- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Közben megoldódott. Köszi
-
Stockbauer79
tag
Üdvözletem.
Megosztana velem valaki Engineer buildet? Nem tudom merre fejlesszek. Mivel még az elején vagyok(lvl14), ezért bármilyen tipp érdekel.
Köszönöm! -
HZoli87
veterán
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék. Normálról sikerült átállítanom a nehézséget könnyűre. Itt jön a hiba, könnyűről nem tudom se normálra, se veteránra, se hardcore-ra állítani. Eredetileg veteránra akartam. Amilyen hülye vagyok, még mentést sem csináltam a karakteremről. Mit csinálok rosszul? Köszi.
SETDIFFICULTY [0-tól 4-ig]

-
GrooveHero
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Sztem ez nem így van. Én is csináltam már azt, hogy belekezdtem ebbe is abba is, de működik a dolog, mert abbahagytam a single-t, és elkezdtem a mapworks-öt, aztán lenyomtam egy mapot, és vissz a single-höz, szal nincs megszabva
-
lostprophet
aktív tag
Azért felteszem még egyszer, hátha tud valaki rá válaszolni:
Ha végig akarom tolni a mapworksös pályákat, akkor addig nem szabad New Game+-t indítanom? -
Jimy83
aktív tag
2. végigjátszás után lesz lehet menni 3x is ?
-
batai15
félisten
quest itemeket el lehet adni? találtam egy robot partot és lehet véletlen eladtam, vagy inventory nem is mutatja?
-
válasz
czundermák
üzenetére
Ez az, az AppData-ban megvan! Eddig itt még nem néztem - igaz, nem is gondoltam volna, hogy a roaming mappában lesz.
Köszi (mindenkinek) a segítséget!

-
lostprophet
aktív tag
Ha végig akarom tolni a mapworksös pályákat, akkor addig nem szabad New Game+-t indítanom?
-
czundermák
aktív tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Másik lehetőség, ha ott nincs, megkeresed ezt:
Steam > steamapps > common > torchlight
itt kell találnod egy Application Data parancsikont.
Egész pontosan ide mutat: kérdőjelfelhasználó > AppData > Roaming
Itt megkeresed a runic games mappát és gyakorlatilag ugyan ott vagy mint az első megoldással. Vagy itt vagy ott tárolja a mentéseket. -
válasz
GrooveHero
üzenetére
Így is semmi!
-
válasz
czundermák
üzenetére
Még most sem sikerült rátalálnom - akkor biztos, hogy a Steam tárolja!
Köszi a segítséget!
-
válasz
czundermák
üzenetére
Hát nekem ott nincsen Torchlight-mappa.
Akkor ezek szerint a cloud-ban van... -
GrooveHero
addikt
Most kezdem 3x-ra a játékot és lvl 81-től adja a szörnyeket, én meg lvl 78 vagyok, d piros legendaryt még mindíg nem dobott a játék. Arra gondoltam, hogy a difficultyt átállíttom. Ezt hogyan tehetem meg?
-
Üdv!
Torchlight 1 -nél a karakterek adatait a Steam-en tárolja a rendszer, vagy a merevlemezen, mert én nem akadtam a fájlok nyomára?
Csak azért kérdem, mert nem szeretném, ha uninstall után elvesznének a cuccaim.
-
Jimy83
aktív tag
Egyik fegyver ad 50% ot az executioner skill is ad hozzá , armorok , kövek stb 92% on van jelenleg a 100 vígan összehozható .
Ennyi skill elég nekem ki akarom maxolni mindent .Ez a jó ebben a játékban rengetek fele lehet rakni a skill pontokat , és nem csak 1 variáció a nyerő. -
-
xtevo
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Köszi szépen. Esetleg más berserker build-et tud vki linkelni, csak hogy tudjak választani?!

-
persil
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
"Hiába nagyobb a számérték. Sztem nem csak az számít."
Egyértelmű, legalábbis a karakterlapon kiírt sebzés nem teljesen mérvadó. Illetve csalóka az egész, mert fegyverre dps van kiírva(ez a fontosabbik) a karakterlapra pedig a tényleges sebzés. Ami lehet, hogy sokkal több, de dps-ben gyengébb is lehet akár.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Tiszta sor. Csak ugye olyan szar volt, hogy jött egy szörny, ő rám csapott kettőt, rotty...én meg csak simogattam azokkal a kis sebzésekkel. Tisztában vagyok a matematikával, hogy kevesebb gyorsabban több, mint a több ugyanannyi idő alatt
nem tudom érted e
de a lényeg, hogy jobban szeretem látni ezeket a 2000-es sebzéseket. Mindegy, majd kereek még egy ilyen durca kis egykezes cuccost, és kipróbálom a két fegyvert, meg ugye van hozzá execution is, meg dual wield bonus is -
Wolverine
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hiába. Ha két ütéssel sebzel 1000-et, az jó lehet; de ha egy gyorsabb fegyverrel eközben 3 ütéssel kiosztasz 1200 sebzést, akkor jobban járnál vele, hiába csökken egy ütésed értéke 500-ról 400-ra

-
GrooveHero
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
csak nem kéne?

sztem megoldható. Most, amit használok kardot naggyon durva, ad mindent ütésnél +168hp-t
meg gyorsabb is, lehet vele darálni.Wolverine hallottam ám a dps, dpm-ről, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, de én mindíg úgy voltam vele, hogy egyszer ütök, de akkor kiba**ott nagyot

-
BoneDragon
veterán
-
Wolverine
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem veszel figyelembe valamit: hiába üt nagyot a kardod, mivel lassú, ezért kevesebbet ütsz vele. Egy gyorsabb fegyver, ami kicsit kisebbet üt, átlagosan időegység alatt nagyobb sebzésre lehet képes - pont ezt jelenti a dmagae per second, azaz a dps. Egy 200 dps-sel jobb fegyver biztosan jobb lesz annál, amit most használsz.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
GrooveHero, megválnál attól a Blackfang Bludgeontól?

-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Az nagyon jó kis ököl.

-
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
A jobboldalli egykezes "vasököl"...na...
nekem abból kettő is van, és nem csaltam, szimplán kétszer dobta 5 percen belül. Elég érdekes. Megtartottam én is a másik karinak, az outlandernek, de annak még sok kefírt meg kell enni, hogy használhassa
Szegényem még csak lvl2
-
BoneDragon
veterán
Ez az én 2h fegyverem, de soha nem használom, 1h-t preferálom.
Ez meg amit mondtam. -
GrooveHero
addikt
Hiába nagyobb a számérték. Sztem nem csak az számít. Hanem, hogy ott van alatt, hogy mennyi fizikai és mennyi elementális sebzést csinál.
Pillanat, lövök két képet. Kicsit hazudni fog a kép, mert az új talált egykezes cuccban nincs socket, és nincs is enchantolva, de megmutatom a nyers számokat, hogy mennyivel gyengébb így.
hopp, meg sem tudom mutatni, mert az a cucc még nem használható.
De van itt egy jobb is, ez is nemrég akadt horogra:látod, ezzel az előbb linkelt karddal is sokkal gyengébb értékek jönnek ki, pedig ez is fejleszve van, és nem akármilyen socket van benne. Amúgy a jelenlegi cuccom alapból csak 1 socketes, valahol lent a barlangban találtam egy mókust, az dobott bele 18k-ért egy másodikat.
na akkor a kard:
-
persil
nagyúr
Na itt az én baltám. Mondjuk rosszul emlékeztem, nem 1.08 a speed, hanem "csak" 1.2 de így is baromi gyors és a 400 sebzés, meg a 12% crit chance elég komoly szerintem.
Ezért írtam, hogy ahhoz képest, hogy 30-cal nagyobb szintű vagy nem annyival erősebb az a fegyó, amit használsz. Viszont amit utóbb linkeltél sokkal jobbnak tűnik, ráadásul 1kezes.
-
persil
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen próbáltam kis számokkal és egész nagyokkal is(persze két próba között újraindítás kell, szóval elég fárasztó
)Ezért kéne valami végleges megoldás, mert mindig bezoomolgatni kényelmetlen minden térképbetöltés után.
-
persil
nagyúr
Srácok nektek működnek a konzol parancsok?
A kamera távolságát szeretném közelebb tenni(szóval, hogy a max távolság annyi legyen, amennyit én a mostani helyett szeretnék, vagyis ne kelljen mindig bezoomolgatnom kültéren).
Kb a torchlight 1-es távolság lenne a tuti(a 2-ben akkor ilyen, ha beltéren megy a móka).
Szarok rá, hogy kevesebbet látok a pályából, nekem fontos, hogy lássam a karaktert
A CAMERADISTANCE [X] parancs nem megy. Bármilyen számot írok be, akkor teljesen bezoomol a földig és elkezd "remegni" a kamera.
Ha valaki tud erre megoldást, vagy egyszerűen meg tudja oldani a kameratávolságot máshogy, azt nagyon megköszönném
(esetleg mod? bármi
) -
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az 1233 az amit a C betűnél látsz?
-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Most 63-as vagyok, általában veteránon tolom, mert elitén nem tudok megölni elite mobot. Sőt, van hogy egy sima fehér mob 1 ütésre megfektet.
Szerintem nekem eléggé táp a karakterem, csak kevés a hp-m. Amúgy előbb esett egy jobb 2h mace mint a tied.
~1233-as dmg-je volt. -
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nincs kihívás?
Jó vicc. 2 ütés, és szerbusz
Sztem vmit rosszul csinálhattam, nem bírja vmi jól a karakterem. Na jó, nem két ütés, de néha tényleg megfexik ennyitől, néha kicsit több kell. Azért 70-es szint körül már tudnak sebezni a mobok is -
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Miért normálon? Abba nincs kihívás... Amúgy ha feljebb olvasol ott vannak a console parancsok.
-
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Sztem én még normál-on nyomom. Hogy lehet nehézséget állítani? Ok, nehezebb lesz a játék, de gondolom a cuccot is jobban szórja, nemde?
-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hát szerintem ne várj legendary esőt. Mióta én is game+t csinálom sokkal kevesebb unique esik. Pedig ha tehetem akkor átállítom elite-re.

-
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Tudom. Mindjárt megmutatom, hogy honnan gondoltam, hogy lilák, itt egy link:
hm..látom már itt is pirosak. Jó pár nappal ezelőtt még lilák voltak, rohaggyak meg, ha nem...khkhhkhhkh

mostmár pirosak. Egyébként most értem el a lvl 72-t, de egyelőre semmi. Mapworks-ön is próbálkoztam, meg csinálom a questet, ezmár ugye game+,vagy mijazisten. De semmi

Annyira meg nem vagyok hülye, hogy ne tudnám, hogy a quest itemek meg lilák, ráadásul az angollal sincs gondom -
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Biztos lvl70-es vagy? Szerintem már észre kellett volna venned, hogy a lila itemek a quest itemek. Meg írja is a töltő képernyő úgy 100x.

-
persil
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Városban csak 2x lehet enchantolni, de ha térképen találsz valami magányos enchantert ők tudnak 3. vagy néha 4. alkalommal is.
-
GrooveHero
addikt
Hát nem hiszem, hogy találnék most hirtelen ennél jobbat. Van ami alapból többet ír, tehát nem 538-as, hanem mondjuk 570-es, de a mostani már elég jól ki van húzva, ennél jobbat sztem nem találnék, max legendary-ből, de abból meg nem dobott el eddig 1es sem. Érdekes, mert án úgy tudtam, hogy lila színűek azok a cuccok, meg a torchlight II armory-ban is lila színnel vannak jelölve, de eddig nem nézegettem meg, hogy mit tudnak. Hiányzik az I-ből a sok fejleszetési lehetőség. Max 3x lehet. Najó, nem 3x, nekem összejött volna egy 4-ik is egy mapworks-ös maci csinált volna 64 ezerért vmi jó enchantot hozzá, de akkor épp nem volt kessem.
jaj, most az előbb bementem egy lvl 105-ös pályára, háttőőő, nem könnyű na
van kb 5000hp-m, de... hátúgy...elszublimált 1-2 ütéstől, pedig csak egy denevér harapott meg
-
persil
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hátőőizé, nekem csak 40es a karakterem, de a fegyverem 400-at sebez, ráadásul 1.08-as atk speed-del.
Biztos, hogy nem találsz jobbat a mostaninál?Szrk.: engineer-ről beszélek természetesen és kétkezes baltája van.(tetszik, hogy állandó a sebzése, lehet vele "számolni")
-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Elvileg legendary itemek 65+on eshetnek, de csak picivel jobbak mint az unique szóval nem kell majd csodát várni tőlük

De az sem biztos, hogy vannak legendary itemek.... -
Kareszovics
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Mi 4-et magunktól megtaláltunk, meg se nézem, amit linkeltél, valahogy kihozzuk.

-
BoneDragon
veterán
Én ezt használom Nem tudom mennyire jó, de nekem ez jött be eddig a legjobban.

-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Jó berserker build-et tudtok linkelni? Köszi előre is.
-
lostprophet
aktív tag
Nem tudom, linkelték-e már, de itt vannak a Robot Parts lelőhelyei:
[link] -
BoneDragon
veterán
Ma mentem egy olyan mapworks-t, ahol nagyobb dmg-t kaptál, de nagyon lassu volt a mozgásod. Ha 2h fegyóval próbáltam meg ölni, akkor szerintem 4-5 mp is volt mire tudtam ütni, 1h-val könyebb volt. Na már most ez mind szép és jó, csak hogy a mobok nem voltak belassítva csak te. Azon a mapon elhasználtam kb ~150potit és kb 50-60x haltam meg. Fincsi volt.

-
lostprophet
aktív tag
Ezt cserélném valami hasonló kaliberű kétkezes cuccra az engimnek

-
Ilsyde
őstag
Koveket a második Actben már elérheto transmute-oló állatkához kell vinni a városban (lombik van a feje felett). Ha adsz neki hármat akkor csinál belole egy magasabb szintut, de véletlenszeruen. Itt van néhány recept.
Kiszedni akár az elso Actben is lehet, néhány kuldetés/szintlépés után megjelenik két ork a téren. Az egyik kiszedi a kovet de osszetori a tárgyat, a másik meg fordítva.
Enchantolásnál tárgyat adsz neki meg fizetsz érte hogy tegyen rá valamit (kék gomb).
-
BoneDragon
veterán
Ki lehet szedni 2 féle képpen. Vagy a kő törik össze és a tárgy marad meg, vagy fordítva. 2 féle enchanter van. Egyik socket helyet rak az itembe, ez egy socket nélküli itemet és 2 követ jelent. A másik meg a sima enchanter ami random statokat rak az itemre. Városokba ezt maximum 2. szintig tudod fejleszteni, de vannak eldugott helyen kis "mosómedvék" ahol 3, akár 4. szintre is tudod enchantolni az itemeidet.

-
S e t h
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Köszönöm szépen!Működik!
Azt nem tudjátok ,hogy a megtalált köveket lehet -e magasabb szintre fejleszteni, mint pl a Diablóban?
A köveket később ki lehet szedni a tárgyakból?Az enchantot meg nem is értettem, mert ugyan tárgyat átadtam az echanternek, de nem tudtam mit kell még átadni neki. -
czundermák
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Előbb játék közben chatre beírtak egy admin üzenetet, hogy valamit hegesztenek, szóval pár percig nem lesz elérhető a kereső és a szerverlista, vagy valami hasonló már nem rémlik pontosan.
-
-
Ilsyde
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Legalább van szerverlista, nem úgy mint a D3-ban ahol egymás után hússzor bedob egy afk játékos mellé.
Egyébként nyithatsz te is, aztán rádcsatizik aki akar

-
lostprophet
aktív tag
Engem az dühít, hogy felmegyek netre, kiválasztok egy szimpatikus szervert, belépek, erre egyből kickelnek. Előbb meg mondták, hogy csak a barátaikkal akarnak játszani. De istenem, akkor védjék már le egy rohadék jelszóval. 10 perce keresgélek normális szervert már.
-
Mukorka
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
act 2-ben csupa hulladékot árúl a zsákbamacskás... Eddig semmi jót nem vettem.
Számomra a legszebb a játékban hogy van értelme a lootnak és hogy a fegyverek nem csak díszként vannak mind d3-ban hanem tényleg azokkal harcolunk. Jó game

-
-
persil
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
A legjobb diablo klón, ez nem vitás.
Tegyél egy próbát, még mai szemmel is nagyon szép, ráadásul remekül van optimalizálva.
-
persil
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ja értem, csak tegnap jutottam át act 3-ba és ott ki is léptem, akkor még azért nem találkoztam vele

"Szerintem a New Game + olyan lehet... máshogy hogy lenne értelem a lvl 100-at kihúzni."
Na igen. Akkor ez olyasmi, mintha diabloban kivégeznéd a normált és kezded a nightmare-t.
Hát nem tudom, de mások beszámolói alapján már most rövidnek érzem
Miért nem csinálták ezeket(diablo 3, torchlight 2) olyan jó hosszúra, mint a titan quest-et... ?

Abban az első sima végigjátszás is több, mint D3-ban normáltól hellig eljutni.. :S -
Kareszovics
addikt
Van egy külön csajszi pl. Act III-ban aki 5-7 darab motyót árul, abból kettő például folyamatosan set item (Exorcist, illetve Dwarvenking Set). A zsákbamacskás is szuper, ott folyamatosan "junikk" (
) gyűrűre szoktam vadászni.Még nem toltuk ki, de mint fentebb írtam az Act III 60-70%-ig már teljesítve van. Most 46-ik szintű vagyok, mindent felfedeztünk, fullra térképeztünk, két térképet még újra is csináltunk, mert "eltűnt".
Szerintem a New Game + olyan lehet, mint a Darksiders 2-ben, tehát tök elölről tudod kezdeni a holmiaiddal együtt, csak éppen a szintedhez állítva, máshogy hogy lenne értelem a lvl 100-at kihúzni.
-
persil
nagyúr
Csak némelyik parancs használata esetén.
Kareszovics
Külön set kereskedő? Olyannal viszont nem találkoztam
Vagy csak félreértek valamit? Én a sima kereskedőnél, meg a zsákbamacskásnál szoktam jó cuccokat találni.
Tényleg, van aki már végigtolta? Hanyas szintre lehet eljutni egy végigjátszással? És utána mi lesz, van valami endgame?
Az első részben emlékszem, hogy, amikor story véget ért, nyílt egy végtelennek tűnő dungeon és mehettem lefele, mint a hülye, de azt a 20. szint környékén eléggé meguntam.(már nem tudom, de talán 50 körül lehetett a karakterem)
Itt ez, hogy van megoldva? Például ez a new game+ ez mi? -
Ilsyde
őstag
Ne hasznald a konzol parancsot mert tobbjatekosban cheaterkent jelol a jatek!
-
persil
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez mondjuk baromira tetszett már az első részben is, hogy használható tárgyakat is lehet venni kereskedőnél és quest-ért is kapni.
A többi hack'n slash-ben jó, ha első 2-3 szinten megfelel, amit az árustól veszel, de onnantól kezdve meg se érdemes nézni.(mondjuk titan questben is van nagy ritkán egy-egy érdekesség)
-
S e t h
nagyúr
Van már valami megoldás a három pont feletti skill resetre?
-
persil
nagyúr
Na én most értem át a harmadik fejezetbe, kb 10 óra után, de tényleg minden bokorba benézek... Ez ilyen rövid lesz?! :S
-
Kareszovics
addikt
Ma a 7 darasbos Dwarking Setből sikerült hatot kiguberálni, mondjuk 5-öt a kerskedőnél vettem potom 40k körüli összegből; egy item pedig kvesztből jött. Remélem holnap vagy kidobja, vagy vásárolható lesz.

-
-
batai15
félisten
Mi aza conveisy interrupt chance? általában 90%
-
Ilsyde
őstag
válasz
Pitterix
üzenetére
Minden kasztnak vannak fegyvernemekre specializált aktív vagy passzív képességei, ha ezeket akarod (ki)használni akkor érdemes megfelelo fegyvert adni a kezébe. Például az íjásznak vannak képességei amik csak akkor aktivizálódnak ha íjat, shotgonnet vagy pisztolyt/puskát használ stb.
Meg a fegyvernemeknek is megvannak a saját passzívjai. A karmok (berserker, azaz a harcos spéci cuccai) például nem sebeznek teruletre de felezik az ellen páncélját, a kalapácsok félbeszakítják az ellenfél támadásait stb.
De elég vad kombinációkat létre lehet hozni ha direkt nem olyan fenyát adsz a kari kezébe ami neki való

Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

hogy csináltad? 
)