Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

válasz mcsabee #144 üzenetére

én passzívból a charge masteryt fejlesztgettem pár szintet, a phase riftet (egy pontot szerintem mindenképpen megér, volt, amikor ezen múlt, hogy kinyír-e a mob boss), az elemental attunementet még nem kezdtem el, de hosszú távon az is kell majd, meg a wand chaost, de raktam már a frozen fate-be is. gyakorlatilag folyamatosan történik valami random esemény, akkor is, ha megütnek, akkor is, ha a fegyvereket használom, ha megölök valakit, úgy, hogy a kisujjamat se mozdítom.

nekem eléggé bejött eddig ez a kombó, a prismatic bolt (persze folyamatosan kimaxolva) nagyon jól működik a charge masteryvel, egy mana töltet 4-es szintű masteryvel majdnem elég, hogy maxra toljam a charge-ot, aztán lehet szórni az áldást ingyér. ráadásul mind a négy elemet használják, és megkeresik a célpontot. a hailstormot pont amiatt hanyagoltam eddig, mert nem ad hozzá a charge-hoz. de este rápróbálok, kellene már egy aoe varázslat, amx visszavonom majd a pontot. a thunder locust tök jó lenne, ha 360° lenne a szöge, de így nem kell. a frost wave körben sebez, vagy annak is van egy szöge?

Új hozzászólás Aktív témák