- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@ldrick
aktív tag
Üdv.
RT-N16-on a freshtomato-K26USB-NVRAM32K_RT-MIPSR2-2022.7-AIO.zip van fent.
Beállítottam ez alapján Hot-spot wifire a Wireless Ethernet Bridge-t Automatic IP-t bepipálva, működik is de a router felületét nem érem el se az átjáró címén 43.1 se az 1.1-en ami a LAN résznél meg volt adva. Reset? -
B@ldrick
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #7805 üzenetére
Nem akarom megtartani csak ne telítse fel a filesystem-et se ez se más.
-
B@ldrick
aktív tag
Kezdetektől megvan, más hiba nem tapasztalható, pl. újraindulások. Frissítettem 140-re most a /tmp 0%-os használtságú, szerintem feltelítődik idővel és nem tud írni oda ezért hal be csak pár funkció. Pucolnia kellene.
tmpfs 61.9M 248.0K 61.6M 0% /tmp
Syslog internally nem lehet az oka? Hová irányítsam? -
B@ldrick
aktív tag
Segítséget kérnék. Tudja valaki mért kotlik meg a shibby tomato kb. 50napos uptime után egy RT-N16-on futó K26RT-N-es 1.28.0000 MIPSR2-132 K26 USB AIO verzió, de a korábbiak is ezt csinálták.
Alap funkciók mennek de nem működik:
- a forgalom monitor ami a /jffs-re mentThe rstats program is not responding or is busy. Try reloading after a few seconds.
- Megállt a log így:Jun 24 12:39:16 ASUS da
Persze előtte nem üzent semmit.
- system command nem hoz eredményt (ls -ltr)
- backup configurationra nyomva unknown error és egy back gomb a jutalmam
- bandwith backup hasonlóA / és /tmp van 100%-on. Még nem csináltam rebootot rajta ha lenne ötlet vagy frissítem 140-re.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5080 üzenetére
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5078 üzenetére
Inkább mégsem töröltem, itt van jffs, egyelőre ígymarad
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5076 üzenetére
Egyszer már váltottam köztük és nem engedte. De mindjárt kiderül, nem vesztek vele semmit.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5074 üzenetére
Az hibátlan? Csak akkor a konfigot nem tudom visszatölteni nvram törlés után :/
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5072 üzenetére
Ó, a fene vigye, köszi az infót. Megy vissza a régi addig.
-
B@ldrick
aktív tag
Frissítettem RT-N16-ot RT-N5x-MIPSR2 124-ről 128-ra de eltűnt a jffs menü, logban ez van:
Jan 1 01:00:49 ASUS user.notice kernel: 0x01400000-0x01fe0000 : "jffs2"
Mar 29 09:54:28 ASUS user.warn rstats[556]: Problem loading /jffs/bandwidth_monitoring.data. Still trying...
Mar 29 09:54:42 ASUS user.warn cstats[561]: Problem loading /jffs/ip_traffic_monitoring.data. Still trying...
Mit tudok most tenni? Ha bessh-zok akkor read-only és üres. Mountolni kellene valahogy gondolom vagy nvram törlés? -
B@ldrick
aktív tag
[Release] Tomato v124 available
[RELEASE] 124 (refreshed)
All versions:
– Compile v124 for MIPSEL`s routers
– OpenVPN: update to 2.3.6
– PHP: enable exif
K26RT-N
– Compile Mega-VPN instead AIO for E2500v2/E3200 -
B@ldrick
aktív tag
válasz
z123456789 #3573 üzenetére
Nem úgy tűnik, connect megvolt, semmi hibaüzi? Ez melyik gép akkor most? Otthoni gépre minek kéne openvpn gui, az openvpn szerver oldal a routeren fut.
Driver telepít szóval ha nem vagy rendszergazda akkor esélytelen. Biztonságosabb.
Miután a vpn kapcsolat összejött - nem használok ilyet de gondolom - akkor az otthoni gépen is engedélyezni kell a windows távoli elérést vagy feltenni a vnc szervert+beállítani és persze bekapcsolva legyen a gépTávoli asztali kapcsolatban vagy a VNC viewerben meg megadod az otthoni géped ip-jét.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
z123456789 #3571 üzenetére
A leírás szerint beállítod a routered, létrehozod a config mappába a .key és .ovpn fájlokat és connect. Munkahelyire kell az openvpn-gui kliens, amivel tunnelt nyitsz az openvpn szerveredre, ezzel bent vagy az otthoni hálózatban, eléred a routered, de ez még nem fog neked távoli asztal kapcsolatot adni. Ahoz kell a win-es vagy vncviewer.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
z123456789 #3569 üzenetére
32 bites win-hez és ez a 64 biteshez való
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
z123456789 #3565 üzenetére
Az a kliens nem jó, én is szívtam vele, ezt tedd fel: openvpn-install-2.3.4-I002
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- SQL kérdések
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest