- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
sanzi89 #2996 üzenetére
ezek szerint nem értetted a 2 lehetőség közti különbséget:
1: router (NAT, tűzfal)
2: switch (nincs NAT, se tűzfal)A 2. esetben a NAT és tűzfal funkciókat a cisco végzi (semmivel sem rosszabban mint a tplink)
tehát mint írtam, a ciscoban kell beállítani minden portforwardot minden csatlakozó eszközhöz
a tplink most egy hagyományos switch-ként működik, tehát a kliensek felé mindent átenged amit a cisco beenged, beleértve a saját "szerverét" is (192.168.0.10 és a rá dugott HDD), tehát az ehhez szükséges portokat is a cisco-ban kell megnyitnodelméleti kérdés:
1-es verzió ugye, és erre mondtuk azt, hogy Ciscoban tedd DMZ-be a Tplinket, így minden átmegy, és intézheted a dolgokat a Tplink tűzfalában (egyszerűbb verzió), vagy pedig egyesével forwardold az összes szükséges portot a Ciscoban a Tplinkre, és utána pedig a Tplink tűzfalban tovább irányítod a megfelelő gépekhez (melósabb verzió, hiszen minden forwardot 2szer kell megcsinálni)Én még mindíg azt mondom, hogy a switch üzemmód a szimpatikusabb nekem, de Te döntesz.....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest