Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Már nagyon régóta használom a TC-t, azon belül is a 6.03-s verziót. Ma elkezdett meghülyülni. Megpróbáltam megnézni két könyvtár összeadott méretét (space mindkettőn, aztán Alt+Enter), erre elkezdett a homokóra forogni, TC meg nem reagált semmire, mintha saját kék halála lenne, csak forgatta a homokórát. (Windows XP) Megnéztem Feladatakezelőben, ott azt írta, hogy Fut, tehát elvileg nem fagyott ki. Mindegy, kilőttem vele. Utána újra elindítottam, és egy 6 KB-os file-on nyomtam jobb klikket, erre ugyanúgy homokóra lett, megint semmi reagálás, csak a kilövés maradt. Mit jelenthet ez? Tegnap kisebb problémám volt az egérrel, ugyanis Rendszerhibáknál kiírta, hogy betelt az egérpuffer, ezért azt nagyobbra állítottam. Nem tudom, hogy ez esetleg közrejátszhat-e. Légyszi segítsetek. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Interactive Brokers társalgó
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs