- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjoc
csendes tag
A hűtése úgy működik, hogy alul a bal széle felé a venti szívja be a hideg levegőt és a bal oldallapon jön ki a meleg. Ha alul ezt a kb. 5 centis venti nyílást nem takarod el, akkor ölben is használható.
Átlagos terhelésnél langyos levegő távozik belőle, ha megküldöd a procit vagy a videókarit akkor forró és megemeli a venti fordulatszámát. A venti hangja alapban alig, megemelt fordulaton észrevehető de nem zavaró.
Azt nem tudom, hogy XP-vel lehet-e venni, de nem tartom valószínűnek. Én azt javaslom, hogy előbb próbáld ki a Vistát, és ha nagyon nem tetszik akkor esetleg meg lehet próbálni az XP-t (bár a downgrade jog nem olyan egyszerű a MS-nál). Azt azért számításba kell venni, hogy az előtelepített Vistát szerintem gyárilag jól belőtték erre a hardverre. Ha XP-t telepítesz akkor előfordulhatnak olyan driver problémák amit a Toshiba nélkül nem tudsz megoldani. Úgyhogy a recovery cd-t ne dobd el. -
amol
addikt
A garancia a hardverre vonatkozik, tehetsz rá akár linuxot is. A kérdés a driverek megléte, az újabb olcsóbb gépekhez, amiket csak Vistával árulnak már nem fejlesztenek visszafele drivert.
De igaz, Xp-vel állítólag tovább bírja az akksi.Hagyd hogy végigmenjen a telepítés, ha nem adtak recovery lemezt akkor írd ki, hogy azért meglegyen a jogtiszta rendszered ha mégis vistázni akarsz, majd le lehet gyalulni.
-
bjoc
csendes tag
Nekem Toshiba A100-011-em van kb. 2 hónapja. Nem egy military kivitel, úgyhogy eléggé óvni kell. Az akksija kb. 2-2,5 órát bír. Nyilván ha játszol akkor él kb. 2 órát. Egyébként lehet csökkenteni a teljesítményt az üzemidő növeléséhez, de nekem eddig jó volt a gyári beállítás úgyhogy nem tudok erről részletesebben írni.
Magam is meglepődtem, de a Vista elég jól megy rajta, a játékok közül a COD2-t, NFS Most Wanted-et próbáltam, jól mennek de nyilván nem a legjobb videó beállításokkal.
Ja, nem MS-os Vista telepítőt kapsz, hanem egy spec. helyreállító cd-t amin gondolom rajta van a Vista + a Toshiba szoftverei. -
Kbali
nagyúr
Önmagában nem rossz, kérdés, hogy mire kell? Javasolt az azonnali +1 giga RAM a Vista miatt, ill. ha belefér, akkor garancia hosszabbítás, bár mostanság a Vistás gépeket 2 évvel adják. Az akksiról nem láttam semmit, de hosszú üzemidőre ne számíts.
Itt senki nem fogja azt mondani, hogy ne vegyél meg egy Toshibát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest