Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- iPhone topik
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
Sziasztok!
Nekem egy Toshiba A305-S6845-ös laptopom van. A305-S6845
Most lett két éves, és a benne lévő PA3535U-1BRS típusú 9 cellás, 6000mAh-s aksi kezdi megadni magát. Everest szerint 62% az elhasználódottsága, és a Win7 is aksi cserét javasol. Egy (624x352 felbontású) sorozat nézése mellett kb 1 órát bír, energiatakarékos beállítással.
Néztem az eredetit, de amellett, hogy az ára is elég húzós, még a Toshiba oldalán eléggé le is húzzák. aksi (igaz ennek más a száma, és 7500 mAh-s).
Aztán ebay-en is megnéztem mik vannak, és ezt találtam: ebay-es
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes lenne ezt megrendelni, jó lehet???
Vagy mit javasoltok?A segítségeket előre is köszönöm.
Üdv,
flash7 -
flash7
tag
Szerencsém van mert a rokonom pont jön a nagy Amerikából, így vele rendeltettem meg, és a dollár is nagyon olcsó mostanában (a gép és ajándékba egy táska és egy nyomtató összesen $1179). A garancia nem gond mert világ szintű, csak az angol billentyű amivel kevesebb lesz. Az meg nem olyan nagy probléma

-
flash7
tag
Sziasztok!!!
Holnap végre meg lesz a Toshiba A305-S6845 típusú gépem. Alig várom.
Majd írok róla véleményt!
Addig is minden jót mindenkinek
-
flash7
tag
-
-
flash7
tag
válasz
balazs_t
üzenetére
Szia balazs_t!
Haverod is pont ezzel a felszereltséggel veszi [A305-S6845] ? Mert akkor az ár nagyon jó. Nekem táskával együtt 1179 dollárba kerül (a táska ebből $62), és rokon hozza haza, tehát semmi plusz költség.
Ha megnézed ennél gyengébb felszereltségű gépek jóval többe kerülnek itthon.
Egyébként nem sokat tudok róla. Itt egy prohardveres cikk az új szériákról: [link]
Itt egy angol teszt, ahol a tesztelő saját magának is ilyet venne
[link]
Ezeket nézegesd meg. Én jó választásnak tartom, főleg ennyiért, és már meg is rendelték kint, már csak 3 és fél és itthon van a kicsike.
Bárki más, tud még valamit az írja meg mert én is kíváncsi vagyok még több infóra

-
flash7
tag
Sziasztok!
Nekem 4 hét és meg lesz ez a típus: A305-S6845
A leírása itt látható: [link]
Ha használatba veszem a kicsikét, majd írok tapasztalatokat, persze csak ha valakit érdekel
Addig is kitartást nekem
-
flash7
tag
-
flash7
tag
Sziasztok!
Valaki tud valamit mondani erről a notiról? Úgy tudom, hogy talán májusban lesz magyarországon...de többet nem. Az első linken a legjobb gép (A305-S6839) durván 200e HUF, és pont jön a rokon amerikából és tudna hozni...szerintetek? Ha hozatok mire figyeljek (pl 220 V, garancia)
Köszönöm mindenkinek!!

-
flash7
tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit az A300-as szériáról? Mert a hivatalos honlapon találtam, de sehol nincs róla több információ! Főleg az ára érdekelne, és hogy itthon kapható-e! Lehet csak én nem voltam elég alapos kereső, akkor bocs!

És köszönöm mindenkinek az infót!

Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd írok róla véleményt!

Janou