Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VSZM
tag
Sziasztok!
Tavaly év végén vettem két darab AX1500-as TP-Link router. Első routerbe jön a net, második az emeleten AP módban van. A második routerem folyton reseteli a Wireless Settings-t, és visszaáll a gyári beállított SSID-re, és PW-re. Legújabb firmware-re frissítés után is ezt produkálja.
Van valami ötlet erre, vagy cseréltessem vissza a terméket?
-
mezis
félisten
válasz
astrojoe12
üzenetére
-
Ra3
őstag
Sziasztok, ax55 v1-em van pár hete, mikor beüzemeltem minden jól ment, aztán jött egy fw update, utána a wifin kapcsolódó laptop/ kábellel bekötött asztali gép böngészője folyamat eldobálta a weboldalakat err_connection_reset-el, ami egy reload után persze jó, aztán egy idő után jön megint ez a hiba.
Most jött egy frissítés megint amiben valami ilyesmit említettek is mint javított dolog, felraktam, a hiba továbbra is fennáll.
Valami tipp hogy a beállításokban mit érdemes változtatni?
Visszatettem a régi AX20-at, a probléma megszűnt, szóval tuti a router a ludas. -
mezis
félisten
válasz
astrojoe12
üzenetére
Dróttal vagy WiFi-n csatlakozol a TP-Link-hez?
És a Főnököd? -
cs.zs.
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
A routerbe belépést ha eddig Chrome-ból próbáltad, most próbáld Edge-ből, és fordítva. Meg előzmények törlése. Meg ha esetleg van vendég hálózatod, ne azon legyél, hanem az elsődlegesen (esetleg azon, amin a párod gépe van).
Amúgy meg ha olyan sürgős az a nyomtatás, nyomtass direktben hálózat nélkül, vagy ha a párod gépe épp jól működik, akkor arról, a routerrel meg majd játszol utána. -
astrojoe12
tag
A hálózatot is alaphelyzetbe állítottam:
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
netsh int ip reset
netsh winsock resetDe nem oldotta meg ez sem.
-
astrojoe12
tag
Fejlemény van jó irányba. A feleségem gépéről be tudtam lépni 192.168.0.1 címen. Ezek szerint az én gépemmel van valami. A hálózat alaphelyzetbe lett állítva, de innen nem tudok belépni a router menübe és nem tudok nyomtatni sem.
A parancssorba beírtam, hogy ipconfig /all, de nem oldotta meg. Az alapértelmezett átjáró és dns automatán van, eddig működött.
Mi lett ezzel a géppel? -
mezis
félisten
válasz
astrojoe12
üzenetére
Üdv.!
"A firmware tavaly frissítve a legújabb programra, már nem a gyári van rajta." Hanem:
Router vagy switch üzemmódban van? -
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Két éve van egy Tp-link Archer C7 v5.0 routerem. A firmware tavaly frissítve a legújabb programra, már nem a gyári van rajta. A mai napon nem tudtam nyomtatni és hibakeresés közben észre vettem, hogy nem tudok belépni a router menüjébe. 192.168.0.1 címen lehetett eddig elérni.
Az internet működik wifin és vezetéken is, de nem jön elő a router saját menüje.
Újraindítottam mindent és a router-t is reseteltem. A számitógépen is alaphelyzetbe állítottam a hálózatot, de sajnos nem oldotta meg.
A hálózati diagnosztika ezt írja ki:Mi lehet a baja vele és hogy lehet megoldani? Fontos lenne nyomtatnom végre.

-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Van egy ER605 -m, amivel egy FW frissítés után login loop -ba kerültem. Előzőleg átállítottam a login page -t HTTP -re, mert HTTPS -en valamiért marha lassú volt. Most FW frissítés után HTTP -n elkezdi tölteni a login screent, de aztán átdob valamiért HTTPS -re, ahol ugye meg nem jö be semmi. Mit tudnék tenni ezzel a helyzettel? Működik a router csak éppen nem érem el...
-
TFerenc07
tag
Sziasztok!
Van egy TP Link ax23-as routerem, és amikor rámegyek a router beállításaira (ip cím), akkor mindig az alábbi kép fogad. Ez mitől lehet és hogyan lehet eltüntetni hogy ne jelenjen meg? -
jksx
senior tag
Sziasztok!
Van egy AX17 AC1500 típusú routerem aminek csak az 5GHz-es wifi-jét használom. A log fájl alapján folyamatosan a Led-controller "Config importing failed" hibát generál.
Egy idő után leromlik a wifi, illetve szakadozika a LAN kapcsolat is. Az újraindítás egy időre megoldja a hálózati kapcsolati problémát, de a Led-controller hibákat folyamatosan generálja.
Próbáltam már alap beállítást, a legújabb firmware van rajta.
A netemmel semmi gond, a régi 840N-es routerek kifogástalanul működnek.
A neten csak egy régebbi fórumban olvastam, hogy sokaknak van ilyen problémája.
Tudtok erről valamit?
Vagy egy hibás darabot sikerült kifognom?Ezekkel a hibaüzenetekkel szórja tele a log fájlt:
2023-12-25 11:07:27 led-controller[1743]: <6> 288051 Start to run WAN1_ON
2023-12-25 11:07:27 led-controller[1743]: <6> 288051 Start to run WAN0_OFF
2023-12-25 11:07:27 led-controller[1743]: <3> 288753 Config importing failed
2023-12-25 11:07:27 led-controller[1743]: <7> 288009 Failed to read LAN_ON -
szasanyi
félisten
TP-Link Archer AX55 routert használok, és azt szeretném ha csak 5Ghz-en sugározzon WiFi jelet. Viszont nem találom hol / hogyan tudom kikapcsolni a 2,4Ghz WiFi-t. Tud ebben segíteni valaki?
-
dethroner
veterán
válasz
szabogab
üzenetére
A gyártó oldalán ez a router valami külön állatfajnak tűnik, mert a sima termékválasztóban nem is mutatja, csak ha a pontos EX220-G2u típusra keresel. Semmi letölthető anyag nincs az oldalán, se fw, se emulátor, amivel bele lehetne lesni a menüjébe. Viszont egy árulkodó mondat azért van a leírásban:
Band Steering – Az EX220-G2u automatikusan hozzárendeli eszközeit a legjobb elérhető sávhoz a Wi-Fi környezetnek megfelelően, kiegyensúlyozva a hálózati terhelést, hogy minden eszköznek optimális kapcsolatot biztosítson.Ez általában választható egy kétsávos routernél, de úgy tűnik ennél fixre vették. Egy dolgot még megpóbálhatsz, mielőtt megválasz tőle. A quick setup-ot csináld végig az elejétől, és ha elérsz a vezetéknélküli beállításhoz, ott pipáld be a Set Each Band Separately részt (persze csak ha van ilyen a menüben) és ott adhatsz külön nevet a wifi sávoknak.
-
szabogab
csendes tag
Köszi, hogy próbálsz segíteni! Firmware frissítése nem biztos, hogy megoldja, ha ez ilyen fajta. A z elején két különböző led jelzi a kétféle frekvencia jelenlétét, de külön választani nem lehet. A telefon, tablet is a jobbikra lép fel úgy néz ki. A router kijelzi a menüjében, hogy 5G van mindegyik, de hogy nem tudok külön nevet adni, az baj. -
szabogab
csendes tag
Tudna valaki segíteni? Tegnap vettem egy TP Link AX 1500 -as routert. A régi is működött, de sokszor leesett a teljesítménye, ezért a csere. A régi is TP Link, AC 1200. Nem tudom az újon beállítani, hogy mindkét frekvenciát megjelenítse. Csak egy SSID-et tudok neki adni. Én szeretném ha látnám külön az 5GHz, és 2.4GHz. És az 5G elnevezhetném 5G-s névre. A router kiadja mindkettő csatornán a jelet, egyszerre, és nem váltható! Van egy Wifi kamerám, amit nem tudok most újraéleszteni, mert az csak 2.4-en megy, és ilyenkor a mobilomat kellene rávenni, hogy 2.4 re csatlakozzon. Ha már beállítottam, visszatehető 5G-re. A régin rákeresve lehetett választani a két freki között! Köszönöm előre is!
-
dethroner
veterán
Hát nem volt egy könnyű szülés, de sikerült. Azt nem értem hogy ha az Openwrt oldalán van kereső, ami megmutatja a kiválasztott routerhez elérhető fw-ket, akkor miért nincs egy hasonló gyűjtőoldal, ahol a visszatéréshez szükséges fájlok lennének.
Úgy gondolják hogy a gyáriról az Openwrt-re való átállás egyirányú út, és minek is csinálná vissza valaki?
-
mezis
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
Valami olyasmi sejlik, hogy a gyári fw. az elején tartalmaz egy u-boot programot és ezt vagy neked kell leszedni, vagy olyan fw.-t kell letölteni, amelyik már nem tartalmazza.
Különben a már meglévő u-boot program a lefutását úgy fejezi be, hogy átadja a vezérlést egy u-boot programnak. Vagyis vég nélkül u-boot progra fog futni. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
740N v4 routeren hogyan lehetne openwrt-ről gyári fw-re visszatérni? -
poolbig
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Hali!
Bocs, kiderült, hogy Archer MR500 (EU) Ver 1.0-ról van szó.
Firmware verzió: 1.4.0 0.9.1 v0001.0 Build 230414 RC.39533n
Ezt a leírást használtam volna, de nem jelent meg a leírásban látható felület:https://www.tp-link.com/hu/support/faq/2532/
Egyébként meg beleástam magam mélyebben és ezt találtam:
What is the relationship between OneMesh™ of TP-Link SOHO products and Deco Mesh?
The OneMesh™ is a trademark for all TP-Link SOHO products which can support mesh network, including Wi-Fi Routers, DSL Modem Routers, 3G/4G Router, Range Extenders, and Powerline Adapters .etc. OneMesh™ intelligently connects mobile devices to your router or extenders, whichever provides the best connection. Please check here for more information.
The Deco Mesh is the technology only used on TP-Link Deco products for the Mesh network. Deco adapts as your Wi-Fi needs change and uses complex algorithms behind the scenes to automatically and efficiently route data along the fastest path. Please check here for more information.
In Summary, OneMesh™ and Deco Mesh are totally different technologies used on different TP-Link products, so they are not compatible. For more details, please refer here.
Szóval amúgy sem tudnának közös Mesh-t kialakítani. OneMesh vs. Deco Mesh.
-
poolbig
aktív tag
Hali!
Adott egy Archer MR400-as, értelemszerűen LTE-n jön a net. Elvileg OneMesh-t tud. Adott még egy 3 készülékes Deco S7 csomag. Az Mr400-hoz szeretném csatlakoztatni OneMesh-el a Deco-kat, de a routerben a OneMesh menüpontban csak egy tájékoztató oldal jelenik meg, az eszközök hozzáadása felület csak egy pillanatra jelenik meg és azonnal felé kerekedik ez az információs felület. Így nem tudom megkerestetni vele a Deco-kat. Legfrissebb firmware fenn van, azt hittem az a baja, de nem, ezzel is ugyanúgy csak egy pillanatra jelenik meg az eszköz-hozzáadós oldal. Ötlet valakinek?
Köszi -
-
HawerKing
őstag
Valami miatt állandóan tiltó listára rakja a tabletem és telefonomat a tp link routerem
hiába törlöm ki a tiltólistából szinte azonnal autómatikusan visszarakja
már adtam neki egy resetet de csak se jó. -
HawerKing
őstag
Sziasztok adott 3gy Tpl8nk 300M routerami automatikusan annak ellenere hogy en akarom tiltolistara rakja a tabletemet. Hiaba torlom az ARP list ből, autómatikusan visszarakja
megbolondulok már. Mit tudjak csinálni ??? -
Manka76
senior tag
Ha esetleg karácsonyra valaki meg akarná magát lepni akkor ahirdetéseim között van egy Tp-Link Archer AX6000 router eladó egy PCIe kártyával együtt.
-
De reseteld, és akkor nézd meg a router alján az alapértelmezett IP címét.
Egy laptopra vagy asztali gépre kösd rá a router egy LAN kábellel.
Rakd a PC-t fix IP-re ugyanabból a tartományból, ami a router alapértelmezettje.
Lépj be a routerbe, kapcsold ki a DHCP-t, ilyenkor lehet kell neki egy restart.
Ezután lépj be újra, állítsd be úgy a router IP címét úgy, hogy a szolgáltatói tartományában legyen de annak a DHCP tartományán kívül. Ekkor lehet kell neki megint egy restart + ugye ekkor restart után nem fogod elérni a PC-ről mert más tartományba raktad.
Ez nem gond, mert ekkor már a szolgáltatói után kötheted.
A PC-t visszarakhatod automatikus IP-re.
Belépsz a saját routered új IP-jén a webes felületre.
Átállítod az alapértelmezett átjárót a szolgáltatói router IP címére.
Örülsz. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy wr1043nd routerem amit korábban használtam, be volt állítva egy digis Huawei fő routerrel úgy, hogy a tp linknek nem a wan hanem a lan portjába van dugva a fő routerről jövő net. Így megy a tv men a mellékrouterről a serviio ami amúgy a főrouteren lévő gépen van megosztva. Az a bajom, hogy a mellékrouter wifijére rá tudok ugyan csatlakozni, de az nem ad neten, pedig a tv-n +hálózati net megy ugyanezen a routeren keresztül. Az a baj, hogy nem tudok a tp link router beállításaiba belépni, mert nem tudom a belépő IP címét. Miután a fő router mást osztott ki neki, vagy maradjunk annyiban, hogy nem tudom mi lehet a gond. Mit tudok csinálni, hogy ne kelljen resetelni, de valahogy adjon a mellék router a wifin is netet? Resetelni azért bem szeretnék, mert már nem emlékszem hogy csináltam meg a beállításokat. Eddig egy régi 841 es router volt ugyanilyen beállításokkal használva, csak most kicseréltem a 1043 ra, hátha az stabilabb wifit tud adni egy szomszédos szobába.
Üdv: Fishor
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Lecsereltem a regi routerem egy Archer AX53-ra. Azota, a TP-Link Tapo okos eszkozeimet (kamera, dugalj, lampa) nem latom az aplikaciobol. A router latja, hogy csatlakoztatva vannak, de a telefonos app offline-nak latja oket. Ha ujrainditom a routert, akkor egy darabig latszik az osszes eszkoz, majd eltunnek. Ami a lehet megfurabb, hogy iphone-on kevesebb eszkozt latok, mint androidon. Ez gondolom az uj routernek valami power save funkcioja lehet, de vajon mi? -
Syl
nagyúr
OneMesh kérdés.
Adott egy kétszintes ház, ahol elég szerencsétlen helyen megy be a digi, így összesen 3 routerrel van lefedve az egész. (kell a pincébe is lejutnia némi wifi-jelnek)
A fő router egy AX55, a ház két átellenes pontjában egy-egy LAN-kábeles access-point (egyik C6 v2, a másik A6 v2) - így összesen három külön SSID fedi be a területet, ami nem túl praktikus.
Mindegyik routerre azt írja a TP-Link oldala, hogy "OneMesh Supported" - mégsem tudom beállítani. Egyik módszer sem hozott eredményt: [kép]
Valakinek valami ötlete?
-
mokus1
addikt
Másnak volt olyan problámája hogy a megosztott tartalmat hiányosan látja az eszközön?
AX72-be van dugva egy USB ezen voltak alapból adatok majd még FTP-n másoltam rá PC-ről, de amit FTP-n másoltam rá azt már a TV nem látja, csak a régi tartalmat.Ez mitől lehet?
-
Tybike81
őstag
Létezik hogy egy Archer Ax55 egy 58nm lakást nem bír lefedni wifivel. A lakás egyik végében a router,és a másik végében már úgy kell vadászni. Vagy van valami beállítás amivel erősebb lesz? Az antennákat hogy érdemes állítani?
-
beach head
senior tag
egEnkent az archer a64 es c64 kozt mi erdembeni kulonbseg van? melyik az ajanlottabb?
-
beach head
senior tag
Hellon
tplink archer c6 router digi ont eszkozre kotve.
Mobilos videohivasok, laggolnak akadoznak(messenger, viber) , nagyon halkan hallanak stb... mi lehet a gond?
speedtesttel jo ertekeket mérek.... -
TP-Link EAP610 és EAP610 Outdoor FW frissítés érkezett.
1.1.2 és 1.2.3 verziók.
Change logban: "Added support for "Lock to AP" function."
Frissítés után most már a kliensek beállításainál a Config alatt be lehet pipálni a Lock to AP-ot.
-
ftc
nagyúr
AX55Pro vagy AX72? esetleg AX73?
Ezeket nézem
-
-
mokus1
addikt
Hogy tudom szétszedni a wifit 2,4re és 5gre külön? Ax72.
-
Tybike81
őstag
Sziasztok vásároltam egy Archer Ax55 router. Olyan kérdésem lenne valaki tudna segíteni, hogy hogy kell beállítani hogy az usbn lévő dolgokat távolról elérjem. Köszi
-
gyga
senior tag
Sziasztok. Adott egy AX5400-as tp-link router. Ha WPS-sel csatlakoztatok 2,4ghz-es eszközöket akkor simán fel csatlakoznak, de csak egyszer aztán ha ki kapcsolom az eszközöket akkor nem csatlakoznak vissza maguktól. Ismét wps gomb kell a csatlakozáshoz.. Ez így működik normálisan? Hogy lehet be állítani, hogy az egyszer már csatlakozott eszközök ismét maguktól csatlakozzanak?
-
Dr.NX
veterán
-
LaMotta
aktív tag
Mik az okai annak, hogy a TP-Link Archer AX55 nem igazán ajánlott eszköz, ha TP-Link családból nézegetne az ember? Alig találok róla bármit is, még itt fórumon belül is.. Köszi.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Mit lehet tudni a TP-Link Archer AX12-rol? Jo az a router?
Amire hasznalnam: Kb. 20 IOT eszkoz csatlakozna ra, meg egy laptop, es egy NAS kabellel. A net kb. 50/50, es nem igenylem a nagy sebesseget, talan szokoevente toltok le egy Linux disztrot, vagy Windows telepitot. -
Bacusuz
őstag
Sziasztok.
Adott egy Archer C7(v5) melyre egy külső HDD-t kötnénk és így szeretnénk kívülről elérni Androidról képek és videók eléréséhez, lejátszásához.
Laikusként nem nagyon tudom hogy induljak neki esetleg pár fő dolgot leírnátok mikre keresgéljek?
Nincs még meg a HDD de megkérdezném szerintetek elég a router usb-je vagy kellene venni hozzá egy külső tápos HDD házat? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Nem tudom, hogy jól döntöttem-e

Mediamarktba 22990 Ft-ért rendeltem átvételre egy AX53 3000 Tp-link Routert. Egy Tplink Archer C5 1750-et váltana. Ha azt nézem, hogy ez már Wifi6-os már jobb de azért van aki ilyet használ? -
Rieli
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Volt egy 300 Mbites Tp-link routerem, ami egy vidanetes modem után volt bekötve. Azt vettem észre, hogy amíg a wifi tudta a 100 Mbit-et, addig kábelen csak 9 Mbit jött át a pc-hez. Ha kiszedtem a routert, akkor kábelen is ment a 100 Mbit.
Gondoltam nem jó a router mert régi, ma vettem egy szintén TP-link Archer routert és ugyanaz a hiba. Szinte biztos vagyok benne, hogy valami beállítással kapcsolatos dolog lesz, de nem szeretném szanaszét állítgatni a routert ész nélkül. Ha valaki tudja a megoldást, akkor kérem ne tartsa magában

-
Alien4
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ugyanis az AX5400as routerem (up to date) megmakacsolta magát. Samba on, megy vagy 2-3 éve boldogan, otthoni felhőnek használom a rádugott 1TB-s HDD-t. Pár napja kapom a 0x80070032 hibaüzenetet és semmit nem tudok vele kezdeni. Ugye nem enged semmit módosítani, holott írás és olvasás szinten vagyok belépve... OFC kamera sem megy, gondolom ő is el van küldve melegebbre. W11 up to date szintúgy. Restart router, samba on-off meg pár neten talált falsch próba után vagyok itt, szóval keresem az én Obi-Wan Kenobi-mat aki tud segíteni, mert jelenleg eléggé fck a story (hogy ne írjak csúnyát)...
Köszönöm ha van bármi ötleted!
-
szzoo
tag
Az AXE75 mellett döntöttem, ez tűnik jobbnak. Igazából a AX90-et már megrendeltem, de lemondom. Ha valakit érdekel ez az ajánlat, akkor érdemes lehet rá termékfigyelést rakni, hátha ismét elérhetővé válik.
Köszönöm a segítséget. -
mezis
félisten
-
szzoo
tag
Szia!
Helységenként AP-kat nem veszek, azért annyira nem rossz a helyzet.
Jelenleg a szolgáltatói routert használom (Vodafone Docsis 3.1). A Wifi térerő most is rendben van, de folyamatosak a leszakadások, hibák. Gyakran újra kell csatlakozni, hogy legyen hálózat. Mindezt úgy, hogy a vezetékes kapcsolat más eszközökön rendben van.Viszont vásárolni nem elsősorban a wifi miatt akarok. Ez az egyik szempont, ami miatt nem tudok dönteni "melyik a jobb".
Éter: A 6 GHz sáv üres. Szóval köszi, ez plusz pont a AXE75 mellé. Én egyre inkább azt látom, hogy összességében jobb választás a AXE75.

-
szzoo
tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek a választásban. Melyiket vásárolnátok meg a kettő közül?TP-Link Archer AX90 (AX6600) vs AXE75 (AX5400)
ÖsszehasonlításA cél a stabil (nem szakadozó) és erős wifi. Felhasználási helye egy 55 nm alapterületű panellakásban lesz. Ilyen szempontból semmi extra. Hálózaton van NAS, Plex szerver és pár eszköz, ami miatt nagyobb adatforgalom is előfordul. Vagyis vannak még szempontok, ami miatt a két eszköz közül választok, de ezt nem részletezem tovább.
A lényeg, hogy a jobb routert akarom megvásárolni a kettő közül.
Néhány szempont, ami miatt nem tudok dönteni:
- AXE75 jobb választásnak tűnik a Wifi 6E (6 Ghz) miatt. Jelenleg is van 2db mobiltelefon a családban, ami kihasználhatná. Viszont láttam olyan teszteket, ami alapján drasztikusan leesik a jelszint a távolság növekedésével. Nem feltétlen kell nekem WIfi 6E, ha a Wifi 6/5 is erős kapcsolatot produkál. Az újabb a hardver és jobb a CPU is a típus mellett áll: 1.7 GHz Quad-Core (vs 1.5 GHz).- AX90 esetén vannak tulajdonságok, ami alapján erősebbnek tűnik.:
8 Stream (vs 6 Stream)
8 antenna (vs 6 db)
4804 Mbps - 5 GHz (vs 2402 Mbps - 5 Ghz)
Van egy 2.5 Gbps port is, bár én ezt jelenleg nem tudnám kihasználni.- Az AX90 ára jelenleg 59990 Ft, a AXE75 ára 85000 Ft.
Az ár másodlagos szempont. A jobbat/ajánlottabbat szeretném megvenni a kettő közül.Köszönöm a segítséget!

-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
WR840N v6 router, fiókból kivéve nem igazán indul el, mit jelentenek ezek a ledek?
Anyámék régi routered, jó ideje nem használjuk, nekem most jól jönne, de nem tudom működésre bírni. Próbáltam tftp-vel visszaállítani a gyári fw-t, de hiába indítom reset gombot nyomva tartva, nem történik semmi.
-
SP4C3
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
1.) hibásan írtad le.
2.) tévúton jársz. -
szente
addikt
Sziasztok!
AX53-es routernél be tudom valahogyan állítani, hogy egy eszköz ne tudjon wireless csatlakozni, csak lan-on?
-
gg72
veterán
Kösz mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sziasztok!
Köszi, hogy próbálsz segíteni! Firmware frissítése nem biztos, hogy megoldja, ha ez ilyen fajta. A z elején két különböző led jelzi a kétféle frekvencia jelenlétét, de külön választani nem lehet. A telefon, tablet is a jobbikra lép fel úgy néz ki. A router kijelzi a menüjében, hogy 5G van mindegyik, de hogy nem tudok külön nevet adni, az baj.

Bocsi a láma kérdésért.
Valami miatt állandóan tiltó listára rakja a tabletem és telefonomat a tp link routerem
már adtam neki egy resetet de csak se jó.