- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Müködik tényleg, ezt nem ismertem. De akkor elég volna egy ugyanolyan különleges karakter az első space helyére cserélni, 3-szor végig futtatni, majd a 4.-re a kötőjel. Legutoljára a különleges karaktereket lecserélni space-re, itt már nem kell az egyszeri felülírás. Egy próbát megér, próba file-okkal.
-
Viszont egy dologgal "megszivatott" Ghisler az új bétával:
A másolásnál/mozgatásnál most már kihagyja azokat, amiket nem tud másolni, és csak a végén kérdez rá. Ezt mutattam egy kollégának, de nem akart működni! A megoldás - hátha más is belefut:
Amikor elkezdi a műveletet, kicsit várm azt feltételezve, hogy úgyis ott van a felhasználó. Először a várakozás 0,5 mp volt, most már 5 mp.HISTORY.TXT:
01.09.13 Added: F5 copy, questions asked at end: If there is a dialog within the first 5 seconds, show it instead of postponing it (the user should still be there) - was 0.5 seconds in beta 1 (32/64) -
wwhy
veterán
Persze, próbáltam már mindent, az általad javasolt 2. és 3. lépést is -- hetek óta ezen gondolkodom.
DE megvan a megoldás, a TC angol topikjában segítette; bemásolom, hátha vkinek egyszer még jól jön:This is caused by a new feature in Windows 7. Whenever you drag the top edge of a window to the top edge of the screen the window is maximized top to bottom - full height, but only temporary - i also happens with Windows' own programs - try with for example the Control panel window.
Just don't expand the window so far to the top edge that it expands downwards by itself - then you can save the size of TC.
Or you can use the keyboard to rezize the window:
Press Alt+Space, choose resize, press Arrow Up once to chose to adjust the upper edge, then hold down Ctrl and press Arrow Up until you reach the upper edge of the screen and then press Enter. Then repeat it all for the lower edge using the Arrow Down key. Now save TC's window position.
És működik, azóta kb. 20-30x kiléptem-újraindítottam a TC-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged