plusz teher egy ilyen gyengusz vasnak.
-
Lajkó
őstag
Úgy látom Te átlátod némileg a dilemmámat, és tudod is, hogy a két lábbal a földön járó user mire akar használni egy routert, és kb. hogyan!
Természetesen nem áll szándékomban film streamelés közben letöltögetni, de feltölteni mindenképp (még ha nem is teljes sávszéllel...) Ahogyan nem akarok online fps-t sem játszani miközben megy bármilyen torrent, vagy akármi a háttérben!Igen, magozok én is jelenleg top 20k-n belül, és szeretném ha ez így is maradna amikor a torrentet már a router szolgálja ki. Sőt! Szeretnék minimum top 10k-n belül mozogni!
suste: Ari vagy!
Attól, hogy jelenleg 19"-al gazdálkodom, még nem jelenti, hogy azon akarom nézni 1080p-ben a filmeket! Inkább a hálóban mondjuk 32"-on! (persze később az asztalihoz is lesz minimum 22")
Sajna egy ideje xvid-re kényszerülök, de nem mostanában őrültem meg az FullHD-ért, és nem is az a lényeg számomra, hanem a hangsáv amit tartalmaznak a masszívabb anyagok!! Pl. DTS! Hallottál már olyat?Lehet nem is.., de nem baj!
Sokan semmibe nézik a hangminőséget, de azoknak csak annyit tudok mondani, hogy: -Fityisz az orrukra!Szerk.: -Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Lajkó
őstag
Igazad van, elnézést kérek!
A filmek minősége FullHD, de akár 3D is.
Wifivel szeretnék filmezni (de ha ez nem lehetséges ezzel, de még egy WDR4900-al sem), akkor kábel lesz belőle.
80/20-as Digi kapcsolatom van, amiből szeretném mindkét irányba a maximumot kihasználni.A torrentek száma nekem a feltöltési szorzóban számítana! Mondjuk azt meg kell jegyezzem, hogy jelenleg egy 1011px netbook-ot használok 32bites Win7 ult. alatt torrentezni, böngészésre, Wifi adhoc-nak, és még 19"os kijelzőn HD filmek lejátszására is. Növeltem a torrentek számát az átlag 5-ről 60-ra és érezhetően megfogta a gépet. Erősen processzorlimites lett!
No ebből indult ki a kérdésem, miszerint elég lehet e a wdr3600, vagy wdr4900-asban gondolkozzak? Vagy még az is kevéske ehhez a feladathoz, vagy mindkettő elég ha kábelen nézem majd a filmeket?Megpróbáltam már kivesézni ezt a kérdést a Milyen routert vegyek topikban, de akkor szrintem nem sikerült kellőképpen! A pénzszűke meg szorongatja az asszony idegszálait, s vele az én golyóimat!!
Köszi! -
Lajkó
őstag
Hali!
250+ torrentet tudok ezzel futtatni úgy, hogy mellette lehessen még böngészni, meg az usb-s háttértárról filmet nézni, vagy feljebb keresgéljek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest