Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Mindenképpen. Én is szívtam vele egy csomót. Volt olyan kártya, amivel jó volt, és volt, ahol fekete-fehér volt, ha megfeszültem, akkor is. Kiderült, hogy csak egy egyszerű átkötéses átalakítóm volt, és mivel a jelszintek nem stimmeltek, ez a kábel használhatatlan volt (amit általában mellékelnek is videokártyák mellé). Úgyhogy irány egy elektronikai bolt, mondod, hogy svideo-kompozit átalakító, de nem csak egyszerű átkötéssel, és meglásd, jó lesz...
Vagy ha te magad akarod összehozni valamivel olcsóbban, akkor alkatgrészekből, az előbbi link alapján legyártható (de én nem tökölnék 200 forint különbségért egy órát... 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Egyedi ékszerdobozka
- Razer gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy ha te magad akarod összehozni valamivel olcsóbban, akkor alkatgrészekből, az előbbi link alapján legyártható (de én nem tökölnék 200 forint különbségért egy órát...
Janou