- Yettel topik
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Visormail #2909 üzenetére
Mivel azóta is megy a gyárival, visszatettem a legújabb 2015ös béta ddwrt-t. Ha visszatöltöm a korábban elmentett beállításokat, akkor ugyanúgy ismeretlen wifi csatorna. Viszont gyári alap után kézzel mindent beállítva ezzel is megy.
Tehát a routernek semmi baja, szoftveres hiba volt, de nem a firmware szállt el, csak a beállítások haltak be.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
mezis
félisten
válasz Visormail #2903 üzenetére
Nekem egy 741-esben szűnt meg a WiFi adás egyik napról a másikra. Vétellel semmi probléma (scan), de semmi nem jön ki belőle.
Gyanítom, hogy IC-n belüli "kapcsoló" áramkör sérült. (Gondolom diódákra kapcsolgatott feszültséggel működik az adás/vétel kapcsolgatása.)mezis
-
Headless
őstag
válasz Visormail #2903 üzenetére
Nem véletlen, hogy nem ajánlott a ddwrt mostanság, elavult, nincs fejlesztés. 841 ha mindenképp nem gyárit akarsz használni, akkor gargoyle vagy sima openwrt. De előtte ddwrt-re gyárit tegyél fel, ahogy kell. Webrevert fw-vel.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
addikt
válasz Visormail #2894 üzenetére
Van egy kis gond vele, a lan része tökéletesen működik, viszont a wifi pár napja elszállt. Világít a wifi led, a státusz szerint is be van kapcsolva, de a Csatorna: Ismeretlen. Így nem is látható, hatókörön kívült ír a tablet. Többször újraindítottam, áramtalanítottam is, rátoltam újra a firmwaret, ki-be kapcsoltam menüből a wifit, újra beírtam a jelszót és egyszercsak megjavult. Másnap már megint ugyanazt csinálja, most ráraktam ezt a legújabb bétát, semmi változás.
Láttatok ilyet? Meghalt benne valami? Mivel próbálkozzak még, tegyem rá a gyári firmwaret, reseteljem?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Technics SA-DA8 MOS-FET erősítő és Technics SB-T200 Hangfalpár eladó
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest