Hirdetés
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ejha, az utolsó előtti különösen szimpi

-
Helmoras
őstag
Gondolom mostanra mindenki rongyosra játszotta a játékot, találtatok piros itemeket? ha igen milyet ?

-
Helmoras
őstag
A sima játékból a modokkal kibővítettbe nem lehet átvinni valahogy a karaktert? ezt a skill ujraosztós potiont szivesen kipróbálnám, de nem nagyon akarok most ezért teljesen újat kezdeni, 56-os már az engineer-em :S
-
Kareszovics
addikt
Végre történt egy kis frissítés: Steam Workshop Support.
Külön kiemelném hivatalos mod-ként a Respec Potion-t, ami a hozzászólások elolvasása után úgy tűnik nem zavarja be a meglevő mentéseket. Nem kicsit hiányzott azért szerintem. Mondjuk azt nem tudom, hogy a mod-okkal kapcsolatos Achi-kat ezzel párhuzamosan javították-e; majd este ránézek.

-
CriticalHit
addikt
ez meglepett: a legnagyobb bevitt sebzésem (folk hero berserker lvl49): 50590. Nem tudom hogy csinálhattam de brutális.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Van egy régi mentésem torchlight 2-ből, de valami miatt nem látja a játék.

Most vettem meg steam-en, eddig a virág verziós volt meg. -
takessz
senior tag
Egy kis izelitö kicsit késön de sebajj Torchlight 2 Gameplay HD
-
vampire17
addikt
-
BMWFan
senior tag
-
törölt tag
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni Tőletek, hogy akinek van 10 milla pénze és csak addig a pár pillanatig, amíg az Achit megadja odaadná és természetesen hajlandó megbízni bennem, akkor akár itt, akár privátban keressen már meg kapcsolatfelvétel céljából.
Előre is köszönöm!

-
ChromeX
addikt
megvan megcsinaltam, köszi.
viszont a asszem normálon jatszom és most öltem meg a manticoret, sztem kicsit cink hogy nem is a legnagyobb potival kilehet tankolni csak allok és lovom.
szoval valoszinnuleg feljebb veszem a difficultyt az mit jelent miben lesznek erősebbek? dmg? hp? -
Nunder
őstag
Írd be a keresőbe, hogy "respec" ott van róla leírás
Működik a dolog, és nem minősül csalásnak. Szerintem valamelyik patch-be is be fogják tenni, mert ebbe az egybe lehet belekötni a játékkal kapcsolatban
Meg ha amúgy is van rá lehetőség, akkor miért ne tennék bele.De így talán egyszerűbb: [link]
-
Nunder
őstag
Én ezen fa alapján építkezek, és mit ne mondjak pusztulat
Iszonyat erős, és csak néhány kisebb módosítást eszközöltem.Pl. Az Astral Ally-t fejlesztem pluszba, így nem teszek annyit a Brand-ekre. Azt egyébként nem tudom, tudja-e valaki, hogy a Brand-ek a mágikus támadásoknál is hozzáadódnak-e a sebzéshez? Mert nagyon úgy néz ki, de nem találok rá bizonyítékot

Én most vagyok az Embermage-dzsel 70-es szinten, és tényleg megállíthatatlan. Pláne, ha kifogsz egy jó kétkezest mellé

-
ChromeX
addikt
Üdv ha unatkozom szoktam játszatni egy kicsit torchlightal lvl 18as embermage. elkezdtem a fire ágon és a frost ágon skilleket huzni. a kérdésem az hogy hogy érdemes pakolgatni a pontokat, nem annyira van értelme sokat kitanulni gondolom. vagy hogy ideális az elosztása a pontoknak, ugyanez a statoknál, eddig csak focusra toltam, most kezdtem vitalityre is kicsit, kelleni fog? vagy elég focusra pakolni.
nem új a hackn slash diabloztam is titanq is jó párszor letoltam. csak valaki
-
Set itemeket lehet venni valahol, vagy csak dropként szerezhetőek be?
-
csana
senior tag
válasz
Stockbauer79
üzenetére
A Runic fórumon is van egy egész részletes lista jóféle outlander buildekről:
-
csana
senior tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Erre azért nehéz választ adni, mivel mindenkinek megvan a saját játékstílusa, és míg egyesek jobban szeretnek messziről ténykedni, addig mások inkább beugranak a pogóba.
- Itt 2 build is van
Az első poisonra gyúr és aoe-re, míg utóbbi távolsági fegyókra.. -
Stockbauer79
tag
Szóval? Senki?
-
Stockbauer79
tag
Na az engem is érdekelne

-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Outlandernél mit érdemes feljeszteni?Köszönöm!
-
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszi!

-
Pár gyors kérdés: lehet ujra talentelni? Továbbá berserkerrel mire érdemes gyúrni? (str & vit)?
-
Nunder
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Mindkét megközelítés érdekes, szerintem ki is próbálom

-
lostprophet
aktív tag
Én úgy csináltam, hogy létrehoztam egy új, single playeres karaktert, konzolon keresztül csináltam magamnak egy respec potiont, majd beraktam a shared stashba. Átléptem a másik karakteremhez, kivettem a Shared stashből a potit és megittam. Voilá
És nem kapsz semmilyen jelölést, flaget, satöbbi. -
Nunder
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
És a Shared Stash lecserélésével tényleg működik a dolog? Ezt találtam nomeg ugye a videót is amit linkeltetek. Tényleg nem okoz semmilyen negatívumot? Mert ha nem fogok tudni neten játszani akkor inkább hagyom

-
Ra3
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
ja bocs, csak tabletről irogattam, és kihagytam pár posztot, meg a videót is.... de most kipróbálom.
-
Ra3
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
sledgebotot kipróbálom majd, nézegettem de még nem raktam rá, sajnos csak hármat lehet amúgy visszavonni, azért kell meggondolni hogy mire teszel.
-
akela91
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszi. Közben meg is csináltam!

Bűntudom van...
-
-
Ra3
őstag
Én is engi-vel nyomulok, asszem most lvl56 vagyok, inkább egy kétkezessel, de van két jó egykezes mace-m is.
Alapból én a legtöbb pontot a strength-dexterityre pakoltam (~200/~150), vitality is 100 fölött van, focus minimális, 30 környéke (ezeket, főleg az első kettőt persze a megfelelő equipment használatával toltam ilyen magasra).
Amit az elejétől fogva használok és pakolok az a healing bot, spider mines (ez nem kimondott közelharc, de jól gyengíti előre az ellent mire odaérsz), flame hammer, seismic slam (ezt mostnában már nem nagyon használom), heavy lifting.
Ezek után még maradt egy csomó pontom, azokat lvl30 körül pakoltam el ember hammer-re, ez leszedi a pajzsot, az emberquake is nagyon jó, olyan mint flame hammer csak több ágon fut szét, és nagyobbat szól, stormburst-re is pakoltam, az jó gázos helyzetekből kiszabadulásra is, meg tömegbe befutásra is, ráadásul szétszórja a népet meg stunnol is. Az utóbbi időben a forcefieldet is használom, szintén jó mindenféle gázos helyzetben, főleg ha van charge-od, akkor többezer damage-t felfog.ez persze csak egy ötlet, biztos mások is tudnak jó ötletekkel szolgálni, sokat agyaltam én is mire kialakítottam az én játékstílusomnak megfelelő buildet, meg volt pár olyan skill is amit visszavontam (gun bot pl., meg dynamo field).
-
akela91
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Mekkora szerencse! Leírnád milyen skilleket használsz és hány pont van rajtuk?

Lvl29 vagyok. -
akela91
addikt
Van aki Veteran szinten engineer-el nyomul 2H-val? Kíváncsi lennék a build-jére.

-
Stockbauer79
tag
Szombathelyi Tesco-ban 4500 huf-ért láttam csütörtök reggel.
-
Nunder
őstag
Rendelhető Steam-en keresztül ~5300 HUF-ért, de a legolcsóbb jelenleg a CD Galaxis kínálatában van internetes vásárlás esetén. Ugyanis Pick Pack Pont-ra történő szállítás most 4k felett ingyenes, így kere 5000 HUF-ra jön ki a játék. Az 576-ban is 5000, de ott nem tudom a szállítást. Gondolom üzletbe lehet kérni, és akkor is ingyen van.
-
Sziaztok!
Hol lehet e legolcsóbban megvásárolni a játékot?
Köszi!
-
csana
senior tag
Újabb patch érkezett.
-
Nunder
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Mi is nyomjuk Co-op-ban, és ritka nagy fun

-
Ra3
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére

-
PumpkinSeed
addikt
Ezt lehet már multiba játszani?

-
lostprophet
aktív tag
Meglepődve vettem észre, hogy a tegnapi frissítés nyomán már nem lassulok be, ha 4-en egyszerre rávetődünk az ellenségre.
-
csana
senior tag
Sajnos többünknél előfordult már, hogy a cloud "rollback"-elt valamiért. Én pont tegnap vettem észre hogy egyik karakterem 6 szinttel ment vissza az időbe, de volt, hogy egyik csapattársunk egy 50-es karakterét vesztette el így. Én azt a tanácsot kaptam, hogy amíg nem javítják a dolgot (épp most tölt valami peccset a steam a TL2-höz, lehet pont ez is bennelsz
), addig jobb ha a steam cloud-ot kikapcsoljuk, és minél többször back-upoljuk a mentéseinket.Vidra írta a TL2 groupban:
"A fejlesztői fórumok szerint karakterek/ládák eltűnését a steam-cloud szinkronizálási problémák okozhatják (helyi és feltöltött mentések felülírják egymást (?) ). Mindenkinek javasolnám a steam-cloud szolgáltatás letiltását a játékhoz, illetve néhány naponta másolat készítését a helyi save-fileokról. (docoments\MyGames\Runic\...)" -
Sonja
nagyúr
Our third patch is now live -
Patch notes for version 1.13.X.12
MISC
*Fixed Engineer armor set that was showing up as white geometryPERFORMANCE
*Additional UI performance improvements
*Additional rendering performance improvements
*Precacheing of skills, missiles, and particles to reduce the appearance of stutters the first time those assets are viewed on some machinesSTABILITY
*Fixed a crash that could occur with a dying pet that proc'ed on save restorationSKILLS
*Fixed some issues with Stormclaw bolt chaining
*Blazing Pillar will no longer give enemies the ability to burn you!
*Shockbolts and Shocking Orb can now build charge
*Fixed several non-working augment affixes
*On-Death Procs properly cool down if required (Fixes several issues where a proc ceases functioning after a period of time)
*Blade Pact and Stone Pact last for listed timeITEMS
*Lore item set now has a tangle ability, instead of a nonfunctional acidrain proc
*Several affixes that work based on unit proximity can work in parallel, when they could not beforeGAMEPLAY
*Fixed several issues where procs could be precluded from activation
*Set bonuses based on nearby monster count work properly
*Some more multiplayer XP distribution fixes related to player/killer delta
*Can't turn alignment on something that attaches to its master
*When a left-click skill is bound, skills won't track a second mouse click if you click and click-away again (keeps you from pointing the wrong direction sometimes)
*Player block cap set to 75 instead of 50
*Elemental armor reduction can't reduce armor below zero
*Champions all have 100% charm resistance
*Siege Turrets have 100% charm resistanceLEVEL SCRIPTING
*Can't prematurely activate Vyrax tower warp with teleportation
*Various minor level fixes
*Various visual updates to the Three Sisters' Lair
*Some snow effects were not properly tagged as 'weather' so would not disable when weather was turned off
*Tutaran trap fixes
*Alchemist can no longer be 'started' on his third stage by rerolling, going to the next level waypoint, and back up." -
Ra3
őstag
hát ha kilépsz a játékból akkor szinkronizálja a steammel a gépen lévő mentést, azt mindenképpen ki kellene várni amíg végez.
valamint nézz rá, hogy a library-ben, a torchlight 2 felett ha jobb gombot nyomsz, a tulajdonságok-ban a frissítés fülön be van-e kapcsolva a steam cloud szinkronizáció engedélyezése.
én is két külön gépen tolom, igaz csak egy karival, de nincs gond egyelőre. -
Nunder
őstag
Olyan gondom van, hogy a Steam nem szinkronizálja a karaktereimet. Két gépen indítottam két karaktert, és nem látom őket a másik gépen. Egyszer kérdezett rá, hogy fel avagy letölteni akarom-e az accountot, de mindegy mit nyomtam neki, nem sikerült. A játékon belül is be vagyok jelentkezve a Runic-os account-tal, ennek ellenére sem látom a másik karakteremet. Lehet erre valamilyen megoldást találni?
-
Nunder
őstag
Megjött a játék, munka után kezdődik is a kaland.
Más. A dobozban van egy kód, egy bizonyos Kompania Graczy oldalon lehet felhasználni. Ahogy néztem, egyfajta játékos bónusz oldal, bár sokat nem sikerült belőle kihoznom. Aki esetleg tud lengyelül, és/vagy érdekelné a kód, az nyugodtan jelezze, szívesen lemondok róla

-
Kareszovics
addikt
Tegnap bementünk egy level 105-ös Mapworks-be, úgyhogy én 68, "kolléga" 70-es. Kitoltuk, de az összes pénzt "elhaltuk", illetve a Boss fight cca 20 perc kelés-fekvés volt.

Mondjuk a damage az rendben volt, kaptunk egy 200% All Damage perket, az Armorral volt gond.

-
csana
senior tag
Ha valamit beaktiválsz steam-en, akkor természetesen nyílnak az achie-k rendesen. Az hogy mi volt a körítése a beaktivált kódnak (dobozban található kód, vagy steam-en ajándékba kapott kód) nem igazán számít.
Szerintem kevesen vannak, akik ne tolták/tolják coopban a játékot. Jobb haverral tolni mint egyedül. Mások lootját nem látod, ahogy mások sem látják te mit szedegettél fel. Ezért is jobb haverokkal, hiszen a spanod szólhat hogy "hú de faja rare gyűrű esett a berserkerednek, gyere aztán nézd meg, hátha kell". Van trade rendszer is természetesen.
szerk: ja igen, multihoz kell egy runic-os account is, amit itt tudsz létrehozni. Ha kész hozzá kell "csatolni" a steamed (csak annyi hogy azt kéri az oldal, hogy jelentkezz a steam-es fiókodon keresztül be a lapra, és kész). Majd itt is tudsz haverokat felvenni, nem csak a steamen.. Érdemes tehát itt is felvenni azt, akivel gyakran játszol..
-
Nunder
őstag
Én is ott rendeltem elő, ha minden igaz hétfőn meg is érkezik. Az tényleg igaz, hogy a dobozost beaktiválva nem lesznek elérhetők a Steam-es acsik?
Valamint a Co-op módot próbálta már valaki? Kollégával szeretnénk kipróbálni, de elég keveset tudok róla még. Azt hallottam, hogy a loot-ot egyénileg dobja, tehát nem látod a másiknak dobott itemeket. A karakterek közötti trade-re itt is van valamilyen lehetőség?
-
Steelheart2
őstag
Köszönöm szépen nektek!
-
Ra3
őstag
válasz
Steelheart2
üzenetére
van bevásárlólista a pet menüjében, ott beállíthatod hogy mit hozzon.
-
tikshow
addikt
válasz
Steelheart2
üzenetére
Bal lent a sarokba van valahol.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
1.A második Act ban nincs a városban láda,ahol a cuccaim vannak?Nem találom sehol.Ez az a sivatagos pálya,ahol a város közepén az a madár van.Az elsö Actban elraktam egy csomo cuccot,amit most használnék.
2.Hogyan lehet megoldani hogy a kis segittöd a városbol visszafele hozzon az eladott cuccok árábol valamit?
Köszönöm szépen! -
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Jött patch!

Patch 1.12.X.7 Notes
This patch increments the save version, and we restructured some of the boss rooms, so random levels will clear and repopulate their monsters and events.
FUNCTIONAL
*Shared stash now creates a backup of itself
*You can no longer 'steal' items from your buyback tab by closing the window with Spacebar
*Can’t drag merchant items onto the buyback tab
*Gambler does not show 'can't equip' X
*CTRL-M will instantly toggle map visibility
*Pet equipment cannot get sockets from enchantment
*Fixed rare crash related to Charming a monster
*Multiplayer logging is reduced, and can be disabled with the NEVERLOG commandline argument (may improve performance for some clients)
*Creating a player in a difficulty other than Normal, directly joining a game, and then exiting, won't revert your stored difficulty to Normal.
*Confirmation box added for quitting without saving
*Fixed a few rare hardware related crashes
*Particle update optimizations
*Various rendering optimizationsGAMEPLAY
*Fixed an issue in multiplayer where non-killing MP players did not receive appropriate XP falloff due to level delta
*Armor Degrade properties now apply properly - degrade armor values are reduced for newly generated item properties to compensate for them working correctly - but don't worry, they will be better than before!
*Zero walkspeed monsters won't attempt to jump down
*Fixed some display issues with Fame level progress
*Wandering (non-town-based) Enchanters have a slightly better range of enchantment strengths. They also now have an approximately 20% chance to get a 'powerful enchantment', which are about 50% better than normal. This is represented by a sound and text message in game.
*Swamp Flier scream debuff will show an appropriate name on debuff icon
*Creep squish blood now has a censored version
*Fixed a few areas where loot from a specific event spawned publicly
*Fixed a few spelling errors
*Act 4 banner should properly display
*Pets can be sent to town from the last 2 boss rooms
*Fixed an issue where occasionally an errant MOUSEUP event could ignore your attack in extremely fast click situations
*DOTs now correctly calculate bonuses from +DMG%
*XP and Fame %bonuses from gear are now capped at +/- 100%
*HP bonus gear will properly be reflected in final health of player to other clients post-zoning
*Game can be saved at any time from the options menu
*Onscreen notification in bottom right of screen when saving takes place
*Console-created items now have an effect that displays that they were cheat-created
*Damage reduction effects on the player are capped to 75%
*Stat expenditures when leveling up are properly synchronized in multiplayer
*When leveling up, your health is properly recalculated on other clients
*Skill cycle keys can now be bound to mouse buttons
*Transmuted items are no longer destroyed if an inventory is full with no place to accept themSKILLS
*Berserkers are still targetable while performing Savage Rush
*Bramble walls and Ice Prison will properly die offscreen, and if the originator leaves the zone
*Battle Standard's properties are properly exclusive (they don't stack)
*Fixed charged versions of Fire Bash from levels 9-15 using the incorrect effects (weaker when charged!)
*Howl duration fixed (Extended)
*Berserker Wolf Shade master healing property was reduced from 5%+5% per rank to 5% + 2% per rank - and the first rank properly provides healing
*Vortex Hex won't target smashables
*Fixed two ranks of Seismic Slam incorrectly doing electrical damage
*Glaive Throw has had a damage nerf (25% reduction in max damage and decreased growth per rank ) with less additional bounces per tier
*Elemental attunement properly benefits from owner’s level
*Elemental Boon should properly speed up cast time on last rank
*Shadowbind should properly rank up duration
*Blast Cannon’s armor reduction effect no longer stacks and works for both fire and physical damage
*Fixed sped up hitframe for male shield skill anim so that it is never skipped when a subsequent skill is queued
*Outlander Long Range Mastery should now affect wands as well
*Prismatic Bolt gains charge at half the previous rate
*Spider Mines should show debuff icons
*Spider Mine summon duration fixed
*Shadowling procs from wand chaos or weapon affixes properly last 20 seconds instead of 3
*Elemental Attunement shouldn’t attack smashables
*Tremor rank 6 should properly perform its charged effect
*Immobilization Copter damage effect shouldn’t stomp on other damage effects
*Berserker Retaliation can only trigger once per second per given target – and no longer procs/leeches
*Rapid Fire and Venomous Hail now use DPS instead of DamageSCRIPTING
*Fixed some issues with Grom's arena in multiplayer when another player speaks to the NPC while the main area is completed
*Several boss rooms have had structural changes to make it more difficult to cheese them with certain skills
*Various minor level scripting or layout repairs
*Fixed farmable Gel phasebeast room so that XP gain isn't overblown
*Fixed various other farmable phasebeast unitspawners which incorrectly granted XP
*Fixed a few areas where the player could get stuckNETWORKING
*Fixed a case where backlog of messages for resend would escalate and disconnect the client
*Friends-only games are fixed to synch correctly across lobbies
*Fixes for various serverside issues
*Erroneous ‘Connection Failed’ messages should be fixed
*Games can now be filtered near your levelGRAPHICAL
*Many wardrobe tweaks and fixesBORING
*Various alterations were made to better support translated versions of the game, and to detect and deal with other language items during trading -
persil
nagyúr
-
faranus
aktív tag
sziasztok
nagyon jó a játék haverokkal toljuk, de van egy hatalmas problémám! Még csak 26. szintű vagyok (most kezdtem) és addig ugy voltam vbele hogy tuti azért van mert alacsony színtü vagyok de aztán már idegesíteni kezdett hogy hiába rakok be sisakot magamnak mind1 milyet nem látom a karin! Természetesen megadja amit tud (armor fhc stb.) de vizuálisan nem látom a karakteremen! Minden más ruhát látok rajta csak a sisakot nem bármilyet rakok be!
szerintetek mi lehet a gond?üdv faranus
-
lostprophet
aktív tag
Beléptem valakihez játszani, és kaptam 3 legendary cuccot xD
-
Ra3
őstag
multiplayert próbáltam, és mikor kiléptem a kari single-ben is ott maradt ahol multiban kiléptem, valamint a single-ben felderített területek újra besötétedtek, plusz a mobok is újra ott voltak.
ez így normális? -
HZoli87
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Senki.

-
HZoli87
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Igen, megy.
-
HZoli87
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Zárójelek nélkül már elfogadta a konzol.
SETDIFFICULTY 0 - CASUAL
SETDIFFICULTY 1 - NORMAL
SETDIFFICULTY 2 - VETERAN
SETDIFFICULTY 3 - ELITE
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Működik a dolog, és nem minősül csalásnak. Szerintem valamelyik patch-be is be fogják tenni, mert ebbe az egybe lehet belekötni a játékkal kapcsolatban