-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeetleBrain
csendes tag
Valóban pontatlanul fogalmaztam, belső+keret egy Y kábellel. Régebben amikor még PC-vel is használtam nem mindig volt elég neki 1 USB (gondolom a keret miatt).
Nálam egyik porton HUB a másikon pendrive csak a rendszerrel. Az elején féltem, hogy esetleg leszakadozik majd a HDD és nem akartam hogy ez magával rántsa a routert. Szerencsére nem volt ilyen gond sose. -
BeetleBrain
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja wdr3600 tulaj lettem. Azóta Vargalex-féle firm van rajta (ezúton is
)
Jelenleg egy 500GB-os hdd van rákötve (extroot nélkül formázva).
Azóta rájöttem, hogy jól jönne egy külön pendrive-os extroot megoldás. (transmission-t frissítenék, mert ha jól olvastam az újabb verziónak már nincs gondja a válogatósabb trackerekkel sem)- Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy a jelenlegi beállításaim (vagyis ha jól sejtem az /overlay-t) áttegyem egy pendrive-ra? Mivel formázzak és pontosan hogyan másoljak át mindent?
- Hova mountoljam az új eszközt?
- A jelenleg mountolt eszközöknél simán áttérhetek UUID-ra? (ha jól vettem ki, erre szükség lehet több eszköz esetén)Lehet hogy nagyon alap kérdések ezek, próbáltam átolvasni a korábbi hsz-eket de az egész folyamat nincs meg 100%-osan, én meg szeretem tudni mi történik a háttérben
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged