- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android Autót minden mobilra!
- Yettel topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk ezért szemezek az új lg szériával, mert ezek már tudják a hevc szabványt, ám úgy gondolom, hogy ez még túl korai kiadás lenne, és a későbbi "jobbításokkal" már nem lenne kompatibilis, olcsóbb csak a mediaplayert cserélni, de az is ráér még bőven.
Én először, még a smartos korszak előtt, simán a gépet kötöttem rá a tv-re, majd külön erre a célra vettem egy asrock 330 ion gépet, ezt egy android stick váltotta pár napig, most meg egy egreat r6s van, ami gyakorlatilag a hevc-et leszámítva mindenre jó.
Viszont a smart korszakban annyira ellustultam, hogy az r6s-t már alig kapcsolom be, majdnem csak dlna-ról nézem a filmeket, a tv pedig az általam beszerzett filmek 99%-át képes megfelelően megjeleníteni (jó, tudom, ilyenkor nincs 24p, túlélem), az r6s-nek meg maradnak az olyan ínyencségek, mint az iso és a hd hangsávok (bár a hd hangsávval rendelkező filmeket a tv is lejátssza, de csak a core hangot adja ki).
Egyszerűen pazarlásnak érzem azt, hogy filmnézés alatt menjen a pc (ugyanígy voltam ezzel a letöltések esetén is, amikor éjszakákon át ment a gép), esetleg még az erőforrás kajáló dlna programok még transzkódolással jól le is terheljék, mikor a router ezt ki tudja váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest