- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
martoslaci #1 üzenetére
-
martoslaci
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
IBM ThinkPad T41 laptopot használok. Win XP- Firefox- 250 GB HDD- stb.
Két napja felszemétkedett a gépre egy BaiduAnTry.exe nevű féreg. Jónéhány vírusírtót, (Unlocker- stb.)végig próbáltam, de az eredmény minden esetben "hozzáférés letiltva" üzenet. Volt már tapasztalatom abban, hogyha egy HDD-ről pl. az OP-renszert akarom törölni, az épp ilyen nehézségekbe ütözik. Ezt olykor úgy oldottam meg, hogy külső meghajtóként rácsatlakoztattam másik gépre a HDD-t. Így, mint "slave" meghajtón bármilyen műveletet el tudtam végeztetni a "Master" géppel.
Ez a BaiduAn...exe nevű átok jelen esetben a C:\[Program Files]-ben alkotott magának egy [Baidu]- nevű külön mappát. Azon tépelődöm, hogy mi fog történni akkor, ha másik gépről (mint slave meghajtón) kezdeményezem a törlését? Hogyan fogja fogadni ezt a beavatkozást visszahelyezés után a laptop? Ha valakinek hasonló rendhagyó beavatkozással kapcsolatosan vannak tapasztalatai, köszönettel venném, ha megosztaná. Köszönettel : Martos Laci
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Windows 11
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest