- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Headless #11917 üzenetére
Szia!
Suste mondta, hogy az ipdns nem megy a busybox-os wget-el a build-jében. Én CC-t használok (saját build), ott simán megy és a korábbi build-jeimben is ment.
No-IP-t én azért nem szeretem, mert a force update-okat nem fogadják az URL-es API híváson. Az UPC-nél pedig nem igazán változik az IP cím, így 30 (vagy 90, már nem emlékszem) naponta webes felületen kellett frissítést nyomni az IP-re. Igaz, azóta az OpenWrt-s srácok átírták a ddns-scripts csomagot és pont ezért (legalábbis, amikor utoljára néztem) előtte nyom egy update-ot egy fake IP-re, hogy változást érzékeljen a no-ip.
(#11916) suszti: Elég, ha telepíted a wget, vagy a curl csomagot. A dyndns script automatikusan azt fogja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest