Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAKEEE
tag
Helló!
Miskolcon is volt tavaly egy ''tornádó''. Itt vannak a képek : [link]
Nem volt valami nagy szám. De mégis csak egy forgószél
-
gregorik
senior tag
''kialakult tornádót észlelt Törökbálint határában, amelynek tölcsére a talaj közeléig leért. A jelenség kezdetéről video és fényképfelvételek készültek. A METNET észlelői közül többen is megerősítették azt a jelenséget, amelynek létrejöttét hivatalosan még egy szakmai szerveret sem erősített meg. A tölcsér a földközelben fákat tépázott és csavart ki, így besorolása a Fujita skála szerinti F0.'' [link]
-
eddie17
addikt
Én egyszer láttam Törökbálint felett a vonatból egy tornádó képződményt. Csa egy kis kinyúló rész volt a felhőből. Lehet nem is az volt, de arra hasonlított.
Amugy imádom a tornádókat, szívesen kiutaznék Amcsi földre egy-kettőt megnézni(persze tisztes távolból
) -
peterszky
őstag
Egy linket nyomhatnál róla, hátha érdekel mást is

szerk: látom már bent is van, köszi
Én a balatoni és alföldi ''tornádókról'' hallottam párszor, néha egy-egy képet is láttam, de nem emlékszem már nagyon
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
egyből találtam egy idevágó adatbázist, ez akár törölhető.
[link]
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
mondjuk igazán kemény tölcséreket valszeg senki nem látott itthon: ''az eddig előforduló magyarországi tornádók erőssége a Fujita–Pearson–skálán legföljebb az F2-es értéket érte el.'' [link]
-
gregorik
senior tag
egy szomszédom szerint a tegnapi nagy vihar idején tornádó volt itt a 2. kerület fölött, bár csak ''egy pillanatra''. én meg lekéstem, pedig régi vágyam szemtől szemben találkozni eggyel, esetleg fel is venni kamerával...
lehet, hogy utaznom kéne valamerre az országban, ahol gyakoribbak. ki és pontosan hol látott tornádót Magyarország területén eddig, és hogy nézett ki (mármint a tornádó, és a kár, amit okozott esetleg)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest