- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
nonsen5e #33928 üzenetére
Odaállsz elé, és lelövöd.
Igazából úgy ahogy leírtad, de akár úgyis, ahogy én írtam.
Minden a gearedtől és a képzettségek használatától függ.
Egy jobb gearrel, sebzős ulti + sebzős heal + pulse + könny/tűz/sokkoló gránát le lehet lőni úgyis, hogy odaállsz elé, egyébként meg futkosás és fedezék. -
távcsőves
senior tag
válasz
nonsen5e #30391 üzenetére
Akkor játsz DX11 módban. Játék a lényeg. Más is azt mérte amit Te. Lehet driver, relive elötti drivert kéne kipróbálni, de én nem fektetnék bele energiát, ha DX11 megfelel sebességre. RX480 viszont gyorsul DX12-ben. Annyira, hogy lebutítom a I7-et 3ghz 2mag 4szálra, akkor is a bench alatt eléri a 60+ FPS-t ugyanazon beállításokkal. Meg ezt is most olvastam.
@sixpak: az a gránát rajtam is kifogott, aztán megnéztem youtubon egy division for beginers videót és sok minden helyre rázódott.
-
arnikusz
veterán
válasz
nonsen5e #29971 üzenetére
Csatlakoznék Cain -hez szerintem megérte.
4 alt karaktert is felépíthetsz akkor az 4x30 óra is lehet.
Underground DLC nagyon bejött.
Survivalt, ha visszaolvasol simán meg lehet csinálni és azt is ajánlom nyugodt szívvel ( az elmúlt héten mind a 4 karakterrel megcsináltam a hetit is ebből a játékmódból, így cirka 120 láda várja a bontást).Egyet ne feledjek még időigényes játék a fejlődés és gearelődés terén és az Endgame tartalom a folyamatos DZ-ről még nem is beszéltünk.
Matej nem próbáltam még ezt a szettet, de Ceripapa jól leírta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest