- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
ami akár 2 szinttel lentebb is tűrhetően sugározná a 2.4 Ghz-t és dual bandes?
Természetesen lehet kísérletezni, de egy routerrel ez mission impossible! Persze, ha csak az a cél, hogy látszódjon az SSID, talán működik, de használható jelet nem fogsz észlelni.
Egy routerrel plusz néhány AP-val már működni fog, de nem 30 ezer alatt. -
SztiviVander
addikt
nézz körül illetve kérdezz körbe a "milyen routert" topikban, ott sokkal több típusról tudnak véleményt mondani. de azt hogy nálad mi hogy fog működni senki meg nem mondja előre (vagy megmondja, de az csak jóslat lesz). ezért jó ha neten veszed, mert azt kipróbálod nálad és ha nem jó akkor meg 14 napon belül visszaküldöd (visszaviszed), veszel másikat, kipróbálod, stb... előbb utóbb meglesz az ami nálad jól működik
én speciel az asus ac68u-t ajánlanám (ha kell a dual band mellé az AC tudás is), az minden téren tökéletes, de az nem 30e hanem inkább a 46-50e kategória. viszont ha nem kell AC-s akkor biztos van olcsóbban is jó, de én sajna nem vagyok router nagykereskedő, szóval korlátozott számú típussal van csak tapasztalatomd-link dir860l -em volt még, térerő szempontjából az se rossz, kicsit talán jobb is volt mint a c5 (2.4-n és 5g-n is), de az is belső antennás, viszont csak 15-18e ft. abból talán még kettőt is kijön 30-ból
mondjuk én semmi hátrányát nem láttam a belső antennáknak a külsőhöz képest.
-
SztiviVander
addikt
c5 v1: igen, pontosan ahogy írod
c5 v2: igen kétsávosak, ami azt jelenti hogy egyszerre megy rajta mindkét sáv
de nem biztos hogy a kombinált külső antenna jobb lesz mint a csak 2-4-re méretezett belső. csak egy példa, a wdr3600-nak 3 kombinált külső antennája van, de mégis lényegesen gyengébb volt nálam a 2.4 is meg az 5ghz is mint a c5 v1-el. viszont c5 v1-et meg már újan nem kapsz, c7 v2 van még itt-ott (ami hw kialakításban ugyanaz mint a c5 v1) de az meg elég drága ahoz képest amit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest