Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Hali!
1. Olyan kérdésem lenne, hogy a Total Commander UP 3.4-ben hol lehet azt beállítani, hogy ha átnevezéshez Shift+F6-ot nyomok akkor ugye egyből kijelöli nekem az egész fájlnevet (kiterjesztéssel együtt). Én viszont azt akarom, hogy ennél a mozzanatnál Shift+F6 komináció megnyomása utána csak maga a fájlnév legyen kijelölve (kiterjesztés nélkül) ahogyan az a TC UP 3.3-ban is volt.
Már mindenféle beállítást végignéztem de nem lelem.

2. Másik (ezt is szintén kerestem már a beállítások között) nem tudom miért van az, hogy a képen látható pirossal kijelölt téglalap miért csak kijelöléskor mutatja a méreteket?
Én viszont azt szeretném ha az alábbi képen látható formátum lenne az alap:
[Ez van]
[Ezt szeretném]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest