- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataman
aktív tag
Én is csak véletlenül tudtam meg, hogy rajta van. A hivatalos Toshiba fórumon azt válaszolták, hogy benne kellett volna lenni a visszaállító CD-nek a csomagban, ha hiányzik, akkor forduljak a Toshiba service partner-hez (ez gondolom a Technotrade), ők kell, hogy tudjanak adni ilyen lemezt.
Recovery meghajtó az enyémen sincs, csak úgy gondoltam, hogy az Express Media Player partícióján talán van rajt valami infó (de most jövök rá, hogy az Windows-ból nem is látszik).
PS: Bocs a képlinkelésért...
[Szerkesztve] -
Niczo
senior tag
Hali!
Én is everesttel néztem meg. Egyenlőre még nem szedtem szét.
A vga az intel GMA900-as, csodákat ne várj tőle, integrált vga, de legalább dx9-es. Igaz lassúsága miatt igazából mindegy hogy dx9-es vagy sem. Sok játékot nem futtattam rajta, ami ment: GTA3, Vice City, Insane, Live for Speed, Postal 2. Mást azt hiszem nem is próbáltam rajta, de ezekkel nem volt gond. Igazából nem játékra vettem a gépet és nem is alkalmas arra. Ezeket is csak kiváncsiságból tettem fel rá. -
battisti
tag
Szóval csíkos a kép (a tévén), itt passzolok. Ha a Hertz nem lenne jó, akkor csak vibrálna a kép szerintem. Megpróbálhatod az alább linkelt drivert, ha esetleg más verziód van.
Olyan memóriát vegyél bele, ami már benne van, tehát ha az 333 MHZ-s, akkor olyat, vagy mindkettőt cseréld. Van egy Everest nevű okos kis progi, ha más nem, az biztos kiírja, milyen lapkatípusokat támogat a foglalat (az enyéméhez ezt írja ki:
Támogatott memóriatípusok
DDR-333 SDRAM, DDR-400 SDRAM, DDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM, DDR2-667 SDRAM, és két 533-as lapka van benne),
de lehet, hogy a vezérlőpult/eszközkezelőből is elő lehet varázsolni ezeket az adatokat, vagy a kézikönyvből. -
Niczo
senior tag
Hali! Bár nem tőlem kérdezted, de az én notim is M70-340-es. Ebbe a tipusba DDR2-es 533MHz-es memóriát tettek gyárilag (az enyémbe konkrétan Hyundai gyártmányt). Lehetőleg ugyanolyat kéne venned bele mint amilyennel szerelték, vagy vehetsz bele gyorsabbat is, legfeljebb az alacsonyabb sebességen fog menni. Gyártmányra is ugyanolyat érdemes keresni mert nem biztos hogy különböző gyártók memóriamoduljai működnek egymással. De semmiképpen ne noname memót vegyél.
-
battisti
tag
A gépeden biztos, hogy van display driver, különben a monitorodon se sok jót látnál. Az átlagos tévék felbontása sokkal rosszabb, azért szar a kép, ezen nincs mit csodálkozni.
A toshiba oldalán meg jobbra fent a támogatás és letöltések > illesztőprogramoknál van, a sat pro drivereit adja ki az M70-re.
ati:
[link]
intel:
[link]
Hogy melyik verziód van, úgy nézheted meg, hogy vezérlőpult/megjelenítés/beállítások/speciális/adapter/illesztőprogram, vagy ha van ati tálcaikonod, akkor azzal, de ezt csak tudod. Milyen beállítást akarsz megváltoztatni? túl sok nincs.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hyundai, Kia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest