- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
válasz
ngabor2 #3726 üzenetére
Hát köszönöm a sok választ sajnos ezeket mindet kipróbáltam és arra jutottam hogy visszavittem a boltba:S
A városba menet is rájöttem valami nagyon nem jó hiszen csak menet közbe kb 15-20 wifit találtam ha tehát a telefon jó most pedig küszködjön vele délutánig a boltos ha neki sem jön össze kapok egy másikat. -
-
-
mezis
félisten
válasz
ngabor2 #3712 üzenetére
Amikor lekapcsolod a DHCP-t egy routeren, akkor a legbiztosabb módja az elérésének az, hogy fix IP címet állítasz be a PC-den, abból a tartományból, amelyikben az elérni kívánt router (illetve ilyenkor már csak switch) LAN IP címe van és vagy WiFi-n vagy vezetékkel LAN portján csatlakozol hozzá.
(Szükséges, hogy elkülönített alhálók legyenek ?) -
válasz
ngabor2 #3712 üzenetére
Ha NAT-ol az Archer, akkor a WDR4300 hálózatából nem fogod elérni az Archer-re csatlakozó klienseket.
Ha a WDR4300 felől jövő kábelt az Archer WAN portjára kötöd, akkor ne kapcsold ki az Archer DHCP szerverét, illetve a LAN oldali tartománya sem lehet azonos a WDR4300-al, tehát hagyhatod 192.168.1.1-en.
Ha a WDR4300 felől el szeretnéd érni az Archer admin felületét, akkor engedélyezned kell a távoli elérést, mert ebből a szempontból ez annak minősül, ugyanis a bejövő kapcsolat annak WAN portjára fog érkezni. Ennek megfelelően a WDR4300 által kiosztott IP címén kell azt meghívnod is.
-
válasz
ngabor2 #3710 üzenetére
1. Az Archer C2-t, de csak azt, összekötöd kábellel egy PC-vel.
2. A LAN IP címét átállítod 192.168.0.254 címre, vagy bármi másra ebben a tartományban, de lehetőleg a 4300 DHCP tartományán kívül.
3. Az új IP címén ismét belépve kikapcsolod a DHCP szervert.
4. Visszakötöd a hálózatba, a WDR4300-al LAN<->LAN porton összekötve.
5. Beállítod amit még szükségesnek találsz. WiFi, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged