- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kábelen, de WiFi-n keresztül csatlakozva sem rossz a sebesség (ha látják egymást a routerek, itt sajnos az emeletek között nem megy át a jel).
Az egyik a földszinten, a második az emeleten, a harmadik pedig a kertben van. A router/switch/szerver trió pedig a pincében.
A fő router egy AX53, a másodlagos (szintén a házban) egy AX23, a kertben lévő pedig egy C6 v4.
A kertit betettem a tető alá egy műanyag dobozban leszigetelve, így nem érheti nedvesség. Kb 10 óra munka volt igényesen, kábelcsatornába kihúzni a kábelt odáig, de hosszútávon meg fogja érni
A kert végén (50m-re a C6-ostól) is fullos a jel, 50/50-es nettel.
Így összesen került kb egy heti munkába és 60-70e Ft-ba az egész ház kábelezése, routerekkel együtt.
Az előző hsz-emben elírtam, EasyMesh lesz a neve, OneMesh a régi neve.
-
szekera
csendes tag
2 helyen veszítettem el a wifi jelét: az ábra jobb szélén a ház sarkánál rendszeresen, ill. a kert jobb felső sarkánál alkalomszerűen
leírás szerint elvileg 300 m-t tud haladni offline is (elméletileg), de a kezdeti tapasztalataim szerint meg tud állni a gép kapcsolat hiányában
ezért az RTK adót is kisebb tettem már a garázs falától, az is segített valamennyit
szeretnék stabil , távoli elérhetőséget biztosítani, hogy a roboton lévő kamera segítségével bármikor rá is tudjak nézni a működésére akár melóhelyről is
Igen, a garázs bal alsó sarkához is bemegy a fűnyíró, ott nincs problémám
a garázsban van villany, onnan kapja a robot töltője és az RTK is a kraftot, ill. a szivattyú is
netes kapcsolat ott nincs
úgy látom kell még egy eszköz: RE315 v. RE700X ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest