- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
róbert gida
tag
Sziasztok !
Van egy L500 12N -es laptopom amin gyári Vista van .Tavaly ősszel vettem ,eddig nagyjából minden ok. volt de egyszer jött a kékhalál .Számítástechnika tanárom javaslatára lefuttattam rajta egy hosszadalmas tesztet ami negatív volt.Azt hogy ez memória vagy milyen teszt volt nem tudom mert nem igazán értek hozzá.Ma reggel bekapcsolom elindul minden oké előszőr NOD (eredeti egy évre fizetett) aztán mozilla (gmail-es levelek) majd a outlook levelező aztán kékhalál
?Újraindult most kuss van minden oké .A kék háttér feliratain mintha valami memória gondja lenne
Esetleg javaslat tapasztalat tanács .Még garanciális ,ez 2 szor fordult elő rajta .Vagy ne vegyem annyira véresen komolyan hanem "ez még belefér kategória ?"A Nod szerint nincs vírus (fogott már) mert lefuttattam .Válaszokat előre is köszönöm: 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?Újraindult most kuss van minden oké .A kék háttér feliratain mintha valami memória gondja lenne
Esetleg javaslat tapasztalat tanács .Még garanciális ,ez 2 szor fordult elő rajta .Vagy ne vegyem annyira véresen komolyan hanem "ez még belefér kategória ?"A Nod szerint nincs vírus (fogott már) mert lefuttattam .Válaszokat előre is köszönöm: 
Janou