- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Felraktam a vargalexet eddig egész jó amit akartam be tudtam állítanimár csak 2 apróság hiányzik a boldogsághoz:
Hol tudom beállítani a sávszél korlátozást ip alapján?
Hol tudom beállítani a kivülről elérést? -
xigris
őstag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett a router azt szeretném tudni mielőtt nekiállok a vargalexet ha felteszem és valami nem jön be akkor vissza lehet tenni a gyárit és a vargalex alapból magyar vagy magyarítani kell? -
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #366 üzenetére
teamviewerrel megtudja nézni nem kell a routernek netre kötve.
-
xigris
őstag
Sziasztok az lenne a kérdésem mennyire megerőltető a routernak ha róla nézek filmet közben egy kis torrent és ip cím alapján bandwitch controll?
Megoldható vagy ez már sok neki? -
xigris
őstag
válasz
Intruder2k5 #285 üzenetére
-
xigris
őstag
válasz
Intruder2k5 #281 üzenetére
szia!
akkor ezek szerint a torrentet meg a dlna-t nem kell külön telepíteni,lehet egyből használni?
nem is arra gondoltam,hogy személyre szabottam,de egy nagy általánosságban mire figyeljen oda az ember -
xigris
őstag
Sziasztok!
Én is beszálltam a körbe tegnap megrendeltem a 3600-t remélem hamar megjön (digistreet)
Arra gondoltam mi lenne ha valaki aki nagyon keni vágja ezt az openwrt-t(vargalex 1.1.15) csinálna egy leírást lépésről lépésre mit hogyan lehet telepíteni( torrent dlna ftp beállítás,linkekkel honnan lehet letölteni) meg ilyesmik amik segítenék a kezdőket mint pl:Én.
Esetleg otthon csinál egy videót lépésről lépésre és rögzítené és azt feltenné valahova
Tudom nem szokás ilyen hamar 1.hozzászólást szerkeszteni de biztos vannak még rajtam kivül akiknek ez jó lenne.
A vendégem lenne egy sörre vagy kettőre. -
xigris
őstag
válasz
SteveBeard #169 üzenetére
Köszi szépen
-
xigris
őstag
Sziasztok érdeklődnék ha ilyen routerra váltok a vargalex vagy ddwrt tudja a WOL funkciót mint a tomato az asuson?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest