- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
Worlest
újonc
Üdv !
Az lenne a próblémám ,hogy a gép teljesen belassul és a rendszer betöltése sosem ér véget. 10-20 perc mire behozza az asztalt és utána meg csak töltöt képernyőt mutat. Az egér mozog ha valamire kattintok percek után elinditja csak nem hozza be. Első lépésben újratettem a rendszert és pár napig tökéletes volt. Majd ismét jött a belassulás...
Ekkor elkezdtem minden alkatrészt letesztelni( kiszedtem vagy egy másik hardvert raktam bele) A másik hardverekkel nem tapasztaltam a problémát. Szoval csak az alaplapot meg a processzort nah meg a tápot nem cseréltem le, de minden mást igen.
Majd egy Bios resetet csináltam ami megoldotta megint csak a problémát egy időre...
Késöbb rájöttem mi váltja ki a próblémát. Mindig jaték közben alakult ki a baj. Egy fél óra játék után elkezdett az fps leesni majd belassult teljesen a gép. 1-2 újrainditás még megoldotta ,de egyszer csak totálisan belassult a gép a rendszerrel együtt. Majd egy ujjab bios resettel jó lett... Ami a fura ,hogy csak az újabb jatékoknál csinálja amiknek nagyobb a rendszer igénye. Bios reset után amig nem játszok ujabb jatékokkal jol müködik a gép.Rendszerem: win10, amd fx 8300, RX 460, kingstone 8g 1600, SSD kingston KC400 ,
Aktív témák
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óvodások homokozója
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest