- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Tudom, hogy idegen, de arra amire neked kell jelen pillanatban, arra az a legalkalmasabb, mivel nem kell külön puttyot indítanod... hanem böngészővel elindítod a parancsot és az befejezi, akármeddig is csinálná... (gyorsabb, kikapcsolhatod közbe a gépet). Ezért mondtam a webcommandert. Nincs elég helyed szerintem, mc nincs, de írtam hogy mik vannak...
Mutattam egy példát hogy kell elindítani a másolást, de azért annyira nem bonyolult szerintem...
Kijelölöd fájlokat/mappákat amit szeretnél másolni alul beírod az elérési utvonalat, ahova szeretnéd másolni és rákattintasz a másolásra, majd bezárod a böngészőt, kikapcsolod a gépet(ha akarod).
LuCI/Rendszer csatolási pontok.... törölj ki mindent amit látsz hozzáadva... utána egy router újraindítás... Utána szintén ugyanitt látod, hogy melyik hdd-t hova csatolt fel... (csatolt fájlrendszerek)
Mivel mindkettőnek a label-je valószínű mnt-mivel alex formázójával formáztad, így az egyik megy /mnt-be a másik, meg /share/mnt-be így tudsz másolni majd a két hdd között...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Új Zeblaze Stratos 4 okosóra eladó
- Új Blitzwolf Voyager 1 okosóra (BW-Voyager 1) eladó
- KEF Q550 Fekete hangfalpár garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest