- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szempedro
csendes tag
válasz
DuracL #10444 üzenetére
Helló! No, látom akkor nem csak én jártam így...
Nekem Időközben sikerült erős túlzással "elviselhető"szintre beállítanom. Íme:
Plusz még a win7-es színbeállítónál is lejjebb vettem a gammát, a zöldet, meg egy kicsit a kéket is.
Egyébként nem tudom észrevetted-e, de felülről lefelé nézne változik a piros színe. A kép tetején narancssárgás, a kép alján pedig már rózsaszínes pirosat ad, szóvel ez valami olyan gyári tulajdonság, amit vszeg semmilyen kalibrálással nem lehet _igazán_ kijavítani.
Egyébként egy darabig én is gondolkodtam azon, hogy visszaviszem, de aztán rájöttem, hogy csupán egy ilyen "szépséghiba" miatt felesleges. Mert ennyi pénzért, ilyen hardverekkel nem találsz kihívóra a piacon. Utánanéztem, hogy hasonló felszereltséggel mennyibe kerülnek átlagban a konkurens termékek, de 200 alatt nem találtam hasonlót.
Egész egyszerűen ebben a kategóriában ez a laptop űti az egész mezőnyt. Ha pedig ebből a szemszögből nézed, akkor a kijelző színeltolódása bagatell. Valahol vissza kellett "nyesni" a minőségből", hogy nekik is megérje.(És nem akarok savanyú a szőlőset játszani, de feltételezem, hogy más márkáknál is "nyestek" valahol a minőségből...hallani érdekes sztorikat az Asusokról, Lenovokról, Acerekről...nem véletlen, hogy csak 1 év gari van rájuk, erre meg 2+1. Hát akkor már inkább a kijelzője legyen sárga, mintsem más problémája legyen, imho.
)
-
szempedro
csendes tag
Hé, L850 felhasználók! Illetve a többiek is, akik tapasztaltak hasonlót.
Nálatok is konkrétan narancssárga a piros szín a kijelzőn? Tök véletlenül vettem észre, amikor benyomtam egy pixel-tesztvideót a pixelhiba-garancia miatt. Aztán rákerestem a google-ben arra hogy >red color<, majd ugyanezt megtettem az asztali gépemnél is, és nem hittem a szememnek! Eddig fel sem tűnt, de azóta egy csomószor belefutok.
Felhívtam az üzletet, ott azt mondták, hogy ebben az árkategóriában sajnos ez jár.
Meg tanácsolta, hogy álljak neki bohóckodni a catalyst-el, de nem sokra mentem vele, a piros továbbra is narancssárga maradt, akárhogy állítgattam az értékeket.
És nyilván, tudom, hogy egy laptopkijelzőtől nem lehet elvárni, hogy egy lcd monitorral egyenértékű legyen, de azért...
Egyébként megnéztem a többi színnel is, és azok milliméterre pontosan passzolnak...Szóval, más is járt így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest