-
Mobilarena
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
PredatorZoli #6173 üzenetére
Én amúgy egész évben vwce-t vasarolgattam a havi megtakaritasaimbol es hat annyira nem lett eros az eves teljesitmenyem. Szamolgattam es ezen idotavon egy egyszeru pmappal jobban jartam volna.
-
attiati
veterán
válasz
Jó portfóliót raktál össze.
Ettől függetlenül az idei évben érdemes volt megfontolni átülni szétcsapott huf (fixed income) eszközökbe, egyelőre felülteljesíti a devizás részvény portfóliókat is.
Az esetek 90%-ában hosszútávon úgyis igazad lesz a long irány miatt.
Illetve a maradék 10%-ban is, a befektetési szemléletedet tekintve (ha esnek a piacok, akkor olcsóbban lehet vásárolni.) -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Érdekes ez a téma, én is raktam be a portfóliómról jelentést de a másik topikban mert nekem év elejéről onnan van összehasonlítási alap és be akartam hivatkozni válasszal.
Kíváncsi vagyok 24-ben hogy alakul majd a faktoros portfólió és a tech / crypto túlsúlyos fejlődő világgal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Elekit TU 8200-R SE csöves (kit) erősítő
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest