Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát mondjuk őszintén megmondom, nem titkosítva szoktam feltölteni az adataimat a tárhelyekre. Általában nem parázom túl az ilyesmit, bár lehet, hogy kellene...

Amúgy én inkább arra céloztam, hogy van TC-nél ugye a wcx_ftp.ini, ahol az elmentett kapcsolataid láthatók, és FileZillánál is van egy ezekért felelős fájl, ha azt megnyitod szövegszerkesztőben, akkor egy az egyben látod a jelszavakat. Tehát ha neadjisten valahogy kikerül az a fájl, akkor már hash-eletlen formában megvannak a jelszavak. Persze nem tudom, legújabb verziókra ez mennyire jellemző FileZillánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest