- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szempedro
csendes tag
válasz
DuracL
üzenetére
Helló! No, látom akkor nem csak én jártam így...

Nekem Időközben sikerült erős túlzással "elviselhető"szintre beállítanom. Íme:
Plusz még a win7-es színbeállítónál is lejjebb vettem a gammát, a zöldet, meg egy kicsit a kéket is.
Egyébként nem tudom észrevetted-e, de felülről lefelé nézne változik a piros színe. A kép tetején narancssárgás, a kép alján pedig már rózsaszínes pirosat ad, szóvel ez valami olyan gyári tulajdonság, amit vszeg semmilyen kalibrálással nem lehet _igazán_ kijavítani.
Egyébként egy darabig én is gondolkodtam azon, hogy visszaviszem, de aztán rájöttem, hogy csupán egy ilyen "szépséghiba" miatt felesleges. Mert ennyi pénzért, ilyen hardverekkel nem találsz kihívóra a piacon. Utánanéztem, hogy hasonló felszereltséggel mennyibe kerülnek átlagban a konkurens termékek, de 200 alatt nem találtam hasonlót.
Egész egyszerűen ebben a kategóriában ez a laptop űti az egész mezőnyt. Ha pedig ebből a szemszögből nézed, akkor a kijelző színeltolódása bagatell. Valahol vissza kellett "nyesni" a minőségből", hogy nekik is megérje.
(És nem akarok savanyú a szőlőset játszani, de feltételezem, hogy más márkáknál is "nyestek" valahol a minőségből...hallani érdekes sztorikat az Asusokról, Lenovokról, Acerekről...nem véletlen, hogy csak 1 év gari van rájuk, erre meg 2+1. Hát akkor már inkább a kijelzője legyen sárga, mintsem más problémája legyen, imho.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- DJI Osmo Pocket 3
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
Janou