- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
UPC netem van, eddig régi modemem volt ami elé volt rakva a WDR3600-as router, a mögé pedig egy QNAP nas.
Nos, a UPC modem bedöglött... Így kaptam ezt az új fajta fehér Wifis/Modem UPC cuccot.
Most a hálózat úgy néz ki , hogy, UPC router, mögötte a WDR router és a mögött a NAS.Eddig, mivel csak egy router volt , a NAS-t el tudtam érni VPN en stb.. ment szépen minden.
Mivel most még egy router elé került, így már nem érem el, sőt, ha itthon vagyok és a UPC wifire csatlakozom, akkor belső hálón se látom a NAS-t... természetesen.Hogyan tudnám ezt megoldani, hogy a két router úgymond tudjon egymásról, és a UPC-ről is tudjam elérni a NAS-t, valamint a belsőbb routeren beállított port forward... stb valahogy életbe lépjen ?
Egyáltalán tudok ilyet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest