- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
czundermák
üzenetére
honnan lehet hogy melyik skill dps meg weapon damages??
valaki legyen szíves adjon már akkor egy engineer buildot hogy mit mire rakjak stb
kb 5x kértem már...
-
tikshow
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az előbbi a jobb. Egyébként a manna meg healing potikat sztem ne használd a spell baron, elég ha inventoryba van. Z-t megnyomod és a legjobb a healing potit fogja használni, X-el pedig a legjobb mana potit. Shift + Z, Shift + X pedig az állatra adja.
-
czundermák
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
DPS témához van egy variáció, ami alkalmaztam eddig, lehet hülyeség, de eddig bejött mindenhol. Lv15 vagyok szóval még bőven van hova fejlődni, ezért is írom óvatosan.
Általában a skilleket figyelem, amit használok ahhoz próbálom igazítani a fegyvert, gyorsbillentyűvel könnyen lehet variálni, ha weapon damage alapú skillt nyomatok, akkor elő a shotit, ha dps alapút, akkor elő az íjjal.
Kettő szépen kiegészíti egymást, amit használsz állítsd a skillekhez.
Persze mondom ezt úgy, hogy még nem volt enginerem.
-
mcsabee
senior tag
Gomb a billentyűzeten? Én ingame gondoltam. Ha már ugye van olyan NPC, ami visszavonja a három utolsó skillt, és ha ez a buherálás nem minősül cheatnek, akkor egész nyugodtan tehettek volna ingame egy gombot a reskillezésre, egész biztos nem esett volna le a gyűrű a ujjukról
. -
csana
senior tag
Lenne 2 dolog:
Az egyik az FPS-drop. Amikor multizunk gyakran tapasztalom, hogy ha nagyobb seregen vágjuk át magunkat az FPS-em olyan 10 alá is lecsökken. A gépem (adatlapomon) igaz nem mai darab, de elvileg bőven meghaladja a játék gépigényét (natívon játszok -1280x1024). A részletességet visszaszedve is ugyanúgy produkálj a a dolgot.Szétnézve a világhálón sokan tapasztalták ezt azok közül is, akik felső kategóriás vassal játszanak.
A Runic állítólag rajta van a dolgon, viszont gondoltam hátha valaki itt a fórumon is hasonló dologgal küzdött, és esetleg talált valami megoldást.Másik dolog pedig az lenne, hogy létezik-e TL2-höz valamiféle DPS mérő, amiből mondjuk látszana hogy melyik fegyvert/fegyvereket lenne érdemesebb használni? (Mint pl wow-nál a Skada, vagy a Recount addonok)

-
Sonja
nagyúr
Alapból, igen.

"Find the savegame folder (Documents\My Games\Runic Games\Torchlight 2\save) and edit the settings.txt. Find the line with CONSOLE :0 and change that to 1. Then when in-game, you can open the console with Insert-key and type 'resetskills' to reset your skills."
-
pethYeti
addikt
Én pont most töröltem a 21-es engineeremet és inkább újra kezdem kicsit épelméjűbb skill kiosztással
Ez a játék inkább dio2-re hajaz és jobban megéri egy skill csoportot erőltetni. -
batai15
félisten
bocs dupla. De engineert kezdtem . Hogyan péítsem? illetve nem lesz hátrány ha 2 kezes kardal nyomulok majd? és té nyleg jobban hasonlt egy harcos kasztra mint a berezerker..
-
batai15
félisten
Ez a 3 act nem elég rövid ??az első mintha hosszabb lett volna nem ?
-
Mukorka
addikt
Itt a dps hogy müxik? Két fegyver esetén főleg. Van valami ahol látható ez a stat is?
-
- = Zk = -
félisten
remek gém. emelem kalapomat

-
FuRiONight
addikt
Hali
Valaki nem akarna egy 4-es pack-ot vásárolni? Mert ha igen akkor egy példány engem érdekelne!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Akárhogy is nézzük a D2 fejlesztőitől van.

-
Kareszovics
addikt
Barátommal lekdztük tolni ma végre multiban. Egyszerűen fenomenális.
Centiről centire járjuk be a térképeket. Nagyon élvezetesek a küldetések, illetve a helyszínek.
Nem gondoltam volna, hog az első rész után ekkorát tud fejlődni ez a játék.

-
mcsabee
senior tag
Három act van + egy epilógus, de az epilógus baromi rövid. Nincsenek official szerverek, csak, ha a játékos kreál egyet magának, szal nincs olyan matchmaking, mint a d3-ban.
/edit: egyébként a játék maga nagyjából 20-25 óra első végigjátszásra, itt még annyira sem éri meg lassan haladni, mint a D3-ban, annak sem volt egy sztorija egy szépirodalmi mű, de ez még pár szinttel alá tette a mércét
. Egy karakter szintet nagyjából 15 perc alatt lehet abszolválni. -
mcsabee
senior tag
válasz
fogtunder
üzenetére
A Frost Wave az valójában nem úgy wave, ahogy megszokhattuk máshol, itt a földön, amerre a karaktered néz, végig megy jégcsík nagyjából.
Egyébként nekem a játék nem jött be annyira, mint amennyire gondoltam, hogy az első rész után tetszeni fog. Én nem érzem, hogy annyit újítottak volna, ami azt a 91%-os Metacritis értékelését indukálná, vagy a 9.4-es User Ratinget.
Mielőtt félreértés esne, nem mondom, hogy rossz a játék, de sajnos -szerintem - a tartalomban erősen lecsapódik az ára, vagyis az, hogy nem AAA kategória.
-
törölt tag
Mindenkinek köszi

-
csana
senior tag
válasz
üzenetére
A Berserker az amolyan vérszomjas, állati ösztönökkel erősen túlfűtött közelharcos, aki különböző szellemek erejét "hívja" segítségül harcai során (ilyenkor bebutul, és szétcsap mindent).
Az engi meg a modernebb fegyverek mellett (ágyú stb) nagyon jól bánik a böszme 2 kezes pallosokkal, kalapácsokkal is. És van mindenféle robot kütyüje..
Itt meg tudod nézni a képességeket, hátha ez is segít megválaszolni a kérdést. -
törölt tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A barbár/warri tényleg a mérnök lett?
Mi a különbség a berserker meg engi között?

Megkénemávennem, végén még lemaradok valamiről
-
tikshow
addikt
Ilsyde, ollie: Köszönöm a válaszokat, haverok lennének, csak le vannak ragadva a Diablo 3-nál, ha már ennyit fizettek érte megpróbálják RMAH-val visszaszerezni a pénzüket, ha lesz.

-
Ilsyde
őstag
Harom main Act van, a negyedik az epilogus de hogy ez milyen hosszu es mit takar azt nem tudom. Miutan vegigvitted egy karival, elkezdheted ujra - ilyenkor a lenyek felerosodnek a te szintedre hogy megmaradjon a kihivas.
Multi teljesen p2p, azaz barki indithat jatekot es arra csatalkozol amelyikre akarsz. Nehez lesz olyat talalni ahol mindenki eppen ugyanott tart. Szerintem eloszor jatszd vegig egymagad, vagy haverokkal (ha vannak).
-
Mivel még nem játszottam végig, ezért nem tudom hány act van, de az első résznek úgy lett vége, hogy a végigjátszás után megnyílt egy új dungeon, ami végtelen volt, és mindig alkalmazkodott a szintedhez. Vagyis annyit játszottál, amennyit akartál. Gondolom ennek is van a végén ilyen.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Semmi, már működik -.-
-
tikshow
addikt
Par kerdes, mert uj vagyok a Torchlight vilagaba, ezert remelem nem banjatok. Achik alapjan arra mar sikerult rajonnom, h 100 szint van, arra viszont nem, hogy hany Act/vilag. Az is nagyjabol tiszta, h itt nincs olyan, mint a Diablonal, hogy vegignyomod egy szinten es utan folytathatod elorol az egeszet nehezebb szinten, lenyegeben csak a loot miatt, ez pl nagyon tetszik benne. Egy masik kerdes. Meg regebben olvastam, hogy Matchmaking szeru multija is lesz, ezt sehol sem talalom, csak jatekosok altal krealt szerokat, amik az esetek 99%-ban vagy le vannak maradva a kuldetesekbe vagy elottem jarnak. Van ilyen mod tehat valahol a jatekba?
-
lostprophet
aktív tag
Találtam én is olyan fegyvert, aminél az áll, hogy öljek meg tíz Champion lényt és fejlődik. Végigirtottam már vagy 3 dungeont, főbossokkal, mindennel együtt, de még mindig 0/10. Direkt figyeltem is rá, hogy ne Flame Hammerrel irtsam ki őket, és mégis.
-
batai15
félisten
Elkezdtem expertbe, berzerkernél mire rakjam a stat pontokat???
erő meg élet ?? , -
fogtunder
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
meg a focust, hogy minél gyakrabban üss egyszerre a kettővel.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha két darab egykezes fegyvert használsz, akkor a magasabb DPS fegyvert számítja; kétkezessel értelemszerűen akkor van értelme menni, ha a kétkezes fegyverhasználatra vonatkozó passzív skillt húzod.
-
Sheol
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem "dsp", hanem dps, és mivel nem egyszerre üt mindkét fegyverrel (csak időnként), ezért sebez jobban a kétkezes.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
a dps pont arra való, hogy a különböző sebességű és sebzésű fegyvereket össze lehessen hasonlítani. ha van egy cucc, ami 2 másodpercenként üt 100-120 között, azt pont annyi dps-sel lesz megáldva, mint ami 0.5 másodpercenként üt 25-30 között.
-
Speeedfire
félisten
2 kérdésem is lenne.
1. A barbár itt a mérnök akar lenni igaz?
2. A mérnöknél mi a fontosabb a fegyvernél? DSP? Weapon damage? Physical damage?Csak, mert ha van pl 2 kisebb fegyverem, akkor kevesebb weapon damage-t ír ki. Nem tudom most pontosan, hogy melyik itt a jobb. Pedig nem most kezdtem az rpg-t.

-
Jó lett.

-
Sonja
nagyúr
Modokat majd itt lehet keresni!

Egy hibát máris észrevettem, amit remélem, hogy moddal lehet orvosolni?!
Amikor coop-ban megnyitod a chat ablakot és ékezettel írsz, akkor nem fog normálisan megjelenni az ékezetes betűk, hanem helyette más karakterek lesznek. 
Ez egyébként a bétában is így volt, amit szépen jelentettem is képekkel, leírással a hivatalos beta bug topikba. Azóta se sikerült megcsinálniuk...
-
tikshow
addikt
No meggyógyult.

pethYeti: Most próbáltam ki a régi laptopomon - Intel T2300, Ati X1600M, 2 Gb Ram - 1280*800-ba minden kikpacsolva (árnyék is, de a Detail menüpont alatt minden be van pipálva) van kb 25-40 fps-em. Még csak 11-es vagyok szóval csak a pókos rész elején vagyok, nagyon nagy csatába nem tudtam kipróbálni.
-
fogtunder
nagyúr
én passzívból a charge masteryt fejlesztgettem pár szintet, a phase riftet (egy pontot szerintem mindenképpen megér, volt, amikor ezen múlt, hogy kinyír-e a mob boss), az elemental attunementet még nem kezdtem el, de hosszú távon az is kell majd, meg a wand chaost, de raktam már a frozen fate-be is. gyakorlatilag folyamatosan történik valami random esemény, akkor is, ha megütnek, akkor is, ha a fegyvereket használom, ha megölök valakit, úgy, hogy a kisujjamat se mozdítom.
nekem eléggé bejött eddig ez a kombó, a prismatic bolt (persze folyamatosan kimaxolva) nagyon jól működik a charge masteryvel, egy mana töltet 4-es szintű masteryvel majdnem elég, hogy maxra toljam a charge-ot, aztán lehet szórni az áldást ingyér. ráadásul mind a négy elemet használják, és megkeresik a célpontot. a hailstormot pont amiatt hanyagoltam eddig, mert nem ad hozzá a charge-hoz. de este rápróbálok, kellene már egy aoe varázslat, amx visszavonom majd a pontot. a thunder locust tök jó lenne, ha 360° lenne a szöge, de így nem kell. a frost wave körben sebez, vagy annak is van egy szöge?
-
fogtunder
nagyúr
minden második szinten 2 pontot, nem akarom én se túlzásba vinni, inkább damage reflectes cuccokkra gyúrok, bár tegnap este párszor azért átnyújtották egy tálcán a fejemet.
amúgy ha már van itt több embermage is, ki mit használ elsődleges spellnek? mindenki prismatic boltot? második körös spellekből érdemes valamibe tolni? én eddig konkrétan csak a prismatic boltot és a frost phase-t fejlesztettem, meg a passzív skilleket, meg várom a blazing pillart. érdemes lenne bevenni a hailstromot, vagy inkább a passzívjaimat toljam meg?
-
sto1911
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére

-
mcsabee
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
a varázsfegyverek sebzését a focus is befolyásolja, gondolom outlandernél a dexterityvel van így. a lényeg az, hogy ha embermage-ként varázsfegyvert használsz, nem kell egy büdös pontot sem raknod a strength-re, hogy a fegyver sebzésed nőjön, elég a focusba önteni őket. én nagyrészt csak a focus-vitality párost fejlesztem, magas focus pontokkal nő az execute esély, mikor két kézzel egyszerre támad, ez két wanddal elég gyilkos tud lenni. cserébe kevesebb critical hited lesz, de valamit valamiért.
-
tikshow
addikt
válasz
pethYeti
üzenetére
No igen főleg az első magot terheli, de szerintem ez inkább videokártya.
Más, szeretném a Steam-es regemet hozzárendelni a Runic-os regemhez, tegnap este ugye le volt halva a szerver így ez nem sikerült, ma pedig folyamatosan hibát dob:
"Sorry, the page you are looking for could not be found. A message has been sent to the system adminstrator regarding this error." Valaki tud valami megoldást, vagy várjak? -
pethYeti
addikt
Sajnos nem használ 4 magot csak hébe hóba. Álltalában 1. magot 80 %-ban használja még a 3.-at szokta kb 50%-ban használni. 2. 4.-et pedig kb 5-10%-ban ha használja. Erre nehezen lehet azt mondani, hogy optimálisan kihasználja a 4 magot.
De szerintem csak nem proci lesz mert felhúztam egész 3ghz-ig és igaz több lett a max fps-em de nagy harcokban ugyanúgy leesett 15-ig is akár.

-
sto1911
veterán
Itt ujra lehet osztani a skilleket D3 modon? Demo van belole?
-
temes69
aktív tag
hali,
embermagel tolom és a következő lenne a kérdésem: ugye itt is a fegyver sebzéséből jön a kari dps-e. viszont a karakter képernyőn van egy magic damage érték is, ami csak akkor van jelen ha valamilyen varázsbot van a kari kezében, ha egy sima fegyót adok a kezébe akkor eltűnik. ez most hogy van? másik kérdésem, hol tudom megnézni hogy mennyi a kari dps-e? mármint az összes.
nekem amúgy nagyon tetszik a játék, bejön ez a mese szerű grafika a dio3 után. bár még szoknom kell az irányítást mert egyenlőre nagyon benne van a kezemben a dio3 wizardom
ami nem tetszik benne, hogy a felszerelésnél nem mutatja, hogy jobbak lennének e a karim értékei vagy rosszabbak ha cserélném az adott felszerelést(fegyvert, páncélt, stb). így lehet behozni a kari stat képernyőt meg az invertoryt és ráadom, leveszem, közben meg nézem hogy változnak az értékek
anno mint a dio2ben
meg lehet ezt egyszerűbben is oldani, vagy csak ez a módszer van? a drob nagyon jó, lehet kicsit túl jó is. annyi tárgy van hogy még 
-
Mukorka
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Jeee! thx
Többiek: Nekem is erős gépem van de észre lehet venni apró akadásokat mikor sokan vannak.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
persze, este leszel fent? ha menni fog, csinálok majd egy játékot.
(#124) pethYeti: én egy mezei i5 procin játszom, 1680*1050-ben, igaz, az árnyékokat és a particle detailt kissé vissza kellett venni, de simán vitte normális sebességgel a HD3000...
-
likeaRAINBOW
senior tag
Köveket összegyúrni ACT 2-ben itt lehet, az "árusnál" a bal alsót kell kivlasztani, 3 követ beleraksz és generál egy újat a 3ból, ami erősebb lesz ,de ahogy tapasztalom random csinál belőlük valamit.

-
juliabrilke
veterán
-
Mukorka
addikt
Hi!
Ha elkezdtem egy karaktert single playerben akkor azt át lehet vinni multira?
A loot multiban úgy megy mint dio3-ban hogy mindenki a sajátját látja csak? -
pethYeti
addikt
Sajna én nagyot csalódtam a játékban, kidobott pénz. Olyan szinten laggol be nagy harcoknál hogy élvezhetetlen az egész. (pl borderlands 2 elmegy maxon 40 fps körül ez meg akad ha spellezek nagy tömegbe). Állítólag csak 1 magot használ a játék ami nevetséges 2012-ben.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Az igen, nézzétek Metacritiket, hogy milyen értékeléseket kap a játék az oldalaktól!
Pl. IGN 9.1 pont!!!

-
mcsabee
senior tag
Nem lesz köves, Act 3-ban járok, és még sehol szalámi + a loading screenen is kiírta párszor, hogy egyből fel kell használni a köveket, mert olyan érában járunk, ahol bizony nem ismerik a gem kombinálás tudományát.
Btw. Ha valakinek lenne kedve valamikor csapatni, a Runic accom csabinsz, felvehet barátnak. Lvl 34 körül vagyok azt hiszem, majd megnézem, már pár napja nem toltam vele.
/e: Jah, 34-es vagyok, Act 3-ban. Ha épp nem D3-azok, akkor mehet egy menet T2
. -
czundermák
aktív tag
Nagy a baj nálunk. Torchlight 2 nagyon jó lett, hozza amit elvártam, viszont meghozta a futár a Borderlands 2-t is, nem tudok kettétörni.

Idén szeptemberben rástartoltak a jó cuccokkal. -
_stick_
őstag
Hali! Enginer-rel vagyok, az a kérdésem, hogy a mana-t használó támadó képességek sebzése nő, ha a focus-ra teszem a pontokat?
-
L_ajos
őstag
Ez a játék megvett kilóra
Alig lehet abbahagyni, de muszáj
Reggelt meló 
-
Sonja
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
-
Sonja
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Állítólag később lesz majd a városban "köves". Meglátjuk.
-
lostprophet
aktív tag
Torchlight 1-ben volt olyan NPC a városban, akinél az ékköveket össze lehetett kombinálni jobb minőségüvé, de itt nem találok ilyesmit. Tényleg nincs?
-
Ilsyde
őstag
Fene tudja, lehet. Nekem annyira nem volt szimpi a kari, ahogy ott szaglaszik meg minden
De sokaknak bejott a beta alatt is.Tudtommal nincs megkotes, mindenki hasznalhat mindent. Modokra en is kivancsi leszek, remelhetoleg egy csomo josag varhato, meghozza teljesen ingyen.
-
Ilsyde
őstag
Ne normalon jatssz, ott a veteran nehezsegi szint.
Miert ne tudna puskakat, ijakat meg varazsbotokat hasznalni? Van ket keze, nem retardalt a karakter
Bonuszokat ugyis foleg a kozelharci fegyverekbol fogod kapni.
A berserker amolyan hegyekben elo vadember/remete, talan azert sokszinubbek a skilljei. Igy talan nem panaszkodik senki hogy uncsi vele a jatek?
-
batai15
félisten
Hát mindjak nem vagyok eddig oda a játékért.
2 bajom van vele. normálon eszméletlen könnyű
Második inkább már a kaszt gond.
konkrétan a berserker kasztal.Ugye ez lenne a közelharcos kaszt
Nha már most sokkal inkább hasonlít egy harcos-varázsló vagy nemis tudom minek nevezzem a skilljeit de semmi köze nincs egy harcoshoz. átváltozik farkassá meg ilyenek..
Azért az első részben a harcos tényleg harcos volt. a skilljei is azok voltak.
Itt meg tud lő fegyvert használni, varázs botot stb..
ezt azér ne már ...
Egyébként másnak is feltűnt hogy az első részből a kasztok npc-k formájában vissza térnek?
Egyébként nagyon jó játék csak ez a 2 bajom van vele. -
tikshow
addikt
No menetközbe a nap folyamán én is beszereztem de most értem csak haza kezdeni.

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.

Ez a játék inkább dio2-re hajaz és jobban megéri egy skill csoportot erőltetni.

Főleg hogy mint írták inteles integráltál sincs gond.

Pl.
Bonuszokat ugyis foleg a kozelharci fegyverekbol fogod kapni.