Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Az ülésfűtést én is nagyon szerettem, a mostaniban is van. Nem szeretem a meleg utasteret, de a mínuszokban jó beleülni egy lyan ülésbe, ami 1 perc alatt meleg lesz. Én sosem fűtök az autóba, jobb az ülésfűtés, hamarabb be is melegszik a motor. Szerintem a 2021es Corollám is csak azt tudja, mint az Auris, hogy ha nyitom a kocsit, nyílik a tükör - vagy mindig nyitva a tükör. Nálam mindig nyitva van, udvarban llok, akkor zárom be gombbal, ha néha olyan helyre állok. 'rtaka FBon már olyat, hogy befagyott a tükör és nem tett neki jót a ki-be hajtás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest