Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Krystal_s addikt szia, köszi  már korábban olvastam az oldalt és más fórumokat is. sajnos az ott ajánlott leírások nem oldották meg a problémát nálam, se másoknál. a jelenlegi driver bugos és a Toshiba weboldalán még nincs kint újabb. elvileg a működést nem befolyásolja, azaz nem tudok róla. már korábban olvastam az oldalt és más fórumokat is. sajnos az ott ajánlott leírások nem oldották meg a problémát nálam, se másoknál. a jelenlegi driver bugos és a Toshiba weboldalán még nincs kint újabb. elvileg a működést nem befolyásolja, azaz nem tudok róla.
 egyik ismerősöm ajánlott egy drivert, de az még nem biztos h jó lesz.mr_ricsi: enyémben is Compal 60480mWh van ki tudja milyen cellákkal, 6 hónapos gépnél 12% romlás ( több lenne csak mostanában keveset használom ) arra utal, h szar. én megvettem egy Toshiba gépet és elvárnám a minőséget. az h ki gyártja tök mindegy ,mert ők ezzel forgalmazzák azaz ,ha szar vagy gyenge vmi főleg, ha még tudnak is róla, akkor igenis mondhatjuk azt ,h nem fektetnek elég hangsúlyt az akksi minőségére. több helyen is rákérdeztem és az volt a válasz, h hát ezek ilyenek ez van. 1 év után pár % romlás lenne az elfogadható. ahogy ez a legtöbb normális akksinál szokott lenni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

már korábban olvastam az oldalt és más fórumokat is. sajnos az ott ajánlott leírások nem oldották meg a problémát nálam, se másoknál. a jelenlegi driver bugos és a Toshiba weboldalán még nincs kint újabb. elvileg a működést nem befolyásolja, azaz nem tudok róla.
 már korábban olvastam az oldalt és más fórumokat is. sajnos az ott ajánlott leírások nem oldották meg a problémát nálam, se másoknál. a jelenlegi driver bugos és a Toshiba weboldalán még nincs kint újabb. elvileg a működést nem befolyásolja, azaz nem tudok róla. Janou
 Janou