- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Worlest
újonc
Üdv !
Az lenne a próblémám ,hogy a gép teljesen belassul és a rendszer betöltése sosem ér véget. 10-20 perc mire behozza az asztalt és utána meg csak töltöt képernyőt mutat. Az egér mozog ha valamire kattintok percek után elinditja csak nem hozza be. Első lépésben újratettem a rendszert és pár napig tökéletes volt. Majd ismét jött a belassulás...
Ekkor elkezdtem minden alkatrészt letesztelni( kiszedtem vagy egy másik hardvert raktam bele) A másik hardverekkel nem tapasztaltam a problémát. Szoval csak az alaplapot meg a processzort nah meg a tápot nem cseréltem le, de minden mást igen.
Majd egy Bios resetet csináltam ami megoldotta megint csak a problémát egy időre...
Késöbb rájöttem mi váltja ki a próblémát. Mindig jaték közben alakult ki a baj. Egy fél óra játék után elkezdett az fps leesni majd belassult teljesen a gép. 1-2 újrainditás még megoldotta ,de egyszer csak totálisan belassult a gép a rendszerrel együtt. Majd egy ujjab bios resettel jó lett... Ami a fura ,hogy csak az újabb jatékoknál csinálja amiknek nagyobb a rendszer igénye. Bios reset után amig nem játszok ujabb jatékokkal jol müködik a gép.Rendszerem: win10, amd fx 8300, RX 460, kingstone 8g 1600, SSD kingston KC400 ,
Aktív témák
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Mozilla Firefox
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- iPhone topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest