- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
Sziasztok!
Nekem egy Toshiba A305-S6845-ös laptopom van. A305-S6845
Most lett két éves, és a benne lévő PA3535U-1BRS típusú 9 cellás, 6000mAh-s aksi kezdi megadni magát. Everest szerint 62% az elhasználódottsága, és a Win7 is aksi cserét javasol. Egy (624x352 felbontású) sorozat nézése mellett kb 1 órát bír, energiatakarékos beállítással.
Néztem az eredetit, de amellett, hogy az ára is elég húzós, még a Toshiba oldalán eléggé le is húzzák. aksi (igaz ennek más a száma, és 7500 mAh-s).
Aztán ebay-en is megnéztem mik vannak, és ezt találtam: ebay-es
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes lenne ezt megrendelni, jó lehet???
Vagy mit javasoltok?A segítségeket előre is köszönöm.
Üdv,
flash7 -
flash7
tag
Szerencsém van mert a rokonom pont jön a nagy Amerikából, így vele rendeltettem meg, és a dollár is nagyon olcsó mostanában (a gép és ajándékba egy táska és egy nyomtató összesen $1179). A garancia nem gond mert világ szintű, csak az angol billentyű amivel kevesebb lesz. Az meg nem olyan nagy probléma
-
flash7
tag
Sziasztok!!!
Holnap végre meg lesz a Toshiba A305-S6845 típusú gépem. Alig várom.
Majd írok róla véleményt!
Addig is minden jót mindenkinek -
flash7
tag
-
-
flash7
tag
válasz
balazs_t #3370 üzenetére
Szia balazs_t!
Haverod is pont ezzel a felszereltséggel veszi [A305-S6845] ? Mert akkor az ár nagyon jó. Nekem táskával együtt 1179 dollárba kerül (a táska ebből $62), és rokon hozza haza, tehát semmi plusz költség.
Ha megnézed ennél gyengébb felszereltségű gépek jóval többe kerülnek itthon.
Egyébként nem sokat tudok róla. Itt egy prohardveres cikk az új szériákról: [link]
Itt egy angol teszt, ahol a tesztelő saját magának is ilyet venne[link]
Ezeket nézegesd meg. Én jó választásnak tartom, főleg ennyiért, és már meg is rendelték kint, már csak 3 és fél és itthon van a kicsike.Bárki más, tud még valamit az írja meg mert én is kíváncsi vagyok még több infóra
-
flash7
tag
Sziasztok!
Nekem 4 hét és meg lesz ez a típus: A305-S6845
A leírása itt látható: [link]
Ha használatba veszem a kicsikét, majd írok tapasztalatokat, persze csak ha valakit érdekel
Addig is kitartást nekem -
flash7
tag
-
flash7
tag
Sziasztok!
Valaki tud valamit mondani erről a notiról? Úgy tudom, hogy talán májusban lesz magyarországon...de többet nem. Az első linken a legjobb gép (A305-S6839) durván 200e HUF, és pont jön a rokon amerikából és tudna hozni...szerintetek? Ha hozatok mire figyeljek (pl 220 V, garancia)
Köszönöm mindenkinek!!
-
flash7
tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit az A300-as szériáról? Mert a hivatalos honlapon találtam, de sehol nincs róla több információ! Főleg az ára érdekelne, és hogy itthon kapható-e! Lehet csak én nem voltam elég alapos kereső, akkor bocs!
És köszönöm mindenkinek az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest