Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
Satellite
üzenetére
Satellite !! magyon köszönöm a tételes hozzászólást, de tényleg. A neved is jelez valamit , hogy vághatod a témát

no, szóval. az egyik gondom megoldódott: mmc kártyával próbáltam az olvasót: csak villant egyet a LED-je. SD-vel tökéletesen és villámgyorsan megy, gyorsabban COPY-zik mint az usb (1-es?) olvasóm!! 900 K helyett ~2500 K. én voltam a hunyó ebben.
a villany bemenet tényleg nagyon lötyög, akiktől vettem olyannak tűnnek hogy rábízható, szal majd visszaviszem. félek emiatt, mi lehet !
a modem driver, nyilván a gyárival próbálkozom! mivel EXE a telepítőcsomag, eddig nem sikerült (nincs XP-nek aláírva), most www.winace.com -mal kitömöritettem egy mappába és nem a setup.exe-t inditottam hanem az .INF-re mutattam rá, úgy is fagyás. mindegy, egyenlőre nem kell, de hát ...
LCD zsanér.. akkor ez ennyi, jó.., (van a gépre még valamennyi garanciám) de kérdésem: az hogy a zsanér ilyen laza, nincs összefüggésben az LCD adatvezetékével és az LCD lámpáival? azaz nem fog nekem egyszer csak elnyíródni vagy elszakadni amaz, emiatt?
az akku akkor úgy látom még örülnöm is kell
nos, a titokzatos szerelőaljzatokat még mindignem tudom hogy mi lehet, nyilván az USERS GUIDE.pdf-et és a product tour-t (flash-es) is átnyálaztam, tegnap ki is nyitottam a két titokzatos szerelőfedelet, de csak valami kis vezetékféle megy nyák-féle van alatta, tök BIOS nak vagy keyboard biosnak néz ki.. jó, fingom sincs mi az, kíváncsi típus vagyok.
még1x kössz. üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou