- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena TP-Link WDR3600 - N600 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vargalex félisten válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetéreSzia! A képen balról a második led a sys led. Én napnak mondanám. Failsafe módban nagyon gyorsan villog. 
- 

vilmos.nagy tag válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetérePf, na ilyet is régen b*sztam. Néhány YT videó megnézése után hajlandó volt az ssh csatlakozni, s volt minden, már van LuCi is, működik... Elnézést a vaklármáért. Ellenben rájöttem arra, hogy nem az a sys led, amit én annak gondoltam, mert az „űrhajó” rendes indítás után is ugyanúgy villog. Akkor világosítsatok fel, pls, melyik a sys led? Üdv 
 Vili
- 

suste veterán válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetérehosszan nyomva tartott resetet próbáltad (HR)? 
 (telneten/SSH-n ilyen esetben egy "firstboot" parancs elvileg alapra állítja, de most már ez nem segít)
- 

poli27 veterán válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetéreFelejtsd el az ntfs-t linuxos filerendszer kell hozzá különben szart sem fogsz vele érni olyan lassú lesz!Telnettel udsz belépni ott jelszo aztán sssh val is be tudsz már lépni, letöltöd a luci és van webes felületed! 
- 

Zoolesz csendes tag válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetéreJó kérdés neked kell igazán eldöntened, te tudod hogy sokat cipeled és sok helyre akkor ntfs vagy kevés helyre esetleg kevésszer akkor valami drivert ami látja és nincs gond. 
- 

kaciokos őstag válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetéreÉs még egy kérdésem lenne: 
 Egy apró kérdésem van így elsőre: ha a fentebb leírtak szerint rakok a saját routeremre egy külső HDD-t, arra ntfs fájlrendszert, azon pedig virtuálisan egy ext3(4?)-at; az ntfs-re minden adatot, az extre pedig programokat tervezek rakni. Szóval ha szeretném a HDD-t „kihúzni”, s cipelni magammal, akkor azt hogyan tudom megtenni? Gondolom annyira nem egészséges, ha csak „lerántom” a routerről.Ha a vinyón programok is lesznek, akkor csak úgy egészséges lehúzni, ha előtte kikapcsolod a routert, és csak akkor kapcsolod vissza, amikor már visszadugtad. Ha már mindenképp le akarod húzigálni a vinyót, én a helyedben inkább egy pendrive-ot is beledugnék, arra tenném az extroot, és a vinyón csak adat maradna. Persze így is le kellene állítani pár szolgáltatást, ami az adatokat használja (torrent, dlna, ...), és unmountolni a vinyót, mielőtt lehúzod, de legalább nem kell lekapcsolni a routert. Vargalex-nek van ez utóbbira egy jó kis script-je. 
- 

Zoolesz csendes tag válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetéreHali! Én kezdetekben még ezt a Leírás-t használtam 
 azóta már sajátot írtam, mert sajnos elég sokban van hiba.Igen mindent a csomagkezelővel tudsz majd felrakni, majd ha mér lesz Luci akkor akár Lucin belül is tudsz majd csomagokat kezelni NTFS-t nem biztos hogy olyan jó ötlet az igaz, hogy hurcolni lehet de iszonyatosan leterheli a routert ha dolgozol vele. HDD-t tényleg nem egészséges csak úgy lehúzni főleg hogy ha sok cuccod van fent fele lehet onnét fut, a leírásban amit adtál van ez a rész nano /etc/init.d/merevlemez és ha így csinálod akkor utána a merevlemez START/STOP/RESTART parancsokkal tudod vezérelni. 
- 

poli27 veterán válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetéreHa nem kész buldet teszel van ara figyelj, hogy a tunkban nincs webes felület,csak parancssorból lehet konfigolni amig le nem töltöd hozzá a lucit!A másik fele, valszeg exroot is szükséges lesz ha sok csomagot akarsz feltenni,mert nem férsz el a routeren!Gyárira a Factory kell, owrt-owrt re sysupgrade! 
- 

Tamarel senior tag válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetérePÜ akart lenni... 
- 

válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetérenem nagyon tudok rosszat mondani, sokat letelepítettem ilyenből is különböző környezetekbe, és nincs jellemző probléma, a pozitív tapasztalatok alapján magamnak is beüzemeltem egyet januárban, ami azóta is hibátlanul működik. 
 bírja a terhelést, sosem fagyott le vagy indult újra hiba miatt, és wifi tekintetében is nagyon okés - bár én csak gyári firmware alatt használom, így anno sem futhattam volna bele a moddolt firmware alatt korábban említett, azóta már javított hibába, ami amúgy érintett volna, mivel 1.4 zöld ledes verzió -, pedig 150 lakásos panelről van szó, sok elérhető idegen hálózattal.
- 

válasz  vilmos.nagy

üzenetére vilmos.nagy

üzenetéreszia, moddolt firmware szempontjából van különbség a verziók között, mert a gyártó úgy középtájt eszközölt egy kis változtatást a wifi tekintetében, amit eleinte nem követtek le a moddolt firmware verziók - a gyáriak természetesen igen -, és ez problémát okozott a wifi szórás tekintetében, a problémáról és javítás módjáról itt olvashatsz bővebben; link 
 mostanság már az újabb veziókat árulják, de mióta moddolt firmware alatt is orvosolták a problémát, azóta nincs jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest