- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_miso
tag
Köszi a választ Patice!
Pont az lenne a lényeg, hogy mobil eszközökön ne kelljen két beállítást használni a hálózati eszközök eléréséhez. Addig jól működött, amíg a Telekom lecserélte a modemjét egy kombinált AP-re. Hogy ne veszítsem el a routerem beállításait, az új eszközt DMZ-re állítottam. Minden jól működik, kivéve a belső hálózatra mutatató kérések NAT-olása. Ezt a problémát már egyszer megoldottam az előző routerben, de nem emlékszem, hogy hogyan. Megnézni sajna nem tudom, mert abból kijött a működtető füst.
-
-
Shurycen
tag
Köszönöm a választ,
Leírom mi lett a megoldás, ami két lépésből állt, hátha másnak is segít majd egyszer.
1. Szóval felhívtam a szolgáltatót és kiderült, hogy visszatettek bridge-módból, azt valahogy nem tudni ki miért mikor, de az biztos, hogy újra át kellett magam kérni.
2. Gyári beállításokra állítottam a routert, majd telefonról újra felépítettem a korábbi setupomat, és kiírta az app, hogy hibás a modemet és router összekötő kábelem és javasolt cserélni. Miután ez megtörtént, minden megoldótott... most speed test-en 950 Mbit/s letöltést mérek.. -
-
kiraly.andra
aktív tag
Nagyon köszönöm a részletes leírást, de a tippedre azt kell mondanom, hogy bár elvileg bizonyára igaz a "két dudás egy csárdában nem fér meg" elv, a gyakorlat az én esetemben ezt nem igazolja.
Több, mint 20 éve használok saját routert, eleinte csak azért, mert akkoriban a Vodafone eszközben nem volt wifi, később meg nem volt okom változtatni a beállításokon. A saját eszköz mindig routerként működött, és soha nem volt ebből semmiféle probléma. Ennyi év után nagyon nem valószínű, hogy most ezért akadozik a Play Store (miközben minden más továbbra is jól működik). Ennek ellenére a következő lépés az lesz, hogy átkapcsolom AP módba a TP-Link eszközömet, elsősorban azért, mert nincs jobb ötletem.
-
Csabi1984
addikt
Azt olvastam, hogy a lefedettség nem, hogy fejlődik előre hanem visszaesik. Nem tudom mi számít pár kliensnek
. Van a routerem amin mind 3 Lanon lóg egy eszköz majd a 4. portja összevan kötve egy switchel majd az csatlakozik még egy switchel és abból megy át egy kábel a másik szobába egy switchbe amire az ottani PC csatlakozik, Settopbox, médialejátszó. Szerintem 50-en belül vagyok
-
Csabi1984
addikt
-
tvamos
nagyúr
Tehat akor azt javaslod, hogy csinaljak egy gyari visszaallitast. Remeltem, lesz egyszerubb megoldas.
A lenti metodus a megfelelo nekem, ugye?
"With the Router powered on, press and hold the WPS/RESET button (more than 10 seconds) until the SYS LED becomes quick-flash from slow-flash. Then release the button and wait the Router to reboot to its factory default settings." -
cs.zs.
veterán
Ez egy teljes katyvasz, az a baj, hogy az adó teljesítmény, és a vételi teljesítmény +/- előjelei teljesen összeborítják az információk rengetegét.
A mellékelt képen a szórási teljesítmény van, és az én értelmezésem szerint
(józan paraszti ész, semmi egyéb)
a 30 deciBel/méter ALATTI sugárzás mindenképp erősebb,
mint a 20-23 deciBel/méter ALATTI sugárzás
de ha van olyan fórumtársunk aki szakérti ezt, igazán levezethetné érthetően
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest