- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #7694 üzenetére
Erre nem tudok okosat írni. Számítógéppel még nem próbáltam "hazakapcsolódni", csak telefonnal használom (otthont elhagyva automatikusan kapcsolódik a vpn-hez és azon keresztül a synology-n futó adguard-hoz).
-
Syl
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #7692 üzenetére
Nem ismerem a C7-et, nekem AX55 van, de ebben tökéletesen működik a következő beállítás: [kép]
-
BoneDragon
veterán
válasz
Mezga Aladár #7140 üzenetére
Ez nem az. Google alapján simán lehet acl-eket beállitani tp-linkbe de nekem egyszerüen hiányzik az egész felület a security részen.
-
stigma
addikt
válasz
Mezga Aladár #7113 üzenetére
Köszi, igen bajom annyi, haverom egy másik eszköz tápját adta hozzá sajnos, így nekem egy D-link switch tápjával tudtam kipróbálni, ami kb paraméterre olyasmi mint ami kell neki.
Ez is okozhat gondot az biztos, de mint kiderült megvan a gond mitől lehet ez a probléma.
Egy olyan elosztóra van dugva a router ami napi szinten este le van kapcsolva, reggel vissta, így szerintem ez okozta az, hogy a router tönkremegy. -
tasiadam
veterán
válasz
Mezga Aladár #7113 üzenetére
az, kevés neki a power. Én hülye, összedugtam a c7et egy 941 táppal, mert belement, alapjáraton eldöcögött, de ha ment bele 1 kábel, ment is az újraindulás
-
mezis
félisten
válasz
Mezga Aladár #7084 üzenetére
Ja, hogy neked derogál egy IPv4 címet beírni? Akkor várd a csodát!
"Solution Two:
You may get the wrong DNS Server. You can use the Router's IP address http://192.168.0.1 or http://192.168.1.1 to login instead of tplinkwifi.net.
It is recommended to connect your device directly to TP-Link router with the wired Ethernet cable." -
mezis
félisten
válasz
Mezga Aladár #7081 üzenetére
Köbüki nem tudja?
-
cigam
titán
válasz
Mezga Aladár #7081 üzenetére
Áramtalanítás? Esetleg reset?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #7068 üzenetére
Most nem törlődött.
Kicsit hisztis a kicsike. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #7067 üzenetére
Másik táppal is tesztelem és a legutolsó firmware újra volt telepítve.
Sajnos az, hogy reboot után elfelejti a tp-link cloud regisztrációt, nem változott.
Régebbi firmware nem telepíthető, érvénytelen fájl hibával elutasítja.
Esetleg akinek van C7 router a birtokában és van tp-link cloud regisztrációja megnézné, hogy reboot után be van jelentkezve a fiókjába?
Köszönöm. -
válasz
Mezga Aladár #7064 üzenetére
A háztartási routerek tipikus elhalálozási oka a vele szállított dugasztápegység 7/24-es vagy hasonló tartós üzeme. A bizonytalan és gyengébb áramellátás miatt a router fura dolgokat csinál az évek múlásával. Na ekkor szokták kidobni.... és vesznek új routert.
De ekkor segíthet egy új tápegység is (ugyanolyan feszültség és legalább ugyanakkora amper). Ha van labortápegység vagy hasonló amin beállítható a megfelelő feszültség akkor a teszteléshez már jó is vagy.
Ha a friss és stabil áramellátással megszűnnek a gondok, akkor megvolt a hiba.Havi 1-2 alkalommal az én C7 V2-es routerem is csinál már furi dolgokat... De ez még nálam belefér.... van tartalék routerem és labortápegységem is... ha elfajulnának a dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged