- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
ahha és ölben használva nem melegszik annyira vagy mennyire melegedős típus?? hangja mekkora mármint a ventinek gondolom mert más mozgó alkatrész nem sűrűn van benne.
És lehet kérni xpvel is vagy mindenképpen vistát adnak hozzá?? ja és sasját neveden van a vista vagy hogy van feltelepítve? amugy köszi az eddigi választ is.
-
rhonin
senior tag
a másik amit nem értek hogy a proci 667-es FSB-n megy akkor miért nem adnak hozzá 667-es memókat??
miért csak 533-ast? jah és ha én xp-t akarok felrakni akkor simán fel tudom tleepiten ivagy kérhetem igy is a boltban a gépet?? ja és akkor mikor megveszem a gépet akor kapok hozzá eredeti vista vagy xp cd-t vagy csak annyi hogy fel van telepiteni mertt valszeg nekem inkább xp kellene..
-
rhonin
senior tag
Hát mondjuk jah Toshiba topicban
... Vistát adnak hozzá és 2év gari van. Amugy suliban vezetéknélküli neten netezésre filmnézésre lenne használva albiban meg net, játék lényegében minden de az albiban már mindegy mert nem aksiról menne. ugyhogy ha 2, 2,5 órát kibir suliban netezés közben alacsony fényerőnél akkor megfelel. A gariról még lenne egy olyan kérdésem hogy ha mondjuk megveszem 2 év garival akkor mondjuk fél év mulva is tudok hosszabítani garit??
-
rhonin
senior tag
valaki a 2251-re???
-
rhonin
senior tag
erről vélemény?? toshiba a100-011
Valszeg ő lesz a kiválasztott de még várnék egy megerősitést hogy milyen a kicsike strapabirosága nem-e recseg ropog meg ilyesmik. ja és még az akkus üzemidő is érdekelne.
Kösz előre is.Szevasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest