- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Én is ott rendeltem elő, ha minden igaz hétfőn meg is érkezik. Az tényleg igaz, hogy a dobozost beaktiválva nem lesznek elérhetők a Steam-es acsik?
Valamint a Co-op módot próbálta már valaki? Kollégával szeretnénk kipróbálni, de elég keveset tudok róla még. Azt hallottam, hogy a loot-ot egyénileg dobja, tehát nem látod a másiknak dobott itemeket. A karakterek közötti trade-re itt is van valamilyen lehetőség?
-
BoneDragon
veterán
Ma mentem egy olyan mapworks-t, ahol nagyobb dmg-t kaptál, de nagyon lassu volt a mozgásod. Ha 2h fegyóval próbáltam meg ölni, akkor szerintem 4-5 mp is volt mire tudtam ütni, 1h-val könyebb volt. Na már most ez mind szép és jó, csak hogy a mobok nem voltak belassítva csak te. Azon a mapon elhasználtam kb ~150potit és kb 50-60x haltam meg. Fincsi volt.

-
mcsabee
senior tag
Nem lesz köves, Act 3-ban járok, és még sehol szalámi + a loading screenen is kiírta párszor, hogy egyből fel kell használni a köveket, mert olyan érában járunk, ahol bizony nem ismerik a gem kombinálás tudományát.
Btw. Ha valakinek lenne kedve valamikor csapatni, a Runic accom csabinsz, felvehet barátnak. Lvl 34 körül vagyok azt hiszem, majd megnézem, már pár napja nem toltam vele.
/e: Jah, 34-es vagyok, Act 3-ban. Ha épp nem D3-azok, akkor mehet egy menet T2
. -
L_ajos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mondjuk nekem tegnap kigyűlt a Dwarfking Set, most azzal tolom, eddig elég jó, igaz inkább a sebzésben segítség, mintsem a védekezésben.

.

Kiráááááály! Itt a PreOrder már egy ideje, csak még nem volt megjelenési dátum.