Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
milyen karaktered van?
én embermage-dzsel nyomom, vagy 4 szer engem is ledaráltak, mert egyszerűen nem volt terem kimaradni a balhéból. végül az lett a megoldás, hogy teleportálás előtt heal self II, az kitartott, amíg elengedtem pár automata varázslatot, meg egy giant health potiont, aztán imádkoztam, hogy ne haljak meg és szórtam az áldást. segíthet az is, ha az állatodnak megtanítasz pár summon varázslatot, az csinál némi elterelést, én alapból így tartom távol magam a harctól.
Ronam: csak a focusra érdemes a rakni (én eleinte toltam a vitalitybe is, de act 2-ben már az 50 helath regen sem segít, így is szétcsapnak, csak pazarlás erre pontot rakni), a dexterity semmit nem ér. alig használom a fegyvereimet, egy jó buildnél szerintem csak arra kell, hogy minél nagyobb dps-ed legyen a weapon dps alapú varázslatok miatt, vagy ha szintfüggő varázslatokat használsz, akkor az extra képességek miatt, ilyenkor érdemes két egykezessel nyomulni, vagy pajzzsal és egykezessel.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
az embermage amíg fel van töltve a charge bar, mana fogyasztás nélkül tud varázsolni bármit. érdemes feltolni minél jobban a charge masteryt, ha jól csinálod, alig fogsz mana italát fogyasztani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
meg a focust, hogy minél gyakrabban üss egyszerre a kettővel.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
a dps pont arra való, hogy a különböző sebességű és sebzésű fegyvereket össze lehessen hasonlítani. ha van egy cucc, ami 2 másodpercenként üt 100-120 között, azt pont annyi dps-sel lesz megáldva, mint ami 0.5 másodpercenként üt 25-30 között.
-
fogtunder
nagyúr
én passzívból a charge masteryt fejlesztgettem pár szintet, a phase riftet (egy pontot szerintem mindenképpen megér, volt, amikor ezen múlt, hogy kinyír-e a mob boss), az elemental attunementet még nem kezdtem el, de hosszú távon az is kell majd, meg a wand chaost, de raktam már a frozen fate-be is. gyakorlatilag folyamatosan történik valami random esemény, akkor is, ha megütnek, akkor is, ha a fegyvereket használom, ha megölök valakit, úgy, hogy a kisujjamat se mozdítom.
nekem eléggé bejött eddig ez a kombó, a prismatic bolt (persze folyamatosan kimaxolva) nagyon jól működik a charge masteryvel, egy mana töltet 4-es szintű masteryvel majdnem elég, hogy maxra toljam a charge-ot, aztán lehet szórni az áldást ingyér. ráadásul mind a négy elemet használják, és megkeresik a célpontot. a hailstormot pont amiatt hanyagoltam eddig, mert nem ad hozzá a charge-hoz. de este rápróbálok, kellene már egy aoe varázslat, amx visszavonom majd a pontot. a thunder locust tök jó lenne, ha 360° lenne a szöge, de így nem kell. a frost wave körben sebez, vagy annak is van egy szöge?
-
fogtunder
nagyúr
minden második szinten 2 pontot, nem akarom én se túlzásba vinni, inkább damage reflectes cuccokkra gyúrok, bár tegnap este párszor azért átnyújtották egy tálcán a fejemet.
amúgy ha már van itt több embermage is, ki mit használ elsődleges spellnek? mindenki prismatic boltot? második körös spellekből érdemes valamibe tolni? én eddig konkrétan csak a prismatic boltot és a frost phase-t fejlesztettem, meg a passzív skilleket, meg várom a blazing pillart. érdemes lenne bevenni a hailstromot, vagy inkább a passzívjaimat toljam meg?
-
fogtunder
nagyúr
a varázsfegyverek sebzését a focus is befolyásolja, gondolom outlandernél a dexterityvel van így. a lényeg az, hogy ha embermage-ként varázsfegyvert használsz, nem kell egy büdös pontot sem raknod a strength-re, hogy a fegyver sebzésed nőjön, elég a focusba önteni őket. én nagyrészt csak a focus-vitality párost fejlesztem, magas focus pontokkal nő az execute esély, mikor két kézzel egyszerre támad, ez két wanddal elég gyilkos tud lenni. cserébe kevesebb critical hited lesz, de valamit valamiért.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
persze, este leszel fent? ha menni fog, csinálok majd egy játékot.
(#124) pethYeti: én egy mezei i5 procin játszom, 1680*1050-ben, igaz, az árnyékokat és a particle detailt kissé vissza kellett venni, de simán vitte normális sebességgel a HD3000...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
csatlakoztam én is fogtunder nick alatt, bár passz, hogy mennyi időm lesz rá...
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Autószerelők, autószerelés
- Star Wars rajongók
- Medence topik
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest