- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Worlest
újonc
Üdv !
Az lenne a próblémám ,hogy a gép teljesen belassul és a rendszer betöltése sosem ér véget. 10-20 perc mire behozza az asztalt és utána meg csak töltöt képernyőt mutat. Az egér mozog ha valamire kattintok percek után elinditja csak nem hozza be. Első lépésben újratettem a rendszert és pár napig tökéletes volt. Majd ismét jött a belassulás...
Ekkor elkezdtem minden alkatrészt letesztelni( kiszedtem vagy egy másik hardvert raktam bele) A másik hardverekkel nem tapasztaltam a problémát. Szoval csak az alaplapot meg a processzort nah meg a tápot nem cseréltem le, de minden mást igen.
Majd egy Bios resetet csináltam ami megoldotta megint csak a problémát egy időre...
Késöbb rájöttem mi váltja ki a próblémát. Mindig jaték közben alakult ki a baj. Egy fél óra játék után elkezdett az fps leesni majd belassult teljesen a gép. 1-2 újrainditás még megoldotta ,de egyszer csak totálisan belassult a gép a rendszerrel együtt. Majd egy ujjab bios resettel jó lett... Ami a fura ,hogy csak az újabb jatékoknál csinálja amiknek nagyobb a rendszer igénye. Bios reset után amig nem játszok ujabb jatékokkal jol müködik a gép.Rendszerem: win10, amd fx 8300, RX 460, kingstone 8g 1600, SSD kingston KC400 ,
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android szakmai topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest