- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
Tárgytalan, megtaláltam.
-
mcsabee
senior tag
Három act van + egy epilógus, de az epilógus baromi rövid. Nincsenek official szerverek, csak, ha a játékos kreál egyet magának, szal nincs olyan matchmaking, mint a d3-ban.
/edit: egyébként a játék maga nagyjából 20-25 óra első végigjátszásra, itt még annyira sem éri meg lassan haladni, mint a D3-ban, annak sem volt egy sztorija egy szépirodalmi mű, de ez még pár szinttel alá tette a mércét
. Egy karakter szintet nagyjából 15 perc alatt lehet abszolválni. -
Ilsyde
őstag
Harom main Act van, a negyedik az epilogus de hogy ez milyen hosszu es mit takar azt nem tudom. Miutan vegigvitted egy karival, elkezdheted ujra - ilyenkor a lenyek felerosodnek a te szintedre hogy megmaradjon a kihivas.
Multi teljesen p2p, azaz barki indithat jatekot es arra csatalkozol amelyikre akarsz. Nehez lesz olyat talalni ahol mindenki eppen ugyanott tart. Szerintem eloszor jatszd vegig egymagad, vagy haverokkal (ha vannak).
-
Mivel még nem játszottam végig, ezért nem tudom hány act van, de az első résznek úgy lett vége, hogy a végigjátszás után megnyílt egy új dungeon, ami végtelen volt, és mindig alkalmazkodott a szintedhez. Vagyis annyit játszottál, amennyit akartál. Gondolom ennek is van a végén ilyen.
-
tikshow
addikt
No meggyógyult.

pethYeti: Most próbáltam ki a régi laptopomon - Intel T2300, Ati X1600M, 2 Gb Ram - 1280*800-ba minden kikpacsolva (árnyék is, de a Detail menüpont alatt minden be van pipálva) van kb 25-40 fps-em. Még csak 11-es vagyok szóval csak a pókos rész elején vagyok, nagyon nagy csatába nem tudtam kipróbálni.
-
pethYeti
addikt
Sajnos nem használ 4 magot csak hébe hóba. Álltalában 1. magot 80 %-ban használja még a 3.-at szokta kb 50%-ban használni. 2. 4.-et pedig kb 5-10%-ban ha használja. Erre nehezen lehet azt mondani, hogy optimálisan kihasználja a 4 magot.
De szerintem csak nem proci lesz mert felhúztam egész 3ghz-ig és igaz több lett a max fps-em de nagy harcokban ugyanúgy leesett 15-ig is akár.

Új hozzászólás Aktív témák

- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Egy karakter szintet nagyjából 15 perc alatt lehet abszolválni.

Főleg hogy mint írták inteles integráltál sincs gond.